2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Nasıl farklıydı bende yarın sabah gidecegim
Diğer gittiklerinde eldivenleri ve normal maskeleri vardı şimdi yüzlerini tamamen kapatan şeffaf bir koruyucu maske vardı sadece tek doktor vardı sanırım dönüşümlü gelecekler artık.. Kan almada sorun yoktu ama alındı

Diğer gittiklerinde eldivenleri ve normal maskeleri vardı şimdi yüzlerini tamamen kapatan şeffaf bir koruyucu maske vardı sadece tek doktor vardı sanırım dönüşümlü gelecekler artık.. Kan almada sorun yoktu ama alındı
olabılır zor zamanlar ama elbet gecıcek allahın ıznıyle

Yeni gelen anne adarylari 1.sayfaya eklenmek isteyen bilgileri bana özelden veya burdan gondrrebilir

Hayırlı olsun güzel anneler. Hoşgeldiniz. Rabbim bebeklerinize sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin. Topiğe ilk yazanlardandım. Emin olana kadar sohbete dahil olamadım çok. Ama bugün kontrolde keseyi gördü doktor. Henüz içinde bebeği göremedi ama bu zamanda normal dedi. 4+6 haftadayım. Sat 25 şubat. 1 aralık doğum görünüyor inşallah. Kan verdim tüm tahlillerin yapılması için. Aslında kalp atışını duymadan yapmıyorlarmış ama sen tekrar tekrar hastane ortamına girme şimdiden kanını ver dedi. Sonuçları değerlendirmesi için de 2 hafta sonra çağırdı hem kalp atışına bakarız dedi.

:nazar:
:anneadayı: MERHABA SEVGİLİ ANNE ADAYLARI :anneadayı:

Listeye eklenmek isteyen alttaki bilgilerle birlikte bana mesaj atabilir veya etiketleyebilir brnbrr brnbrr

ANNE ADAYI YAŞ TAHMİNİ D.TBAŞLANGIÇ KG CİNSİYETŞEHİR/HASTANEKAÇINCI ÇOCUK
brnbrr brnbrr 3003.12.202066?Bursa2
@anreb32322903.12.202065?İzmir1

brnbrr brnbrr Beni de ekleyebilir misin listeye :anneadayı:
Yaş 31
Tahmini d.t. 01.12.2020
Başlangıç kilo 56
2. Çocuk (+3 düşük)

Ekledim canm bizde hala evde takip ediyoruz gebeliği yarın aile hekimimle görüşucem onada danisip 10 Nisan gibi kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim. Sizin aile hekimliğinde kan tahlili yapılıyor mu. Bizim burda yapmıyorlar salgın dolayısıyla.

X