2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar sizinde kasik bolgeniz sismi 😍👼 2 gundur fark ediyorum bgun dahada belirgin

Ben geçen göbüşümün fotosunu çekmek istedim haft hafta kolaj yapıyorlar ya. 6aylık gibiydi o yüzden vazgeçtim 😂 1-2hafta sonra çekerim İNŞALLAH 🤲

Yaaa vallaa bizde ha bgun ha yarin derken zaman su gbi gecti bende 25 yasindayim erken evlendim 25 yasinda hamile.kalmak varmisti sagliklica gelsinlrdde🤲🏻

Ben geçen göbüşümün fotosunu çekmek istedim haft hafta kolaj yapıyorlar ya. 6aylık gibiydi o yüzden vazgeçtim 😂 1-2hafta sonra çekerim İNŞALLAH 🤲
Hahaha valla benimde oyle esim dio askim.senin karnin simdiden boyleyse ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum 😂 ya cok cikar yada cikmaz ic karnimiz ile.alakali ama benim.hemen cikar gbime gelio

Hahaha valla benimde oyle esim dio askim.senin karnin simdiden boyleyse ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum 😂 ya cok cikar yada cikmaz ic karnimiz ile.alakali ama benim.hemen cikar gbime gelio
Evet normalde zayıfım ama göbeğim vardı, ilk hamileligimde öyle bir büyük karnim vardı ki bakan bidaha bakiyordu🙈38 de doktor dedi kocaman olmuş karnin alalım çocuğu 😂

Kizlar simdi bana cok guleceksiniz ben acmiyim tokmuyum anlayamiyorum toklik hissim var ama elim ayagim titriyor diyorum acim ben galiba devamli biseyler yeme istegi basladi bildiginiz gunlerce acmisim gibi karnimdan gurultu sesleri geliyor🤪🤪

Karından baktılar
Tam olarak kaçıncı haftadasin canim geç döllenme vs olmuş olabilir belki ben pazartesi gittiğimde gördüm ama doktor 6+0 görünüyor ama sen 5+0 sin dedi. Beta hcg bidaha olcmedigimiz için hiç bilmiyorum endiselenecek birsey olsaydı doktor söylerdi rahat ol bidahakine kalp atışıyla birlikte görürsün inşallah merak etme

Kızlar ya çok afedersiniz ama 5.haftada kanlı akıntı yaşayan var mı. Progestan da kullanıyorum ama bende çürük kan gibi gibi geliyor hala. Yerleşme kanaması da olmaz onu 2 hafta önce yaşadım. Benzer bir şey yaşayan bir bilgisi olan varmı

Tam olarak kaçıncı haftadasin canim geç döllenme vs olmuş olabilir belki ben pazartesi gittiğimde gördüm ama doktor 6+0 görünüyor ama sen 5+0 sin dedi. Beta hcg bidaha olcmedigimiz için hiç bilmiyorum endiselenecek birsey olsaydı doktor söylerdi rahat ol bidahakine kalp atışıyla birlikte görürsün inşallah merak etme
3 haftalıkmış

X