- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Cok korktuk ama esimlee bi tuaf oldum.Evet ondandır. İyiki anlayışla karşılamışlar
Maaşallah, hayırlı olsunArkadaşlar doktordan geliyorum şimdi, çok şükür keseyi gördük2 hafta sonra kalp atışı için randevu verdi, hayırlısı inşaallah, keseyi 4+5 te gördük
Ben de çok tedirgindim ama güzel düşünün güzel olsun, kalbini ferah tutBenim de bugün 13:30'da randevum var ama inanın hastaneye gitmeye çok korkuyorum. Sabah uataktan bile kalkmak istemedim o derece
Çook teşekkürker darısı başınıza inşaallahHayırlı olsun arkadaşım gözün aydın inşallah bizlerde duyarız kısa zamanda... üstten ultrasonda mi görüldü yoksa vajinal ultrason mu
Cok korktuk ama esimlee bi tuaf oldum.
İnş canım sen Bi baktır keseyi görürsen bende çarşamba günü kendi doktoruma gideyimTamam canim hayrli haberlerle gel insallah
Atese baktilarmi sizinde canim gene bakarlarmi die endiseliliyim gene yuksek cikarsa hastanede dr olcuyorlar ilk giriste bakalim ne çıkcak ordaa off stres oldumTabi korkarsınız. Biz gittik iyiki çevirmediler bizi. Kimliğim de yoktu yanımda. Arabayı durdursalar yanmıştım. Neyseki sakin gidip geldik.
Tamam canimmİnş canım sen Bi baktır keseyi görürsen bende çarşamba günü kendi doktoruma gideyim
Gözün aydın canmArkadaşlar doktordan geliyorum şimdi, çok şükür keseyi gördük2 hafta sonra kalp atışı için randevu verdi, hayırlısı inşaallah, keseyi 4+5 te gördük
Canm evdede varmiy ateşin hem hamilelikten hemde doktora gidicegin için heyecandan olabilir ben de oluyor gebelde stres yapmaAtese baktilarmi sizinde canim gene bakarlarmi die endiseliliyim gene yuksek cikarsa hastanede dr olcuyorlar ilk giriste bakalim ne çıkcak ordaa off stres oldum
Doktorun yanına öğleden sonra mı gireceksinTamam canimm
Evde normaldim.kadin atesiniz var dedi bi gaflet oturdu resmen donar gbioldum camlaro actik soguk suyla kendimi siliyorum arabada hastanede kaç çıkıcam bakalimCanm evdede varmiy ateşin hem hamilelikten hemde doktora gidicegin için heyecandan olabilir ben de oluyor gebelde stres yapma
Canim umarim birazdan yeticicez izin islemleri bizioyaladiDoktorun yanına öğleden sonra mı gireceksin
Atese baktilarmi sizinde canim gene bakarlarmi die endiseliliyim gene yuksek cikarsa hastanede dr olcuyorlar ilk giriste bakalim ne çıkcak ordaa off stres oldum
Benimde aynı bir şry yemek istemiyorum o ayrı yedikten sonra öğürme ayrı. Aç kalınca apayrı bir bulantı. Fokurdamada var mide asidim ağzımda sankiMidesi bulanan varmi ben uyandım birden migdem fena.. Yanıyor fokurduyor bulanıyor şimdiden başladıysam vay benim halime..
Amiiinn teşekkür ederim.. bende cuma gittim üstten görünmedi alttanda ben istemedim pazartesi gel dedi ama cumartesiye kadar bekleyeceğim cumartesi gidecem hem kap atışını da duyarım diyeÇook teşekkürker darısı başınıza inşaallahönce üstten baktı gördü ama daha net görebilmek için bir de alttan bakayım garanti olsun dedi, alttan da baktı öyle netleştirdi
Ayni şeyler bendede var canım gaviscon ictim ben sabah beni o rahatlattı. İlk hamileliğimde gaviscon la yatıp kalkıyordum anlaşılan tekrar stok yapmam gerekecek. Kahvaltiya yemeyi sevdiğim şeylerin iki gündür suratına bakmıyorum iştahım değişti baya yok gibi daha çokBenimde aynı bir şry yemek istemiyorum o ayrı yedikten sonra öğürme ayrı. Aç kalınca apayrı bir bulantı. Fokurdamada var mide asidim ağzımda sanki
Ne izni canımCanim umarim birazdan yeticicez izin islemleri bizioyaladi