2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yok canım ben kendi doktorumun yanına gittiğim için doktorumun ismini verip girdim. Ayrıca ben Baküdeyim burda sizin gibi olmayabilir durum
Anladim canim burda durduruyolsr surekli hastanede atesim ve yolda atesim normal.ciktiii.sukur

Kızlar Merhaba :)

Sizlere bir konuda bir şey danışacağım en son 1 nisanda kan tahlili yaptırdım 250 çıktı.
doktorum ay sonuna kadar gelmene ve kan tahlili yaptırman a gerek yok dedi ama ben çok endişeleniyorum. acaba başka bir doktora mı gitsem sizin fikirleriniz neler

Hımm anladım canım benimde şimdi çok az peçeteye kan geldi çok endişeliyim ya bende sonuçlara gideceğim
Kizlar keseyi goremedim.beta icinde kan verdim .doktorum aricakkk ya moralim.bozuldu ama daha yatmadaan sordum gozukurmu die 10 gun sonra dedi

Merhaba.. bende aralık annesi olacağım allah izin verirse ve hatta belki kasim. 5+2 de karindan keseyi gorduk. Haftaya carsamba yani 7+1 de kalp atisi icin gidecegim insallah. Herkese guzel hayırlı saglikli bi süreç diliyorum. Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Ne guzel.keseyi gormussunuz ben goremedim 10 gun sonra dedi.4 mart gecen adetim sizin.nezamandi

Kizlar keseyi goremedim.beta icinde kan verdim .doktorum aricakkk ya moralim.bozuldu ama daha yatmadaan sordum gozukurmu die 10 gun sonra dedi
Daha küçük normal görünmemesi siz içinizi ferah tutun inşaAllah kalp atışıyla birlikte göreceksiniz

Hayırlı olsun inşaAllah kalp atışımızda duyarsınızUltrason fotonuz varsa ekleyebilir misiniz?

Tebrikler :)) keseyi gördüğünüz de beta değeriniz kaçtı acaba

arkadaslar size bir akil danismak istiyorum. ozel saglik sigortam var. doktorum hamilelerin saglik ocagindan yaptirdigi detayli bir test istedi. ben de saglik ocagindan korktugum icin ozel sigortamdan karsilasammi diyorum ama ordaki toplam dogum limitim 10 bin lira. doktorun dedigine gore bu testler baya bi limitimi dusururmus ordan cekersem. napayim sizce koronodan dolayi korkuyorm saglik ocagndan da. ama limitim biterse doguma kalmazsa napicam diye de dusunuyorm arada kaldim

Kan sonucumu aldım 4 günde 1617 yükselmiş çarşamba günü kendi doktoruma gideceğim keseyi görürüz inş

Ya aslında korunaklı giderseniz mesela çift maske vs... gelir gelmez dUs alırsanız ustunuzdekileri yıkarsanız vs... bence korunmuş olursunuz. Ben bugün kan vermeye öyle gittim çift maske hatta gözlük bile taktım.elimi olabildiğince az kullandım eve gelir gelmez de duş. Hani kendinizi korursanız sosyal mesafeye dikkat ederseniz bir şey olmayabilir.

Aynı canım aynı kahvaltı kabusa döndü yemek yemekte mide bulantımı bir başlıyor krakerle diğerine madensuyuna limon atıyorum öyle basıyor. Bir şey canım istiyor heh bunu yerim diyorum bu sefer önüme gelince ona da burnum büzüşüypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…