Evet. Belki ben tarihi yanlış hesaplıyorum diycem ama doğru hatırlıyorum yani. Bakalim. anlıycaz bugun. :))Benimkinden yüksek çıkmış benim 1 mart bugün 1617. 7 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. Belki ben tarihi yanlış hesaplıyorum diycem ama doğru hatırlıyorum yani. Bakalim. anlıycaz bugun. :))Benimkinden yüksek çıkmış benim 1 mart bugün 1617. 7 çıktı
Gayet güzel bir Artış258 beta iyimi sizce sistemden baktimm
Bende kan tahliki yapmadabmn 3 hafta sonra cagirdi kalp atisi icin, buyuk ihtinal sizinde oyle kalp atisi icin gideceksiniz. Ama doktorun agrin ve kanaman olursa hemen gel bekleme dedi , eger ole bi durum olursa gidin mutlakaKızlar Merhaba :)
Sizlere bir konuda bir şey danışacağım en son 1 nisanda kan tahlili yaptırdım 250 çıktı.
doktorum ay sonuna kadar gelmene ve kan tahlili yaptırman a gerek yok dedi ama ben çok endişeleniyorum. acaba başka bir doktora mı gitsem sizin fikirleriniz neler
Hayirlisi olsun hoşgeldiniz aramizaMerhaba.. bende aralık annesi olacağım allah izin verirse ve hatta belki kasim. 5+2 de karindan keseyi gorduk. Haftaya carsamba yani 7+1 de kalp atisi icin gidecegim insallah. Herkese guzel hayırlı saglikli bi süreç diliyorum. Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Değerin gayet iyi artmış canım endişe etme2 nisanda 33 du canim bgun 253
Hayırlı olsun, benim bhcg 89'dan 453'e yükseldi. Adete 3 gün olmasına ragmen iyi bir sonuç benceMerhaba hanımlar :) 9 nisan perşembe günü adet olmam lazım yani 3 gün var.. bende 1 haftadır göğüs hassasiyeti var dün test yaptım silik çizgi çıktı :) bu sabah gittm aile hekimine kan verdim beta 94 çıktı. Daha çok yeni dedi hemşire. 3 yıldır bekliyorum. ( Daha önce bi bi kimyasal gebelik geçirdim ondan bat ım 4 gün geçmişti betam 103 dü sonrada düşmeye başladı zaten) şimdi tedirginim bana yardımcı olun sizce adete 3 gün kala yapılan hcg için 94 iyi bir değermi? Yarın dr dan randevu aldım bişey göremez ama yinede gitcem :) Çarşamba sabah tekrar kan vercem
1000 falan bekledim.amaa daha kucuk hehrldeee
hayirlisi olsun bende 3 gun gectikten sonra silik cikmisti. Carsamba tekrar kan testi verdiginde artisa gore doktor sana bilgi verirMerhaba hanımlar :) 9 nisan perşembe günü adet olmam lazım yani 3 gün var.. bende 1 haftadır göğüs hassasiyeti var dün test yaptım silik çizgi çıktı :) bu sabah gittm aile hekimine kan verdim beta 94 çıktı. Daha çok yeni dedi hemşire. 3 yıldır bekliyorum. ( Daha önce bi bi kimyasal gebelik geçirdim ondan bat ım 4 gün geçmişti betam 103 dü sonrada düşmeye başladı zaten) şimdi tedirginim bana yardımcı olun sizce adete 3 gün kala yapılan hcg için 94 iyi bir değermi? Yarın dr dan randevu aldım bişey göremez ama yinede gitcem :) Çarşamba sabah tekrar kan vercem
İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım. Kaç haftalıkmış kesen? Fotosunu yükleyebilir misin?Bugün hastaneye gittim, elimden geldiğince tüm önlemlerini aldım. Hastane bomboştu ve çok titiz çalışılıyordu. Girişte ateş olcumü yapildi. Normalde tıklım tiklim olan tüp bebek bölümünde ben dahil 2 kişiydik sadece. Allah'a şükür keseyi gorduk bugün. Doktor 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
Sana da hayırlı olsun canımBugün hastaneye gittim, elimden geldiğince tüm önlemlerini aldım. Hastane bomboştu ve çok titiz çalışılıyordu. Girişte ateş olcumü yapildi. Normalde tıklım tiklim olan tüp bebek bölümünde ben dahil 2 kişiydik sadece. Allah'a şükür keseyi gorduk bugün. Doktor 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
Belkide ikizdir kuzum seninAzalırsa sorun diye duymuştum. Rahat ol. gec döllenme de olmuş olabilir. Benimki de abarti rakam. Ayni tarihte regl olmusuz senle. Ben de panik oldum .esimi bekliyorum doktora görünmek için.
Doktorum.aradi canim beklemeyin dediydi nettenfe bakmistim ben oda arafi her kan detayin cok guzel dedjDoktor ne zaman geliyor
Cok sağol canimmGayet güzel bir Artış
Evet biraz stres oldum cok bekledim cok sabirsizim rabbim sagliklica kucaklarimiza.almayi nasip etsin insalllaah canim❤Canım bu hallerin bebek için hiç iyi değil söyliyim. Artmış işte maşallah ne güzel. Niye strese sokuyorsun kendini durduk yere. Keseyi görmedin ondan belki ama görmemen normal küçük demekki. Çıkar aklından kötü şeyleri
Amin, inşallah canım foto yükleyemiyorum , telefondan uygulamadan giriyorum, bu yüzden mi acaba?İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım. Kaç haftalıkmış kesen? Fotosunu yükleyebilir misin?
Teşekkür ederim canımSana da hayırlı olsun canım