- 27 Mart 2013
- 746
- 217
Ayni haftadayiz canim normal sanırım çok uzun sürmesi bareAynı canım aynı kahvaltı kabusa döndü yemek yemekte mide bulantımı bir başlıyor krakerle diğerine madensuyuna limon atıyorum öyle basıyor. Bir şey canım istiyor heh bunu yerim diyorum bu sefer önüme gelince ona da burnum büzüşüypr
Ah inşallah inşallahAyni haftadayiz canim normal sanırım çok uzun sürmesi bare
Gözün aydın canımKizlar keseyi gördük çok şükür 6+0 diye hesapladi ama sen bi hafta geriden say dedi kalp atışı için 15.tekrar çağırdı
Sen ne yaptın canım sonucu aldın mıInsalllah gorursun canimm
Bekliyorum betayi canim ama pek.umudum.yokSen ne yaptın canım sonucu aldın mı
Neden umutsuzluğa kapıldın kiBekliyorum betayi canim ama pek.umudum.yok
Merhaba, bir sıkıntın yoksa gitme, 250 normal bir değerKızlar Merhaba :)
Sizlere bir konuda bir şey danışacağım en son 1 nisanda kan tahlili yaptırdım 250 çıktı.
doktorum ay sonuna kadar gelmene ve kan tahlili yaptırman a gerek yok dedi ama ben çok endişeleniyorum. acaba başka bir doktora mı gitsemsizin fikirleriniz neler
258 beta iyimi sizce sistemden baktimmNeden umutsuzluğa kapıldın ki
Gayet iyi cuma günü mü baktırmıştın betaya258 beta iyimi sizce sistemden baktimm
İyi bence, normalde insanda 0ile 5arasi olurmuş258 beta iyimi sizce sistemden baktimm
258 beta iyimi sizce sistemden baktimm
2 nisanda 33 du canim bgun 253Gayet iyi cuma günü mü baktırmıştın betaya
1000 falan bekledim.amaa daha kucuk hehrldeeeİyi bence, normalde insanda 0ile 5arasi olurmuş
Ay icime.su serptonz kizlarröncekine göre artması lazım. Yuzde 50 60 kadar. Arttıysa iyi tabi
Azalırsa sorun diye duymuştum. Rahat ol. gec döllenme de olmuş olabilir. Benimki de abarti rakam. Ayni tarihte regl olmusuz senle. Ben de panik oldum .esimi bekliyorum doktora görünmek için.Ay icime.su serptonz kizlarrcok stres oldum cok
1000 olmaz canım öyle olursa şüpheli olur1000 falan bekledim.amaa daha kucuk hehrldeee
Seninki kaç çıktıAzalırsa sorun diye duymuştum. Rahat ol. gec döllenme de olmuş olabilir. Benimki de abarti rakam. Ayni tarihte regl olmusuz senle. Ben de panik oldum .esimi bekliyorum doktora görünmek için.
Benim 3100 gibi bir şey. 4 mart regl oldum.tahlilde 5 haftalık diyorSeninki kaç çıktı
Doktor ne zaman geliyorAy icime.su serptonz kizlarrcok stres oldum cok
Benimkinden yüksek çıkmış benim 1 mart bugün 1617. 7 çıktıBenim 3100 gibi bir şey. 4 mart regl oldum