Canım senin kimyasalların ne arayla oldu. Birde son kimyasalın üzerinden ne kadar sonra gebe kaldınYa canım niye pişman oluyorsun hiç olma nasılsa öğrenecekler ha şimdi ha 1 hafta sonra.ben sadece önceki 3kimyasal düşük olduğu için söylemedim
HAYIRLI OLSUN SAGLICAKLA ALIN KUCANIZA ARAMIZA HOS GELDINSelamın aleyküm. Hayırlı akşamlar. Ben de bugün gördüm kesemi doktor 4 haftalık dedi benim de aralığın 15 ila 20 sine filan denk geliyo
Ayyy çok teşekkür ederim ya hoş buldum.HAYIRLI OLSUN SAGLICAKLA ALIN KUCANIZA ARAMIZA HOS GELDIN
Ay bende gorurum insalllaaah cok heycanliiHoş buldum cnm tskler. Yok normal karından baktı. 4 mm filan mis kese.
Inşallahhhh. Daha gitmedin mı gittin de görmedin miAy bende gorurum insalllaaah cok heycanlii
İğneleri eşim yapıyor, dün akşama kadar canım çok yanıyordu ama dün akşam yaptığı hiç acitmadi. biraz igneyi tutuş şeklini değiştirdim dedi internetten bakmış.Evet canım morariyor ama bazıları da morarmiyor. Sanırım öğreneceğiz zamanla
Bende de Oluyor canim .Kızlar şimdi rahimde böyle batma gibi ağrı oldu 1-2dk boyunca.normal mı acaba.is yaptım biraz oturunca geçti
Hayırlı olsun, çok sevindimKızlar biz bugun kalp atışını duyduk çok şükür Rabbime çok güzel duygu darısı hepinize inşallah birbirimize hep dua edelim hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah.
2015 doğumlu canim 5 yaşında. Oda full ilgi istiyor evde olduğu için süreklibu arada Doktoruma konuştum Folbiol u kes dedi onu bana başka bir doktor yazmıştı zaten. İçindeki oran çok ağır geliyormuş. Biraz ara ver düzelince folicus plus kullan dedi.
Kızlar biz bugun kalp atışını duyduk çok şükür Rabbime çok güzel duygu darısı hepinize inşallah birbirimize hep dua edelim hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah.
Arkadaşlarım aksilik oldu. Randevu 4buçuktaydı. Doktorun acil ameliyat çıkmış muayene olamadım. Ta akşam 7de oldum muayenemi.
Çok şükür hiçbir sıkıntı yokmuş.
Hatta ve hattaaa kalp atışını duyduk.
Ben gitti bebek diye gittim doktorun yanına, kalp atışı aklımızın ucunda bile yoktu. Kese bozulmuş dicek diye umutsuz umutsuz yatıyordum. Ağladım ağlayacağım.
Adam aaaaa ben burda ne yakaladım dedi bi ses verdi dışarı, kalp atışı. Şok oldum şokk.
Allahım sana çok şükür.
6+1 hesapladı.
Allahım kimsenin kanaması olmasın öyle kötü öyle üzücü ki tarif bile edemem..
Geçen hafta gittim erken dedi carsamba gunu gidicem insalllahInşallahhhh. Daha gitmedin mı gittin de görmedin mi
Çok çok mutlu oldum canım çok şükür hem bebeğin sağlıklı hem de duymuşsun pıt pıt kalbini ❤ darısı başımıza inşallah
Hmm hadi bakalım senin de hayırı haberlerini alırız insallahGeçen hafta gittim erken dedi carsamba gunu gidicem insalllah
Çok çok sevindim maaşallah gözün aydın canımArkadaşlarım aksilik oldu. Randevu 4buçuktaydı. Doktorun acil ameliyat çıkmış muayene olamadım. Ta akşam 7de oldum muayenemi.
Ben gitti bebek diye gittim doktorun yanına, kalp atışı aklımızın ucunda bile yoktu. Kese bozulmuş dicek diye umutsuz umutsuz yatıyordum. Ağladım ağlayacağım.
Adam aaaaa ben burda ne yakaladım dedi bi ses verdi dışarı, kalp atışı. Şok oldum şokk.
Allahım sana çok şükür.
6+1 hesapladı.
Çok sevindimArkadaşlarım aksilik oldu. Randevu 4buçuktaydı. Doktorun acil ameliyat çıkmış muayene olamadım. Ta akşam 7de oldum muayenemi.
Allahım sana çok şükür.
6+1 hesapladı.
Allahım hepinize nasip etsin hepiniz duyun inşallah.
Gözüm aydın canm ilk sen duydun aramızda galiba ne mutlu çok sevindim senin adınaArkadaşlarım aksilik oldu. Randevu 4buçuktaydı. Doktorun acil ameliyat çıkmış muayene olamadım. Ta akşam 7de oldum muayenemi.
Allahım sana çok şükür.
6+1 hesapladı.
Çok çok sevindim maaşallah gözün aydın canım
Çok sevindimGeçmiş olsun bende gördüm bugün 6+1ama karından baktı fotolarda net görünmüyor
Çok amininşallah bi daha kanama lekelenme yaşamazsın. Hiç birimiz yaşamayalım inşallah o durumu
Gözüm aydın canm ilk sen duydun aramızda galiba ne mutlu çok sevindim senin adına ☺☺
Ilki ilk kez denedigimiz ay oldu doktor 1 ay ara dedi.bekledik 1 ay.sonraki ay denedik yine kimyasal oldu. Sonra bir süre hamile kalamadim coraspin kullanmistim.onu bıraktım geçen ay tekrar kimyasal oldu ve hemen arkasina bu ay hamile kaldım.toplam 11 aylık bir süreçCanım senin kimyasalların ne arayla oldu. Birde son kimyasalın üzerinden ne kadar sonra gebe kaldın