2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Esim beni tek gondermez canim kizimdada gondermemisti hep yanimda gelmisti o yuzden simdi kara kara dusunuyoruz iki dusugum var ve ben o hamileliklerde asiri bayginlik geciriyordum o yuzeen tek gidemiyorum
Baygınlık felan varsa durum farklı tabi eş olmalı ben tek girdim doktora onlar arabada beklediler normalde çok isteriz hep birlikte gorelm ama etraf kötü malesef sizde uygun bir durum bulursunuz insallah

Baygınlık felan varsa durum farklı tabi eş olmalı ben tek girdim doktora onlar arabada beklediler normalde çok isteriz hep birlikte gorelm ama etraf kötü malesef sizde uygun bir durum bulursunuz insallah
Insallah canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun umarim bu virus biz dogum yapana kadar gecer yoksa ben evde kendim dogururum bu gidisle🤣🤣

Burnum kanıyor 2 gundur kaniyor demiyimde sildigimde kan olmus oluyor belki 1 2 damla. kan sulandirici kullaniyorum bırakmakta istemiyorum yazan herkes faydalı oldugunu soyluyor. Yokmu hic burmunda kan birinkitisi olan :KK43:

😂😂😂 yas kac canim masalllah bide 8 yasinda evladin var allah bağışlasın
Yas 35 canim 3 senedir deniyorduk sebepsiz olmuyordu bu zamana nasipmis bundada vardir bir hayir dun bizim apartman karsiti karsi komsumun kocasi hastaymis test yapmislar sonuclari bekliyorlarmis adam kendini odaya kapatmis zaten korkuyordum simdi iyice piskolojim bozuldu uykuyu seven ben uyuyamiyorum

Eskiden hastanemi varmis kadinlar tarlada doguruyormus bebim anne kardesimi evde dogurdu

Tedavini yapan doktorunla iletişim kuramaman üzücü açıkçası canım hastalarina sahip çıkması gerekirdi. Ben doktoruma pozitifi görünce mesaj gönderdim aynı gün geri döndü ve iletişimi kesmedi. Ertesi gün hemşire aradı, tüp bebek bolumu kapalı ama evden calisiyoruz dedi. Doktorum haftada sadece 1 gün muayenehaneye geliyormuş, sonrasında da ona göre haberlesip randevu verecek insallah.
Ben doktoruma hiç bi zaman ulaşamadım hep hemşirelerle görüştüm bide Medical de tedavi gordum adam profesör sorsan iyi hastane ama muamele sıfır aman zaten orayla alakam kalmadı kendime farklı doktor bulunan

Yas 35 canim 3 senedir deniyorduk sebepsiz olmuyordu bu zamana nasipmis bundada vardir bir hayir dun bizim apartman karsiti karsi komsumun kocasi hastaymis test yapmislar sonuclari bekliyorlarmis adam kendini odaya kapatmis zaten korkuyordum simdi iyice piskolojim bozuldu uykuyu seven ben uyuyamiyorum
Yaaaaa aman dikkat edin cok karisti ortalik tez zamanda bi bitse su virüs yaa

Burnum kanıyor 2 gundur kaniyor demiyimde sildigimde kan olmus oluyor belki 1 2 damla. kan sulandirici kullaniyorum bırakmakta istemiyorum yazan herkes faydalı oldugunu soyluyor. Yokmu hic burmunda kan birinkitisi olan :KK43:
Canım senin alerjin vardı bildigim kadarıyla. Bazen alerjik dönemlerde burnum çok kururdu silince kan gelirdi. Alerjiye bağlı kilival damarlarda çatlama olabiliyor, şu an kan sulandırıcı da kullandığın için ekstra kanama yapmış olabilir.

Günaydın prenses anneler
Hergece olduğu gbi tuvalete uyandırılmış bi ben birakip kaçıyorum 😂

Gunaydin gobusleri dolu minis anneleri umarim guzel bir uyku cekmissinizdir ben yine uyuyamadim

Hadi biraz baska seyler dusunup zaman gecirelim iki cizgiyi goren annecikler iki cizgiyi gorunce icinizden ilk ne gecti akliniza ne geldi ben 3 sene beklemis biri olarak aklima cizgiyi gorur gormez oglum olacak hissine kapildim esimede soyledim simdilerde kendimi dinliyorum kizima hamileyken hep sol tarafimda hissederdim bu minisimide hep sag tarafimda hissediyorum bakalim hisslerim beni yaniltacakmi

Hadi biraz baska seyler dusunup zaman gecirelim iki cizgiyi goren annecikler iki cizgiyi gorunce icinizden ilk ne gecti akliniza ne geldi ben 3 sene beklemis biri olarak aklima cizgiyi gorur gormez oglum olacak hissine kapildim esimede soyledim simdilerde kendimi dinliyorum kizima hamileyken hep sol tarafimda hissederdim bu minisimide hep sag tarafimda hissediyorum bakalim hisslerim beni yaniltacakmi
Valla benim cok karişik
Adet gunum 31 martti ama o gun uyandim ve ruya görmüştüm annemlere hamile oldugumu söylüyorum karnim falan cikmis
Nyse esime dedim ben test yapicam bekle askim gecerse yaparsin dedi tabiki beb duramadim girdim yaptim negatid cizgisini gördüm ve biraktim
Kahvalti etmek icin mutfaga gitmistik hazidladim ettim neyse dedim su testi atayjm bi baktim hayalet cizgi ben inanamadım esimde inanamadı dedik bu bozukdurrrrr oyle oyle koyulasti test😍
Halada inanamiyorum cin takvimi yap bi istersn cinsiyet icin

Günaydınlaaar
Bizimki planlı değildi yani şöyle plansizda değildi aslında biz çok titizlikle korunmuyorduk 3 yıldır. Oğlum 5 yaşında.hamilede kalmıyordum. Adet düzensizliği başlayınca doktora gittim rahimde iltihap çıktı meğer ondan hamile kalmamisim.tedavi ettikten sonraki ay hamile kaldım zaten 😂 ilk baktığımda hissettiğim ise :Ay bu dönemdemiiiii oldu😅🤭
Tabikide sonradan çok çok çok sevindik.
Ben oğlumda cok kiz istiyordum kızda hissettim erkek oldu hiç farketmiyormus meğer. Şimdide kiz istiyoruz ama erkeğe odaklandım ben nedense.saglikli olsun hayırlisiyla gelsin inşallah. Ay cok uzun oldu kizlar 🙈🤭

Kizlarr ya düşünüp duruyorum bunu surekli betam nasil.die atanlarinkine bakiyorumda benimki onlarinkindende dusuk 3 gun gecikmede 500.cikan 600 cikan var bn 2 nisanda 33 6 nisanda 253 artis az gbi gelio bana sankii ya doktor cok guzel.dedi ama burdaki kisilerle kiyasladigimda düşük ☹ acaba doktor uzulmemem icin demis olabilirmi
Valla canım doktorlar genelde tam tersi en ufak ihtimalde kötü konuşuyorlar.herkes söylüyor doktorlar da önemli olan 2kati artmasi.senin artışın sağlıklı artış için rahat olsun

Valla canım doktorlar genelde tam tersi en ufak ihtimalde kötü konuşuyorlar.herkes söylüyor doktorlar da önemli olan 2kati artmasi.senin artışın sağlıklı artış için rahat olsun
4 yil bekleynce insan biraa ustune titriyor herseyini dusunur oldum saglikla gelsin yeterki o🤲🏻

X