2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlarrrr....keseyi gördük çok şükür.....doktorum erken yumurtlamissin dedi ben betayı 3000 lerde görünce korkmuştum. Sorun yokmis. Cok sukur. Bin sukur. 10 gün sonraya gel dedi.

Kizlarrrr....keseyi gördük çok şükür.....doktorum erken yumurtlamissin dedi ben betayı 3000 lerde görünce korkmuştum. Sorun yokmis. Cok sukur. Bin sukur. 10 gün sonraya gel dedi.
Kaç haftalık dedi size aslında ben doktorun yanına girmedim bugün sekreter bana sende geç döllenme olmuştu galiba ondan değerin bu kadar düşük dedi

L Lylaylmz hoşgeldin aramıza,hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah

Gözün aydın canım ,yarın bende gidicem kalp atışı için benimde erken olucak galiba

Kaç haftalık dedi size aslında ben doktorun yanına girmedim bugün sekreter bana sende geç döllenme olmuştu galiba ondan değerin bu kadar düşük dedi
senin kesen 5+3 e uyumlu dedi.. Evet herkesin farklı demekki. Alttan muayene yaptı.

Kızlar sizde de bacak uyuşması oluyor mu? 2 gündür akşamları bacaklarım uyuşuyor normal mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…