- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
Eşimle en büyük sorunumuz kesinlikle kültür çatışması. Bizim yapımızda kadın değerlidir. Onların yapısı çok ataerkil. Ailesinde eşlere birşey sorulmaz edilmez. 19 yıldır evli olan eltim geçenlerde 19 senedir bir yemeğe bile çocuksuz gitmediklerini söyledi. Benden aynısını beklemiyor. Biz muhakkak dışarı çıkar yemeğe gideriz bunları zaten bensiz yaptığı nadirdir. Ama yaptığım herşeyde ben ona tabi olacağım. O kafasına buyruk hareket edebilir. Hesap vermeyi sevmez ama en sevdiği şey hesap sormak. Eleştirme beni der ama eleştirmeye bayılır. Zaten kendi ve ailesi en mükemmel. Abisinin evinde yada çocuklarında sorun varsa anaları yüzünden lafı, ablasının evinde sorun varsa babaları yüzünden lafı eksik olmaz. Aile maşallah 8 kardeş mükemmeller! Dışarıdan giren gelin damat ve aileleri sorunludur.! Öyle ki bir kaynım iki kere evlenip boşandı üçüncü kez bizden hemen önce evlendi. Ve karısını o bayan ile aldatmıştı 10küsür senede beraber yaşadılar. Kötü olan şimdi ki eşi. Hayasız bir tek odur bu aileye göre. E arkadaşım abin yada kardeşiniz kendi evlatları varken eşinden başka bir kadına bakıp yuvasını bozacak kadar adi! Tencere kapak onlar! Bu kadar basit anlaşılabilecek bir olayda Bile koca aile kardeşlerini çekip sıyırabilirler aradan! Eşimde onlar gibi bay mükemmel sanıyor kendini. Bana karşı çocuklara karşı kendi ailesine karşı ticaretinde vs herşeyde! Gelip aynı efeliği evde de yapmaya kalkıyor! Biz aile yapısı olarak kadını esas alırız. Kardeşim erkek eşi vardır kıymetlidir baş tacıdır çünkü ailesi güvenip bize emanet etti. Yani bu kafa yapısında bir adam üstüne üstlük narsist kendinden başkasının bir tık yukarıda olmasını kabul edemeyen adamla hatasını konuşamıyorum.Ayni durumdayiz, bizimki de cok uzun yillardir devam eden bir iliski idi, ayrilirken gercekten taniyorsun maalesef. Bencillik, kendi hayatina duskunluk idi bizim sorunumuz da. Ben de kendime kiziyorum nasil goremedim de bir de cocuk yaptim diye ama kizima sevgimle teselli bulmaya calisiyorum. İkna olursa cift terapisi deneyin bence, daha adik bir ortamda degerlendirmis olursunuz en azindan