- 18 Aralık 2012
- 31
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde beta 216 dün gittim doktora bendede kese görünmedi haftaya tekrar kontrolüm varTeşekkür ederim sizlerinde hayırlısı olsun inşallah
Bu ikinci gebeliğim 7 buçuk yaşında kızım var
Bu arada perşembe günü beta 215 ti 4+1 de kese görünmedi dr um 10 gün sonra gel dedi ama 5+6 oluyo o zaman acaba aldığım randevu tarihinden 1 hafta sonra gitsem de kalp atışı da olsun 5+6 erken değil mi sizlerin nasıl durumlar
Hayırlı olsun saglicakla alın kucaginiza,inşallah görürsünüz ben henüz doktor randevusu almadım hangi doktora gideceğimi bile bilmiyorumMerhabalar hanımlar ben de 2013 yılında kızımı beklerken üye olmuşum nereden nereye Şimdi üçüncüyü bekliyoruz Allah’ın izniyle. Sat 25 Şubat sadece idrar testi yapabildim hastaneye gidip bhcg baktıramadım.Haftaya cumartesi doktora gideceğim bakalım keseyi görürüz inşallah
Arkadaşlar aranızda bulantısı falan olan var mı
Benimde bulantım yok şimdilik umarım bu hamileliğim rahat geçer oğlumda 9 kilo vermistim kusmaktan..ama kasik agrilarim var rahatsız edici şekilde.. Endiseleniyorum biraz. Fastfood yemek istiyorum aşırı bir şekilde ama corona musade etmiyor
Bulantım yok ,Kasik ağrım benim çok oluyor bacak arama vuruyor ağrısı bel ağrım var ama sürekli hareket halindeyim evde ona bağlıyorum ins BizAyrilamayzBenim henüz başlamadı, inşallah hiç olmaz. Ara ara vuran kasık ağrıları dışında hiçbişey hissetmiyorum şuan
Başlamıyor bellikiya evet doktora bende pozitif testi gördüğümde gitmeyecektim aslında ama en azından keseyi görmek istiyorum yoksa çok evham yaparım yanlış birsey olmuş olabilirmi acaba diye dış gebelik vs gibi. Özel hastaneye gittim ama pandemi hastanesi olduğu için farketmiyor pek.. Tekrar gel dedi haftaya yine gideceğim mecburHepimizin öyle demek ki bu haftalarda daha başlamıyor inşallah kolay hamilelikler geçiririz. Benim de birkaç gündür canım hamburger çekiyor aynı şekilde şu virüs yüzünden ne doktora gidebildim ne hamileliğin tadını çıkarabildim, ne acayip zamana denk geldik
Gözün aydın hayırlı olsun değer gayet iyi bence dahada yükselir mutlakaHerkese merhaba
15 Mart'ta aşılama yapıldı, bu sabah idrar testi yaptım iki çizgi çıktı, kan verdim sonuç 79,79. Doktorum Pazartesi günü tekrar kanda baktir sonucu gönder dedi.
Benimde öyle bacak arama vurmuyor daha çok adet sancısı gibi benimkisi bi değişik umarım uzun sürmez doktora da gidilmiyor ki sık sık..Bulantım yok ,Kasik ağrım benim çok oluyor bacak arama vuruyor ağrısı bel ağrım var ama sürekli hareket halindeyim evde ona bağlıyorum ins BizAyrilamayz
Başlamıyor bellikiya evet doktora bende pozitif testi gördüğümde gitmeyecektim aslında ama en azından keseyi görmek istiyorum yoksa çok evham yaparım yanlış birsey olmuş olabilirmi acaba diye dış gebelik vs gibi. Özel hastaneye gittim ama pandemi hastanesi olduğu için farketmiyor pek.. Tekrar gel dedi haftaya yine gideceğim mecbur
Herkese merhaba
15 Mart'ta aşılama yapıldı, bu sabah idrar testi yaptım iki çizgi çıktı, kan verdim sonuç 79,79. Doktorum Pazartesi günü tekrar kanda baktir sonucu gönder dedi.
Evet bende salı günü aile hekimine gidicem kadın doğuma da 10 Nisan da felan gideyim diye düşündüm kese görünmez ise tekrar gitmek zorunda kalmıyayim diye bakalım süreç nasıl ilerleyecekBen kan testi bile vermeye korktum evde 2 günde bir test yapıp koyulaşmayı takip ediyorum. Bu gidişle de direk kalp atışını duymaya gideceğim gibi duruyor, özel hastane bile olsa vaka olmayan yer kalmadı gibi geliyor bana. Allah yardımcımız olsun
İnşallah çok teşekkür ederimGözün aydın hayırlı olsun değer gayet iyi bence dahada yükselir mutlaka ❤
Teşekkür ederim, hoşbuldumHayırlı olsun, inşallah sağlıkla artar değerin Hoşgeldin aramıza