İlk adet tarihi 1 mart29 mart pazardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk adet tarihi 1 mart29 mart pazardı
Benimle aynı tarihin ama değişebiliyor herkeste.hcg bence güzel yükselmiş tavsiyem çok fazla bekleme 2 güne tekrar git. Doktor ne zaman gel dedi29 mart pazardı
Benim daha 3 haftalıkken kanamam oldu 1 hafta düşük önleyici iğne progestan fitil verdi bugün de 3 tane daha iğne ve duphaston verdi şükür 1 haftadır bişeyi yok doktoruna git belki düşük tehliken vardırKızlar ya çok afedersiniz ama 5.haftada kanlı akıntı yaşayan var mı. Progestan da kullanıyorum ama bende çürük kan gibi gibi geliyor hala. Yerleşme kanaması da olmaz onu 2 hafta önce yaşadım. Benzer bir şey yaşayan bir bilgisi olan varmı
Kızlar ya çok afedersiniz ama 5.haftada kanlı akıntı yaşayan var mı. Progestan da kullanıyorum ama bende çürük kan gibi gibi geliyor hala. Yerleşme kanaması da olmaz onu 2 hafta önce yaşadım. Benzer bir şey yaşayan bir bilgisi olan varmı
Gittim canım doktora progestan 200 mg içiyorum günde 3 tane ama hla peçeteye geliyor azalmadı kan rengi gitti çürük kan gibi oldu tedirginim. Daha önce düşük yaşadım. Duphaston nedirBenim daha 3 haftalıkken kanamam oldu 1 hafta düşük önleyici iğne progestan fitil verdi bugün de 3 tane daha iğne ve duphaston verdi şükür 1 haftadır bişeyi yok doktoruna git belki düşük tehliken vardır
Akıntı halinde değil mi canım seninde kan değil sadece peçeteye geliyor takipteyim normalde bir şet yok peçete ile silince var progestan 200 mg kullanıyorum bende gün 3 kere verdi ama gelen gelince mıdum düşüyorCanım selam bende 5. Haftadayım ve 2 gündür benimde kanlı akıntım var doktor bana progestan verdi akşamları alıyorum ama hala azalma yok aynı devam ediyor çoğalırsa iğne olman gerekir dedi
Haftaya salı günü gel dedi sizin kese görünümü peki?Benimle aynı tarihin ama değişebiliyor herkeste.hcg bence güzel yükselmiş tavsiyem çok fazla bekleme 2 güne tekrar git. Doktor ne zaman gel dedi
Kızlar merhaba. 125 sayfanın hepsini okuya okuya buraya kadar geldim Allah sağ salim kucaklarınıza almak nasip etsin inşallah bebişlerinizi benim sat 4 marttı. Adetim 5 gün geçince, ve göğüslerimde 1 haftadır ağırlık ve hassaslık hissedince, bugün evde öğleden sonra idrar testi yaptım. Ve hemen çift çizgi çıktı. İnanamadım bir daha yaptım 2. Si de çift çıkınca apar topar eşimle hastaneye gittik kan testi yaptırmaya. Beta hcg 3919 çıktı. Ben şubatta aşılama yaptırmış ve geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Kimyasal gebelikten sonra hamile kalma şansı çok fazla demişlerdi ama ihtimal vermiyordum. 4,5 yıl üzerine bugün çok ama çok mutluyum. 33 yaşındayım. Hala hamile olduğuma inanamıyorum. Bir terslik çıkmasından da korkuyorum. Yarın kadın doğuma gideceğiz. Sizler Beta hcg yüksek mi sizce? Şuand kafama bu takılıyor. Umarım her şey hepimiz için hayırlı olur.
Hahahaha ay senin burcun ne beni gulduruyosunn allah aglatmasim gulelim.hep
Hahaha valla benimde oyle esim dio askim.senin karnin simdiden boyleyse ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum ya cok cikar yada cikmaz ic karnimiz ile.alakali ama benim.hemen cikar gbime gelio
Göründü.ama yumurtlama tarihine göre değişiyor ki zaten siz benden daha geç yumurtladiysaniz sizin bebeğiniz daha küçüktür kese ondan gorunmemis olabilir. Zaten ben geçen ay kimyasal geçirdiğim için bu ay erken yumurtladimHaftaya salı günü gel dedi sizin kese görünümü peki?
