Evet canım aynen erkendenKızlar ya sizde erken uyanıyor musunuz 7 De ayaktayim
Ohoo ben sayılarını unuttum onların artık.Sag salim.alalim.kucaklarimiza benimle evlenen arkadaşlarımın 2.ciye çocukları oldu kimisi hamilee
Kızlar sizinde kasik bolgeniz sismi2 gundur fark ediyorum bgun dahada belirgin
Hahahaha ay senin burcun ne beni gulduruyosunnOhoo ben sayılarını unuttum onların artık.
Hahaha valla benimde oyle esim dio askim.senin karnin simdiden boyleyse ilerleyen zamanlarda düşünemiyorumBen geçen göbüşümün fotosunu çekmek istedim haft hafta kolaj yapıyorlar ya. 6aylık gibiydi o yüzden vazgeçtim1-2hafta sonra çekerim İNŞALLAH
Ahhh çok güldümBen geçen göbüşümün fotosunu çekmek istedim haft hafta kolaj yapıyorlar ya. 6aylık gibiydi o yüzden vazgeçtim1-2hafta sonra çekerim İNŞALLAH
Evet normalde zayıfım ama göbeğim vardı, ilk hamileligimde öyle bir büyük karnim vardı ki bakan bidaha bakiyorduHahaha valla benimde oyle esim dio askim.senin karnin simdiden boyleyse ilerleyen zamanlarda düşünemiyorumya cok cikar yada cikmaz ic karnimiz ile.alakali ama benim.hemen cikar gbime gelio
Vajinal mi bakti karindan mi canimBeta hcg 8704 ama kese görünmüyor sadece şuan kalınlık oluşmuş normalmi??
Karından baktılarVajinal mi bakti karindan mi canim
Tam olarak kaçıncı haftadasin canim geç döllenme vs olmuş olabilir belki ben pazartesi gittiğimde gördüm ama doktor 6+0 görünüyor ama sen 5+0 sin dedi. Beta hcg bidaha olcmedigimiz için hiç bilmiyorum endiselenecek birsey olsaydı doktor söylerdi rahat ol bidahakine kalp atışıyla birlikte görürsün inşallah merak etmeKarından baktılar
Karından bakıldıysa normalBeta hcg 8704 ama kese görünmüyor sadece şuan kalınlık oluşmuş normalmi??
Belki vajinal baksaydi gorulebilirdi.bence 2 gün sonra tekrar git kalp atışını bekleme canım. Kese görmek önemli ilk haftalardaKarından baktılar
Son adet tarihin ve beklenen adetin ne zamandi?Karından baktılar
3 haftalıkmışTam olarak kaçıncı haftadasin canim geç döllenme vs olmuş olabilir belki ben pazartesi gittiğimde gördüm ama doktor 6+0 görünüyor ama sen 5+0 sin dedi. Beta hcg bidaha olcmedigimiz için hiç bilmiyorum endiselenecek birsey olsaydı doktor söylerdi rahat ol bidahakine kalp atışıyla birlikte görürsün inşallah merak etme
29 mart pazardıSon adet tarihin ve beklenen adetin ne zamandi?