2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhabalar hanımlar ben de 2013 yılında kızımı beklerken üye olmuşum nereden nereye Şimdi üçüncüyü bekliyoruz Allah’ın izniyle. Sat 25 Şubat sadece idrar testi yapabildim hastaneye gidip bhcg baktıramadım.Haftaya cumartesi doktora gideceğim bakalım keseyi görürüz inşallah

Merhaba benimde beta 216 dün gittim doktora bendede kese görünmedi haftaya tekrar kontrolüm var

Hayırlı olsun saglicakla alın kucaginiza,inşallah görürsünüz ben henüz doktor randevusu almadım hangi doktora gideceğimi bile bilmiyorum

Benimde bulantım yok şimdilik umarım bu hamileliğim rahat geçer oğlumda 9 kilo vermistim kusmaktan..ama kasik agrilarim var rahatsız edici şekilde.. Endiseleniyorum biraz. Fastfood yemek istiyorum aşırı bir şekilde ama corona musade etmiyor

Hepimizin öyle demek ki bu haftalarda daha başlamıyor inşallah kolay hamilelikler geçiririz. Benim de birkaç gündür canım hamburger çekiyor aynı şekilde şu virüs yüzünden ne doktora gidebildim ne hamileliğin tadını çıkarabildim, ne acayip zamana denk geldik

Benim henüz başlamadı, inşallah hiç olmaz. Ara ara vuran kasık ağrıları dışında hiçbişey hissetmiyorum şuan
Bulantım yok ,Kasik ağrım benim çok oluyor bacak arama vuruyor ağrısı bel ağrım var ama sürekli hareket halindeyim evde ona bağlıyorum ins BizAyrilamayz

Herkese merhaba
15 Mart'ta aşılama yapıldı, bu sabah idrar testi yaptım iki çizgi çıktı, kan verdim sonuç 79,79. Doktorum Pazartesi günü tekrar kanda baktir sonucu gönder dedi.

Başlamıyor bellikiya evet doktora bende pozitif testi gördüğümde gitmeyecektim aslında ama en azından keseyi görmek istiyorum yoksa çok evham yaparım yanlış birsey olmuş olabilirmi acaba diye dış gebelik vs gibi. Özel hastaneye gittim ama pandemi hastanesi olduğu için farketmiyor pek.. Tekrar gel dedi haftaya yine gideceğim mecbur

Herkese merhaba
15 Mart'ta aşılama yapıldı, bu sabah idrar testi yaptım iki çizgi çıktı, kan verdim sonuç 79,79. Doktorum Pazartesi günü tekrar kanda baktir sonucu gönder dedi.
Gözün aydın hayırlı olsun değer gayet iyi bence dahada yükselir mutlaka

Ben kan testi bile vermeye korktum evde 2 günde bir test yapıp koyulaşmayı takip ediyorum. Bu gidişle de direk kalp atışını duymaya gideceğim gibi duruyor, özel hastane bile olsa vaka olmayan yer kalmadı gibi geliyor bana. Allah yardımcımız olsun

Benimkide aynı adet sancısı gibi hala var 6 gün geçmesine rağmen bende meraktan çatlıyorum ama git haftaya gel der diye gitmiyorum doktora

Herkese merhaba

Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla artar değerin Hoşgeldin aramıza

Evet bende salı günü aile hekimine gidicem kadın doğuma da 10 Nisan da felan gideyim diye düşündüm kese görünmez ise tekrar gitmek zorunda kalmıyayim diye bakalım süreç nasıl ilerleyecek

Ben SAT'a göre hesapladigim, inşallah gebrligim saglikliysa tahmii doğum tarihi 10 Aralık diyor

Ben sata göre hesapladigimda 7 haftalik çıkıyor ama mümkün değil keseyi göremedik geç döllenme ve adet düzensizliği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…