2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya canım niye pişman oluyorsun hiç olma nasılsa öğrenecekler ha şimdi ha 1 hafta sonra.ben sadece önceki 3kimyasal düşük olduğu için söylemedim
Canım senin kimyasalların ne arayla oldu. Birde son kimyasalın üzerinden ne kadar sonra gebe kaldın

Evet canım morariyor ama bazıları da morarmiyor. Sanırım öğreneceğiz zamanla
İğneleri eşim yapıyor, dün akşama kadar canım çok yanıyordu ama dün akşam yaptığı hiç acitmadi. biraz igneyi tutuş şeklini değiştirdim dedi internetten bakmış.
Kızlar şimdi rahimde böyle batma gibi ağrı oldu 1-2dk boyunca.normal mı acaba.is yaptım biraz oturunca geçti
Bende de Oluyor canim .
Kızlar biz bugun kalp atışını duyduk çok şükür Rabbime çok güzel duygu darısı hepinize inşallah birbirimize hep dua edelim hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah.
Hayırlı olsun, çok sevindim ben de 10 gün sonra gideceğim inşaallah

Arkadaşlarım aksilik oldu. Randevu 4buçuktaydı. Doktorun acil ameliyat çıkmış muayene olamadım. Ta akşam 7de oldum muayenemi.
Çok şükür hiçbir sıkıntı yokmuş.
Hatta ve hattaaa kalp atışını duyduk.
Ben gitti bebek diye gittim doktorun yanına, kalp atışı aklımızın ucunda bile yoktu. Kese bozulmuş dicek diye umutsuz umutsuz yatıyordum. Ağladım ağlayacağım.
Adam aaaaa ben burda ne yakaladım dedi bi ses verdi dışarı, kalp atışı. Şok oldum şokk.
Allahım sana çok şükür.
6+1 hesapladı.
Allahım kimsenin kanaması olmasın öyle kötü öyle üzücü ki tarif bile edemem..

Maşallah ALLAH bağışlasın en tatlı zamanları
Evet folik asitini değiştirebilirsin bence de.

Kızlar biz bugun kalp atışını duyduk çok şükür Rabbime çok güzel duygu darısı hepinize inşallah birbirimize hep dua edelim hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah.

Ne kadar güzel yaaa gözün aydın darısı hepimize inşallah. Sağ salim kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah

Çok çok mutlu oldum canım çok şükür hem bebeğin sağlıklı hem de duymuşsun pıt pıt kalbini darısı başımıza inşallah

Çok çok sevindim maaşallah gözün aydın canım

Çok sevindim Geçmiş olsun bende gördüm bugün 6+1ama karından baktı fotolarda net görünmüyor

Gözüm aydın canm ilk sen duydun aramızda galiba ne mutlu çok sevindim senin adına

Çok çok sevindim maaşallah gözün aydın canım

sağol canım benim

Çok sevindim Geçmiş olsun bende gördüm bugün 6+1ama karından baktı fotolarda net görünmüyor

Benimde karından baktı kalbi duydu ama bebek net görünmüyor tabi fotolarda. Bi de iyice zoom yaptı iyice karışık görüntü

Çok amin inşallah bi daha kanama lekelenme yaşamazsın. Hiç birimiz yaşamayalım inşallah o durumu

amiin canımm insallah hiçkimse yaşamadan bitirsin gebeliğini. İnsan çok korkuyor

Gözüm aydın canm ilk sen duydun aramızda galiba ne mutlu çok sevindim senin adına ☺☺

sağol canım galiba bi arkadaşımz duymuştu benden önce kalp atışını

Canım senin kimyasalların ne arayla oldu. Birde son kimyasalın üzerinden ne kadar sonra gebe kaldın
Ilki ilk kez denedigimiz ay oldu doktor 1 ay ara dedi.bekledik 1 ay.sonraki ay denedik yine kimyasal oldu. Sonra bir süre hamile kalamadim coraspin kullanmistim.onu bıraktım geçen ay tekrar kimyasal oldu ve hemen arkasina bu ay hamile kaldım.toplam 11 aylık bir süreç

Nisan anneleri topigini takip ediyorum 3 4 gundur ne guzel heycanlar kimi normal kimi sezeryan anlatiyolar herkes merak ediyor bozde bole olabilecekmiyiz 9 ay sonra bebislerimize kavustugumuzda mutlu ve yorgun mu olacagiz. Ins bu topikte olan herkesin bebisleri saglikla gelir bizlerde bu mutluluga sahit oluruz ♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…