- 27 Mart 2013
- 746
- 217
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı yerler almıyormus benim aile hekimim alıyor muhtemelen şehire gire değişiyorKizlar bizim saglik ocağı artık kan almiyormus bu corona yüzünden sizinki aliyormu?
Ben bugün sabah kan verdim geldim bir sorun yoktu alıyorlar ama bugün ki önlemler daha bir farklıydı tedirgin oldumKizlar bizim saglik ocağı artık kan almiyormus bu corona yüzünden sizinki aliyormu?
Nasıl farklıydı bende yarın sabah gidecegimBen bugün sabah kan verdim geldim bir sorun yoktu alıyorlar ama bugün ki önlemler daha bir farklıydı tedirgin oldum
Ben aradım artık kan almıyoruz uzun bir sürede almayacağız dedilerBen bugün sabah kan verdim geldim bir sorun yoktu alıyorlar ama bugün ki önlemler daha bir farklıydı tedirgin oldum
ne yapıcaz bende arayaym da bosuna gıtmeyeym yrn sabahBen aradım artık kan almıyoruz uzun bir sürede almayacağız dediler
Diğer gittiklerinde eldivenleri ve normal maskeleri vardı şimdi yüzlerini tamamen kapatan şeffaf bir koruyucu maske vardı sadece tek doktor vardı sanırım dönüşümlü gelecekler artık.. Kan almada sorun yoktu ama alındıNasıl farklıydı bende yarın sabah gidecegim
Gözünüz aydın hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahNasip olursa 3 Aralık tahmini tarihi ile bende bebişimi bekliyorum
Bencede bi ara sonra boşuna gitmiş olma bu süreçtene yapıcaz bende arayaym da bosuna gıtmeyeym yrn sabah
hayırlı olsun saglıcakla alın kucagunuzaNasip olursa 3 Aralık tahmini tarihi ile bende bebişimi bekliyorum
olabılır zor zamanlar ama elbet gecıcek allahın ıznıyleDiğer gittiklerinde eldivenleri ve normal maskeleri vardı şimdi yüzlerini tamamen kapatan şeffaf bir koruyucu maske vardı sadece tek doktor vardı sanırım dönüşümlü gelecekler artık.. Kan almada sorun yoktu ama alındı
Teşekkür ederim. Amin inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGözünüz aydın hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
Teşekkür ederim İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza şu zor günleri atlatıp güzel günlere varalım onlarda güneş gibi doğsun evlerimizehayırlı olsun saglıcakla alın kucagunuza
Senin sat ne zaman canımBen sata göre hesapladigimda 7 haftalik çıkıyor ama mümkün değil keseyi göremedik geç döllenme ve adet düzensizliği..
MERHABA SEVGİLİ ANNE ADAYLARI
Listeye eklenmek isteyen alttaki bilgilerle birlikte bana mesaj atabilir veya etiketleyebilir brnbrr
ANNE ADAYI YAŞ TAHMİNİ D.T BAŞLANGIÇ KG CİNSİYET ŞEHİR/HASTANE KAÇINCI ÇOCUK brnbrr 30 03.12.2020 66 ? Bursa 2 @anreb3232 29 03.12.2020 65 ? İzmir 1
Ekledim canm bizde hala evde takip ediyoruz gebeliği yarın aile hekimimle görüşucem onada danisip 10 Nisan gibi kadın doğuma gitmeyi düşünüyorumbrnbrr Beni de ekleyebilir misin listeye
Yaş 31
Tahmini d.t. 01.12.2020
Başlangıç kilo 56
2. Çocuk (+3 düşük)
Teşekkür ederim. Sizin aile hekimliğinde kan tahlili yapılıyor mu. Bizim burda yapmıyorlar salgın dolayısıyla.Ekledim canm bizde hala evde takip ediyoruz gebeliği yarın aile hekimimle görüşucem onada danisip 10 Nisan gibi kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum