Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinizeHerkese merhabahayırlı , sağlıklı günler güzel anneler
Cumartesi kanda 79 olan Bhcg değerim bugün 200 çıktı elhamdülillah. Doktoruma gönderdim hemen, değerin çok gurl Çarşamba günü tekrar bakalım muayene için yonlendirecegim dedi. Göbekten kan sulandırıcı igne verdi ve coraspirin. Hayırlısıyla inşallah devamı gelsin diye dua ediyorum
Merhabalar Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Cumartesi günü saat kaçta verdiniz acaba kanınızı ben cuma sabah verdim 75 cıktı bugun de verdim cikan degere gore deferlendirme yapacagimHerkese merhabahayırlı , sağlıklı günler güzel anneler
Cumartesi kanda 79 olan Bhcg değerim bugün 200 çıktı elhamdülillah. Doktoruma gönderdim hemen, değerin çok gurl Çarşamba günü tekrar bakalım muayene için yonlendirecegim dedi. Göbekten kan sulandırıcı igne verdi ve coraspirin. Hayırlısıyla inşallah devamı gelsin diye dua ediyorum
Cuma günü gittim bana pazartesi veya salı gel takrar kan ver demişti arıyacaktm saat te geç oldu yarın sabah gidecekgm umarım alırlar, topikten bir ark bugün kan vermiş bölge bölge değişiyor mu bilmiyorumTeşekkür ederim. Sizin aile hekimliğinde kan tahlili yapılıyor mu. Bizim burda yapmıyorlar salgın dolayısıyla.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinizeneden kan sulandırıcı kullanacaksınız. Kaybınız mı var?
Amin çok teşekkür ederimMerhabalar Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Cumartesi günü saat kaçta verdiniz acaba kanınızı ben cuma sabah verdim 75 cıktı bugun de verdim cikan degere gore deferlendirme yapacagim
7 Şubat canımSenin sat ne zaman canım
Haftaya cuma randevum var net detay öğrendikten sonra ekletecegim canimYeni gelen anne adarylari 1.sayfaya eklenmek isteyen bilgileri bana özelden veya burdan gondrrebilir
Dinlenmeye çalış canım, benim de 2-3 gün öncesinde regl ağrı vadi ama azaldi baya. Mumkun olduğunca yorulma .kizlar bugun cok fazla agrim var tipli regl agrisi gibi cok korkuyorum. bacaklarm falan uyusuyor bilgisi olan varmi
simdi tansiyonumu olctm 8 5 iyice korktm. bugun tek yaptigim is camasir yikayip sdce 2 odayi toplamakti onun disinda hep yattimDinlenmeye çalış canım, benim de 2-3 gün öncesinde regl ağrı vadi ama azaldi baya. Mumkun olduğunca yorulma .
Bende de var bir kaç gündür ağrı bugün biraz azaldı şükürkizlar bugun cok fazla agrim var tipli regl agrisi gibi cok korkuyorum. bacaklarm falan uyusuyor bilgisi olan varmi
valla ole agrim oldu ki bacaklarm uyustuBende de var bir kaç gündür ağrı bugün biraz azaldı şükür
Benimde agrilarim vardı bugün daha iyiyim çok endişelenmistim bende ama normalmiş sanırım kasiklarimin ağrısı bacaklarıma vuruyorduvalla ole agrim oldu ki bacaklarm uyustu
Bugün 307 cıktı güzel bir ilerleme gözüküyor 13 nisan da direkt doktora gideceğim kese içinAmin çok teşekkür ederim
Cumartesi saat 1 buçuk gibi kan vermiştim, bugün 1'de gittim. Sizin sonuç çıktı mı?
Korkma canım Allah'ın izniyle dinlen azalır. Ama tansiyon uzun süre öyle olursa bir doktora gidersin.simdi tansiyonumu olctm 8 5 iyice korktm. bugun tek yaptigim is camasir yikayip sdce 2 odayi toplamakti onun disinda hep yattim
Evet 307 çok güzel değer, Rabbim tamamina erdirsin insaalahBugün 307 cıktı güzel bir ilerleme gözüküyor 13 nisan da direkt doktora gideceğim kese için
Çok geçmiş olsun. Inşallah sağlıklı ilerler hamileliğinizÇok teşekkür ederim
Evet 4 sene önce doğal ikiz gebelik yaşadı. Ama 11.haftada gelişim durduğu için kürtaj oldum. Ayrıca genetik test vs yaptırdım pıhtılaşma olabilir dedi doktorum bu yüzden yazdı kan sulandırıcı.
7 şubatsa eger 11 aralık olmaması lazım dogum tarihi. Bi uyuşmazlık var canım bi bak istersen tekrar.7 Şubat canım
Sanırım değişiyor illere göre. Ben de bikaç mesaj okudum yapıldığına dair.Cuma günü gittim bana pazartesi veya salı gel takrar kan ver demişti arıyacaktm saat te geç oldu yarın sabah gidecekgm umarım alırlar, topikten bir ark bugün kan vermiş bölge bölge değişiyor mu bilmiyorum