Ahhh çok güldüm Benim de öyle
Baya yüksek canım.merak etme eminim her şey yolundadır.bende gebelik testi yaptım ama doktora gitmiycem 1 ay kadarKızlar merhaba. 125 sayfanın hepsini okuya okuya buraya kadar geldim Allah sağ salim kucaklarınıza almak nasip etsin inşallah bebişlerinizi benim sat 4 marttı. Adetim 5 gün geçince, ve göğüslerimde 1 haftadır ağırlık ve hassaslık hissedince, bugün evde öğleden sonra idrar testi yaptım. Ve hemen çift çizgi çıktı. İnanamadım bir daha yaptım 2. Si de çift çıkınca apar topar eşimle hastaneye gittik kan testi yaptırmaya. Beta hcg 3919 çıktı. Ben şubatta aşılama yaptırmış ve geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Kimyasal gebelikten sonra hamile kalma şansı çok fazla demişlerdi ama ihtimal vermiyordum. 4,5 yıl üzerine bugün çok ama çok mutluyum. 33 yaşındayım. Hala hamile olduğuma inanamıyorum. Bir terslik çıkmasından da korkuyorum. Yarın kadın doğuma gideceğiz. Sizler Beta hcg yüksek mi sizce? Şuand kafama bu takılıyor. Umarım her şey hepimiz için hayırlı olur.
Kızlar merhaba. 125 sayfanın hepsini okuya okuya buraya kadar geldim Allah sağ salim kucaklarınıza almak nasip etsin inşallah bebişlerinizi benim sat 4 marttı. Adetim 5 gün geçince, ve göğüslerimde 1 haftadır ağırlık ve hassaslık hissedince, bugün evde öğleden sonra idrar testi yaptım. Ve hemen çift çizgi çıktı. İnanamadım bir daha yaptım 2. Si de çift çıkınca apar topar eşimle hastaneye gittik kan testi yaptırmaya. Beta hcg 3919 çıktı. Ben şubatta aşılama yaptırmış ve geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Kimyasal gebelikten sonra hamile kalma şansı çok fazla demişlerdi ama ihtimal vermiyordum. 4,5 yıl üzerine bugün çok ama çok mutluyum. 33 yaşındayım. Hala hamile olduğuma inanamıyorum. Bir terslik çıkmasından da korkuyorum. Yarın kadın doğuma gideceğiz. Sizler Beta hcg yüksek mi sizce? Şuand kafama bu takılıyor. Umarım her şey hepimiz için hayırlı olur.
Duphaston da iyi yerleşsin tutunsun diyeymiş ben fitil olarak kullanıyorum progesteronu benimde kanamam en son sarı gibi olmuştu şimdi bunları kullanmaya başladım bişey yokGittim canım doktora progestan 200 mg içiyorum günde 3 tane ama hla peçeteye geliyor azalmadı kan rengi gitti çürük kan gibi oldu tedirginim. Daha önce düşük yaşadım. Duphaston nedir
İçim biraz daha rahatladı siz böyle söyleyince geçen ay bende kimyasal gebelik yaşadım.Göründü.ama yumurtlama tarihine göre değişiyor ki zaten siz benden daha geç yumurtladiysaniz sizin bebeğiniz daha küçüktür kese ondan gorunmemis olabilir. Zaten ben geçen ay kimyasal geçirdiğim için bu ay erken yumurtladim
Kızlar folik asit olarak hangi markayı kullanıyorsunuzDuphaston da iyi yerleşsin tutunsun diyeymiş ben fitil olarak kullanıyorum progesteronu benimde kanamam en son sarı gibi olmuştu şimdi bunları kullanmaya başladım bişey yok
Göründü.ama yumurtlama tarihine göre değişiyor ki zaten siz benden daha geç yumurtladiysaniz sizin bebeğiniz daha küçüktür kese ondan gorunmemis olabilir. Zaten ben geçen ay kimyasal geçirdiğim için bu ay erken yumurtladim
Çoğul gebelikte olabilir kesenin görünmesine daha erken benim tarihle sizinki nerdeyse aynıAma değerlerin yüksek çıkıp kesenin görülmemesi korkutuyor beni