Kabul ediyorumKusmadan bitsin 8 ay insallaaah
Evet Zaten öyle anladım hamile olduğumu da bir kaç gün çok fenayim bu4 gün iyimInsan dayanamiyor çok zor oluyor valla.mecbur kalınca içiyordum tabi ilacı. Belki bunda olmaz şu an başladı mı bulantı falan
İnşallah tek temennimAy ne cekmisiz bulantidan ins 2. 'ler bulantı çok yapmaz .benim 6. Haftada başlamıştı mide bulantilarim ilkinde
Ins olsada uzun surmez.Bir de evdeki çocukla işler daha zor ilkinde yat dinlen idare ediyorsun mecbur.evdeki canavar 5 yaşında benim hızına yetişemiyorumEvet Zaten öyle anladım hamile olduğumu da bir kaç gün çok fenayim bu4 gün iyim
Aminnnnİnşallah tek temennim ☺☺ hepimiz rahat bir gebelik geciririz
Ins olsada uzun surmez.Bir de evdeki çocukla işler daha zor ilkinde yat dinlen idare ediyorsun mecbur.evdeki canavar 5 yaşında benim hızına yetişemiyoruminşallah sağlıkla gelsinler de napalim dayancaz
[/QUOTE benim.ki de 3.5 yaşında oğlan bir Saniye durmuyor ya
Bogazim bos durmuyo simdiden 2 kilo.almisim bennnnnKabul ediyorum
Aa öylemi tamam ozaman alirim farketmez bu kullandığım gibi yapmasında herseye razıyımbu yazdırılmıyor eczaneden parayla alınıyor. ama en uygunundan da alabilirsiniz önemli olan içeriği, yani günlük yeterli miktarda olanları.
Saol canimCoraspin yeşil beyazlı canım 100 'luk
Kızlar cidden midem bulaniyor galiba başlıyoruzc
Ayy çok erken başlamış.benim ilk gEbeligimde 8.hafta baslamistiKızlar cidden midem bulaniyor galiba başlıyoruz
Alttanmi bakti acaba canim hoşgeldin sağlıcakla alalim.kucaklarimizaaaSelamın aleyküm. Hayırlı akşamlar. Ben de bugün gördüm kesemi doktor 4 haftalık dedi benim de aralığın 15 ila 20 sine filan denk geliyo
Iyi yapmışsın canım ben dayanamadım yaydım herkese şimdide pisman oldumKizlar ya benim eşimden başka kimse bilmiyor hamile oldugumu.anneme de soylemedim kalp atışını bir duyalım Allah'ın izni ile dedik.yalniz çatlayacagim galiba
Hahaha valla güldürdün ayni ben kimseye demicem dedim.bide.sözde cok.samimi.arkadaşlarıma.dedimde ordanda yayilir beeen eminim annemlere demeden duramazdim zatenIyi yapmışsın canım ben dayanamadım yaydım herkese şimdide pisman oldum
Ya canım niye pişman oluyorsun hiç olma nasılsa öğrenecekler ha şimdi ha 1 hafta sonra.ben sadece önceki 3kimyasal düşük olduğu için söylemedimIyi yapmışsın canım ben dayanamadım yaydım herkese şimdide pisman oldum
Ay evet bence de erken diğeri 6. Haftada başlamıştı.su an aşırı değil ama keyifsizlik veriyor midemAyy çok erken başlamış.benim ilk gEbeligimde 8.hafta baslamisti
Hoş buldum cnm tskler. Yok normal karından baktı. 4 mm filan mis kese.Alttanmi bakti acaba canim hoşgeldin sağlıcakla alalim.kucaklarimizaaa