2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaaaaaa
Nebilitim sabredenler nasil sabrediyor bide aman aman koyu bi cizgi yokdu hayalet biseydi ve cok sonradan gorduk herhlde dedikk testimiz bozuk
1 nisan saat 1 de yaptim ondada hemen belirmeye baslamisti ozaman uyuyamadiydim ya heyecandan
Hahah bende 1 nisanda yaptım hatta en yakın arkadaşıma söyledim delirdi sevinçten sonra dedim 1nisan şakası sonra gerçek dediğimde inanmadı testin fotosunu gönderdikten sonra inandı
Bende silik çıksaydı eşim inanmazdı ki. O kadar silik çizgi gördüm hep gösterdim bak görüyor musun diye. Bu sefer kopkoyu çıktı ne güzel

Yaaaaaa
Nebilitim sabredenler nasil sabrediyor bide aman aman koyu bi cizgi yokdu hayalet biseydi ve cok sonradan gorduk herhlde dedikk testimiz bozuk
1 nisan saat 1 de yaptim ondada hemen belirmeye baslamisti ozaman uyuyamadiydim ya heyecandan

Bak böyleydi attaki 1nisan üstteki 3nisanda yaptığım hala inanamıyorum en büyük arzumdu kopkoyu çizgi görmek

Aynen bende de. Hep ben söylerdim test al o bekle adetin geçsin derdi. Bu sefer sormadan alıp gelmiş bende 6gün geçti 7.gün sabah yaptım

Hahahaha ay arkadaainiz olayina yanliz koptum hala inanamiyodur bence o size yaaa saka gbi valla 1 nisanda neelr yaşamışıkkkk

Eklentiler

• 15863535816723470078710388015521.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 32
Hahahaha ay arkadaainiz olayina yanliz koptum hala inanamiyodur bence o size yaaa saka gbi valla 1 nisanda neelr yaşamışıkkkk

O fikri de kocamdan çaldım. Dedim anneme dicek misin? Dedi evet diycem önce diyip sonra 1 nisan şakası diycem. Dedim deli misin ya kadının yüreğine iner. İnanmaz ki ilkinde kan değerim 450 çıktıydı 2-3doktoru arayıp teyit etti nasıl yani hamile mi şimdi bu kız diye sonradan sordum dedi yok öyle söylemerim o kadar sevindi ki kıyamadım

Adetin gecmismiydi senin canim ay cok degisik bisiler ben ruyamda gordum be gercegini yasadim insalllah böyle devam ederrr
Testin varsa yap kız kopkoyu çizgiyi yakala ben anı olarak saklıyorum
31 mart bat gunumde yaptim onu diğerleri daha belirginnn 1 2 nisandakilrr amaaa tam seninki gbi koyu degil caninm 4 tane yaptim 4 tannesini saklicaaam

İlkinde mi diyosun 2gün geçti adetim bu kadar koyu olmasa da belirgin bir çizgi vardı testimde.
Kız 4tanesini napcan 1i yeterli
Ben arada açıp açıp bakıyorum ya testime

İlkinde mi diyosun 2gün geçti adetim bu kadar koyu olmasa da belirgin bir çizgi vardı testimde.
Kız 4tanesini napcan 1i yeterli
Ben arada açıp açıp bakıyorum ya testime
Aaaaaa olurmu hepsinin anisi var bende 4 yik bekledikteen sonra katiyen atamam

Duphaston kan sulandirici gibi bisi olmasin prospektusu okudunmu
Yoo okumadım İnternetten baktım hamileyken çocuk yerleşsin diye normalde de adet düzenleyici olarak kullanılıyormuş

Ya başım çok ağırlıyor yaa dün miğde bulantısı kusma beni bahfetti

Canım 4yılda hiç olmadı mı? Sebep neydi? Tüp bebek falan denediniz mi?
3 bucuk yil vajinimusla mucadele ettik canim osekilde belki olur die bisiler yapmaya çalışıyorduk vajinimus tedavisi gordum kasimdan bitti vajinimus ozamandan beride istedik doktora gittim isde dedim anlattim.onada cikolata kistim varmisti klomene baslayalim 3 ay olmazsa asilama demisti guzel mevlam nasip etti klomenle kaldim canim kasimdan marta kadr olmamisti vajinimuskende bisiler yaparken neden olmadi dusuncesini girmistim busekilde hamile.kalan da cokkk ama sukur mevlama

Bir diğer vajinismus da benim. Hatta biz vajimismus sayfasından buraya transfer olanlardanız

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum 2 nisanda yani 5+0 da keseyi gördük.Eşim cuma günü gidelim diyor 6+1 olacağız erken mi sizce?

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum 2 nisanda yani 5+0 da keseyi gördük.Eşim cuma günü gidelim diyor 6+1 olacağız erken mi sizce?
Canim bence birazdaha bekleyin bugun ebeyle konustum 6 haftada bebek kalp atisi duyulmayabilir 7 haftada git dedi

Haftaya belki giderim tip merkezi var evime yakin ve pandami hastasi kabul etmiyormus bakalim fikrim degismesse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…