Hadi hayırlısı canım çok sevindimKizlarrrr....keseyi gördük çok şükür.....doktorum erken yumurtlamissin dediben betayı 3000 lerde görünce korkmuştum. Sorun yokmis. Cok sukur. Bin sukur. 10 gün sonraya gel dedi.
Kaç haftalık dedi size aslında ben doktorun yanına girmedim bugün sekreter bana sende geç döllenme olmuştu galiba ondan değerin bu kadar düşük dediKizlarrrr....keseyi gördük çok şükür.....doktorum erken yumurtlamissin dediben betayı 3000 lerde görünce korkmuştum. Sorun yokmis. Cok sukur. Bin sukur. 10 gün sonraya gel dedi.
Maaşallah canım, ne güzel birer birer görünüyor bebislerKizlarrrr....keseyi gördük çok şükür.....doktorum erken yumurtlamissin dediben betayı 3000 lerde görünce korkmuştum. Sorun yokmis. Cok sukur. Bin sukur. 10 gün sonraya gel dedi.
L Lylaylmz hoşgeldin aramıza,hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallahL Lylaylmz
brnbrr merhaba arkadaşlar hepinizin hamileliği şimdiden hayırlı olsun inşallah pes pese guzel haberler alırsınız arkadaşım siteye bugün üye oldum rabbim nasip ederse aralik annesi olcak bir bos gebeliği olduğu icin korkulari var ben anlattim ama birasi ona daha iyi gelecek burdaki diger anne adaylarıyla konusmak arkdsm leylayi etikeledm sayfayi bulmasi icin konu sahibi siaidr etiketledim bilgirini verince sayfaya eklersiniz ❤
Gözün aydın canım ,yarın bende gidicem kalp atışı için benimde erken olucak galibaBugün hastaneye gittim, elimden geldiğince tüm önlemlerini aldım. Hastane bomboştu ve çok titiz çalışılıyordu. Girişte ateş olcumü yapildi. Normalde tıklım tiklim olan tüp bebek bölümünde ben dahil 2 kişiydik sadece. Allah'a şükür keseyi gorduk bugün. Doktor 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
Canim sen ne yaptın kese göründü muBelkide ikizdir kuzum senin
Ya msallah
senin kesen 5+3 e uyumlu dedi.. Evet herkesin farklı demekki.Kaç haftalık dedi size aslında ben doktorun yanına girmedim bugün sekreter bana sende geç döllenme olmuştu galiba ondan değerin bu kadar düşük dedi
Haydi ınsallah....herkesin gönlüne göre olsunnnMaaşallah canım, ne güzel birer birer görünüyor bebisler
Hımm alttan bakıldığı için gözüktü o zaman anladım canımsenin kesen 5+3 e uyumlu dedi.. Evet herkesin farklı demekki.Alttan muayene yaptı.
Hayir canim yeni herhlde 2 nisanda 33 du betamiz bgu 253 olduCanim sen ne yaptın kese göründü mu
süper masallah
Yaa çok sevindim gözünüz aydın bugün gördük bi kaçımız keseleri çok şükürKizlarrrr....keseyi gördük çok şükür.....doktorum erken yumurtlamissin dediben betayı 3000 lerde görünce korkmuştum. Sorun yokmis. Cok sukur. Bin sukur. 10 gün sonraya gel dedi.
Teşekkürler canimmsüper masallah ❤
Yaa çok sevindim gözünüz aydın bugün gördük bi kaçımız keseleri çok şükür