Hahah bende 1 nisanda yaptımYaaaaaa
Nebilitim sabredenler nasil sabrediyor bide aman aman koyu bi cizgi yokdu hayalet biseydi ve cok sonradan gorduk herhlde dedikk testimiz bozuk
1 nisan saat 1 de yaptim ondada hemen belirmeye baslamisti ozaman uyuyamadiydim ya heyecandan
Yaaaaaa
Nebilitim sabredenler nasil sabrediyor bide aman aman koyu bi cizgi yokdu hayalet biseydi ve cok sonradan gorduk herhlde dedikk testimiz bozuk
1 nisan saat 1 de yaptim ondada hemen belirmeye baslamisti ozaman uyuyamadiydim ya heyecandan
Bu ay kafama hic takmadim hatta gunumun gectigini bile 5 gun sonra farkettim esime dedim gelirken test al normalde bekle acele etme derdi bu sefer tamam gelirken alirim dedi meyersem hissettigi icin hic itiraz etmemisertesi gun yani 6 gun gecince hic beklemeden cikiverdi Allahim bu duyguyu isteyen herkeze yasatsin
Hahahaha ay arkadaainiz olayina yanliz koptumHahah bende 1 nisanda yaptımhatta en yakın arkadaşıma söyledim delirdi sevinçten sonra dedim 1nisan şakası sonra gerçek dediğimde inanmadı testin fotosunu gönderdikten sonra inandı
Bende silik çıksaydı eşim inanmazdı ki. O kadar silik çizgi gördüm hep gösterdim bak görüyor musun diye. Bu sefer kopkoyu çıktı ne güzel
Valla ben 31 martta yaptigimi ansaaam bunnnneee nasil gordun dersinBak böyleydi attaki 1nisan üstteki 3nisanda yaptığım hala inanamıyorum en büyük arzumdu kopkoyu çizgi görmekEki Görüntüle 2616333
Hahahaha ay arkadaainiz olayina yanliz koptumhala inanamiyodur bence o size yaaa saka gbi valla 1 nisanda neelr yaşamışıkkkk
Testin varsa yap kız kopkoyu çizgiyi yakala ben anı olarak saklıyorumValla ben 31 martta yaptigimi ansaaam bunnnneee nasil gordun dersin
Daha yeniymisti ben yakalamisimmmm resmen
Adetin gecmismiydi senin canim ay cok degisik bisiler ben ruyamda gordum be gercegini yasadim insalllah böyle devam ederrrO fikri de kocamdan çaldım. Dedim anneme dicek misin? Dedi evet diycem önce diyip sonra 1 nisan şakası diycem.Dedim deli misin ya kadının yüreğine iner. İnanmaz ki ilkinde kan değerim 450 çıktıydı 2-3doktoru arayıp teyit etti nasıl yani hamile mi şimdi bu kız diye sonradan sordum dedi yok öyle söylemerim o kadar sevindi ki kıyamadım
31 mart bat gunumde yaptim onu diğerleri daha belirginnn 1 2 nisandakilrr amaaa tam seninki gbi koyu degil caninm 4 tane yaptim 4 tannesini saklicaaamTestin varsa yap kız kopkoyu çizgiyi yakala ben anı olarak saklıyorum
Adetin gecmismiydi senin canim ay cok degisik bisiler ben ruyamda gordum be gercegini yasadim insalllah böyle devam ederrr
31 mart bat gunumde yaptim onu diğerleri daha belirginnn 1 2 nisandakilrr amaaa tam seninki gbi koyu degil caninm 4 tane yaptim 4 tannesini saklicaaam
Aaaaaa olurmu hepsinin anisi var bende 4 yik bekledikteen sonra katiyen atamamİlkinde mi diyosun 2gün geçti adetim bu kadar koyu olmasa da belirgin bir çizgi vardı testimde.
Kız 4tanesini napcan 1i yeterli
Ben arada açıp açıp bakıyorum ya testime
Benim de ilk ve tek belirtim buydu hala da devam ediyorBen iyice sulu goz oldum herseye agliyorum
Yoo okumadım İnternetten baktım hamileyken çocuk yerleşsin diye normalde de adet düzenleyici olarak kullanılıyormuşDuphaston kan sulandirici gibi bisi olmasin prospektusu okudunmu
Benimkilerde oyle canim ama ne yaparsinYok kiz ne sütü ama agriyor bide benimkiler cok buyuk basa bela olacak
Aaaaaa olurmu hepsinin anisi var bende 4 yik bekledikteen sonra katiyen atamam
3 bucuk yil vajinimusla mucadele ettik canim osekilde belki olur die bisiler yapmaya çalışıyorduk vajinimus tedavisi gordum kasimdan bitti vajinimus ozamandan beride istedik doktora gittim isde dedim anlattim.onada cikolata kistim varmisti klomene baslayalim 3 ay olmazsa asilama demisti guzel mevlam nasip etti klomenle kaldim canim kasimdan marta kadr olmamisti vajinimuskende bisiler yaparken neden olmadi dusuncesini girmistim busekilde hamile.kalan da cokkk ama sukur mevlamaCanım 4yılda hiç olmadı mı? Sebep neydi? Tüp bebek falan denediniz mi?
Bir diğer vajinismus da benim. Hatta biz vajimismus sayfasından buraya transfer olanlardanız3 bucuk yil vajinimusla mucadele ettik canim osekilde belki olur die bisiler yapmaya çalışıyorduk vajinimus tedavisi gordum kasimdan bitti vajinimus ozamandan beride istedik doktora gittim isde dedim anlattim.onada cikolata kistim varmisti klomene baslayalim 3 ay olmazsa asilama demisti guzel mevlam nasip etti klomenle kaldim canim kasimdan marta kadr olmamisti vajinimuskende bisiler yaparken neden olmadi dusuncesini girmistim busekilde hamile.kalan da cokkk ama sukur mevlama
Canim bence birazdaha bekleyin bugun ebeyle konustum 6 haftada bebek kalp atisi duyulmayabilir 7 haftada git dediKızlar size bir şey danışmak istiyorum 2 nisanda yani 5+0 da keseyi gördük.Eşim cuma günü gidelim diyor 6+1 olacağız erken mi sizce?