2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim de bugün 13:30'da randevum var ama inanın hastaneye gitmeye çok korkuyorum. Sabah uataktan bile kalkmak istemedim o derece

Benim de bugün 13:30'da randevum var ama inanın hastaneye gitmeye çok korkuyorum. Sabah uataktan bile kalkmak istemedim o derece
Ben de çok tedirgindim ama güzel düşünün güzel olsun, kalbini ferah tut

Hayırlı olsun arkadaşım gözün aydın inşallah bizlerde duyarız kısa zamanda... üstten ultrasonda mi görüldü yoksa vajinal ultrason mu
Çook teşekkürker darısı başınıza inşaallah önce üstten baktı gördü ama daha net görebilmek için bir de alttan bakayım garanti olsun dedi, alttan da baktı öyle netleştirdi

Tabi korkarsınız. Biz gittik iyiki çevirmediler bizi. Kimliğim de yoktu yanımda. Arabayı durdursalar yanmıştım. Neyseki sakin gidip geldik.
Atese baktilarmi sizinde canim gene bakarlarmi die endiseliliyim gene yuksek cikarsa hastanede dr olcuyorlar ilk giriste bakalim ne çıkcak ordaa off stres oldum

Doktora giden, gidecek tüm arkadaşlar, hayırlı haberlerle dönün inşallah

Atese baktilarmi sizinde canim gene bakarlarmi die endiseliliyim gene yuksek cikarsa hastanede dr olcuyorlar ilk giriste bakalim ne çıkcak ordaa off stres oldum
Canm evdede varmiy ateşin hem hamilelikten hemde doktora gidicegin için heyecandan olabilir ben de oluyor gebelde stres yapma

Canm evdede varmiy ateşin hem hamilelikten hemde doktora gidicegin için heyecandan olabilir ben de oluyor gebelde stres yapma
Evde normaldim.kadin atesiniz var dedi bi gaflet oturdu resmen donar gbioldum camlaro actik soguk suyla kendimi siliyorum arabada hastanede kaç çıkıcam bakalim

Yok canım ben kendi doktorumun yanına gittiğim için doktorumun ismini verip girdim. Ayrıca ben Baküdeyim burda sizin gibi olmayabilir durum

Midesi bulanan varmi ben uyandım birden migdem fena.. Yanıyor fokurduyor bulanıyor şimdiden başladıysam vay benim halime..
Benimde aynı bir şry yemek istemiyorum o ayrı yedikten sonra öğürme ayrı. Aç kalınca apayrı bir bulantı. Fokurdamada var mide asidim ağzımda sanki

Çook teşekkürker darısı başınıza inşaallah önce üstten baktı gördü ama daha net görebilmek için bir de alttan bakayım garanti olsun dedi, alttan da baktı öyle netleştirdi
Amiiinn teşekkür ederim.. bende cuma gittim üstten görünmedi alttanda ben istemedim pazartesi gel dedi ama cumartesiye kadar bekleyeceğim cumartesi gidecem hem kap atışını da duyarım diye

Benimde aynı bir şry yemek istemiyorum o ayrı yedikten sonra öğürme ayrı. Aç kalınca apayrı bir bulantı. Fokurdamada var mide asidim ağzımda sanki
Ayni şeyler bendede var canım gaviscon ictim ben sabah beni o rahatlattı. İlk hamileliğimde gaviscon la yatıp kalkıyordum anlaşılan tekrar stok yapmam gerekecek. Kahvaltiya yemeyi sevdiğim şeylerin iki gündür suratına bakmıyorum iştahım değişti baya yok gibi daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…