2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba Arkadaşlar bende sanırım Aralık-2020 annesi olarak araniza katıldım daha çok yeni umarım Rabbim tamamına erdirir. Beta 24 Martta 16 27 Martta 75 cıktı yarında gidecem tekrar umarım güzel olur herşey

Değerin güzel artmış, insaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur
Doktorun muayeneye çağırdı mi peki?

Arkadaslar merhaba
Ben de tup bebek hastasiyim ve Sali gunu kan tahlili vermeye gidicem, evde yaptigim idrar testlerinde coft cizgiyi gordum cok sukur
Insallah hepimiz cok guzel rahat hamilelikler geciririz

merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim. umarim benimde hersey yolundadir. ocak ayinda bi kimyasal gebelik gecirdm. bu ay hamile oldugumu ogrendigimde yine aynsini yasarmiyim diye cok korktum ama doktorm kan tahlili verdirtmiyor. bu durumda korona varken hastaneye gtmen dogru degil diyor. hic kan veremedigim icin kandaki artislari takip edemiyorum en son persembe gunu dr a gittim kese gorunmedi. 4 hafta +5 gunlugum suan. cok korkytorum ymarm hersey yolundadir. bu hafta persemve tekrar gidicem

Değerin güzel artmış, insaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur
Doktorun muayeneye çağırdı mi peki?
Ben kendim sağlık ocağına kan verip takip ediyorum doktoruma henüz gitmedim biraz zaman geçsin öyle gideceğim kese kalp atışı hepsini duyup gelirim diye düşünüyorum.. yükselme böyle güzel devam ederse ilerleyen zamanlarda doktorun dışarda muayenehanesine gidecegim

hayırlı olsun saglıcakla alın kucagınıza :) benımde aynı sızı gıbı 27 marttta 14 cıktı 31 marta tekrar gıdıcem suan kac ta hıc bılmıyorum ama evde gebelık testıyle renk koyulasmasını takıp edıyorum

Arkadaslar merhaba
Ben de tup bebek hastasiyim ve Sali gunu kan tahlili vermeye gidicem, evde yaptigim idrar testlerinde coft cizgiyi gordum cok sukur
Insallah hepimiz cok guzel rahat hamilelikler geciririz
Gözünüz aydın olsun :) sağlıcakla alın kucagınıza iyi haberlerini bekliyoruz

öncelikle hayırlı olsun gebelıgınız ,ilk zamanlar deger artısı kese olusumu kalp atısı derken ınsan korku ıcınde oluyor herseyın hayırlısı olsun saglıklı sıhhatlı bır gebelık gecırırız hep bırlıkte ınsallah

Keske biraz daha geç ogrenseydim diyorum gittiğimde en azından keseyi görürdüm suan cok endişeliyim ve her hereketime aşırı dikkat ediyorum

Keske biraz daha geç ogrenseydim diyorum gittiğimde en azından keseyi görürdüm suan cok endişeliyim ve her hereketime aşırı dikkat ediyorum
Ben Bi kaç doktordan dinlemiştim o kadar kolay kolay bir şey olmaz bebeklere hareketlerinizi kısıtlamak gereksiz diyorlardı eğer doktor yasaklamadıysa. Mesela sol tarafımda ağrı var bende ondan endişeliyim hiç başıma gelmediği içinde anlayamıyorum dış gebelik falan mı diye

Benim ilk gebelikte hiç böyle agrilarim yoktu suan kasiklarim agriyor ve yanlarim agriyor umarım normaldir bende hiç dış gebelik yaşamadığım için tecrübem yok pek bu konuda. Bu durumda rahat olmamız gerekiyor sanırım 6 nisanda bidahaki kontrolüm

Açıkçası ben kendimce Bi plan yaptım iki kere kanıma baktırdım ilk gün adet günümü 1 gün geçe 145 ikincisi bir sonraki gündü 230 çıktı sonra korktum hastaneye gitmeye ama artık gitmek lazım boş dönmek istemiyorum sanırım sağlık ocağında bir iki kere yine kanıma baktırıp öyle gidicem doktora

Daha önce bir kere boş gebelik geçirdim o zamn 4+3te kese görmüştüm ama beta 1300 falandı

Bat 24 subat testte silik cikti daha kan tahlili vermedim bu korona elimizi ayagimizi bagladi

Amin inşallah bekleyen herkes sağlıkla alır kucağına bebişini:) Ben de pazartesi cuma günleri kan verip o şekilde takip etmeyi düşünüyorum tabi sağlık dururumumda herhangi bir sıkıntı olmazsa 15 nisan gibi giderim doktoruma diye düşünüyorum hayırlısı sonucu yarın paylaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…