- 29 Ekim 2020
- 1.486
- 2.995
- 32
Çok geçmiş olsun canım çok zor gerçekten bebeğin hasta olması mahvolmustuk biz Ela hasta olduğunda 41 derece ateşi de görünce aklım başımdan gitti 41.5 da havale geçirmeye başlıyormuş insan Allah korusun. Şimdi nasılsınız bakalım. Nasıl oldu bebeğin.Günaydın kizlar bizde hasta olduk . Birazdan tekrardan doktora gideceğiz dün sıra bulamadığım için acile götürdüm soğuk algınlığı sürüp verdi zar zor icirdim ve direk yoğun bı şekilde kustu sanırım tadini bilmediği için öğürme refleksi gelisiyomus burnumuz feci şekilde akiyo bir gram uyuyamadik ateşi de yükselip durdu çocuklar hasta olmasın gerçekten dayanılarak gibi değil insan anne kavramının değerini daha da çok iyi anliyo hep hastalandigim zamanlar aklıma geldi
Nice güzel yıllarınız olsun canım benim.)17. 11.2020.. bugün benim kızımın doğum günü teyzeleri. İyi ki doğmuşlar ya valla. Çok duygusalım bugün
Bende rahatsızım canım . Çok şükür bugün daha iyiyiz İğne vuruluyo ilaçları kustugu için birde burun spreyimiz var onun dışında ateşimiz çıkarda parol yazdı. İnşallah hemen atlatir iştahı tamamen kesildi mama alıyım diye düşündüm bugün zar zor çok şükür biseyler yedi . Gerçekten çok zormuş burnunu sildirmiyo spreyi sikamiyoruz ilaçları icmiyo icsede kusuyo. Çok şükür fazla bişeyi yokmuş igenyi de kulak iltihabı varmış biraz oda acikcasi yeni olan bişey değilmiş ben rahat durmuyo emmiyo diye yatarak emziriyodum oda yapiyomus aklınızda bulunsun . Kulaklarını tutuyordu ara sıra diş diye önemsemiyodumÇok geçmiş olsun canım çok zor gerçekten bebeğin hasta olması mahvolmustuk biz Ela hasta olduğunda 41 derece ateşi de görünce aklım başımdan gitti 41.5 da havale geçirmeye başlıyormuş insan Allah korusun. Şimdi nasılsınız bakalım. Nasıl oldu bebeğin.
Amin canım inşallah çok teşekkür ederiz çok sağolNice güzel yıllarınız olsun canım benim.)
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsiniz.. çok zor gerçekten bizimki de aynıydı ilaçları icmiyordu kusuyordu falan. Aa cidden mı ya onu bilmiyordum bak kuzum söylediğin iyi oldu. Dikkat.ederim bundan sonraBende rahatsızım canım . Çok şükür bugün daha iyiyiz İğne vuruluyo ilaçları kustugu için birde burun spreyimiz var onun dışında ateşimiz çıkarda parol yazdı. İnşallah hemen atlatir iştahı tamamen kesildi mama alıyım diye düşündüm bugün zar zor çok şükür biseyler yedi . Gerçekten çok zormuş burnunu sildirmiyo spreyi sikamiyoruz ilaçları icmiyo icsede kusuyo. Çok şükür fazla bişeyi yokmuş igenyi de kulak iltihabı varmış biraz oda acikcasi yeni olan bişey değilmiş ben rahat durmuyo emmiyo diye yatarak emziriyodum oda yapiyomus aklınızda bulunsun . Kulaklarını tutuyordu ara sıra diş diye önemsemiyodum
Ya dün gibi doğdukları, ne çabuk geçti 1 yıl17. 11.2020.. bugün benim kızımın doğum günü teyzeleri. İyi ki doğmuşlar ya valla. Çok duygusalım bugün
Valla canım okumaya çok vaktim olmuyor genelde bir sayfa bakıp çıkıyorum diğer erkek bebiş anneleri aldıklarını paylaştımı bilmiyorum ama ben mavi gömlek pantolon aldım birde papyon ve pantolon askılığı alıcam inşallah konsepti de takım üstüne yapıcam bizde iki tarafta çok fanatik eşimi kırmak istemedim. Yani düğünde gezmede de giyebilsin istedim ama eğer kostümlü yapsam astronot tercih ederdim pastası da süslemesi de daha güzel olur sanki küçük prens konsepti de çok güzel oluyorKızlar bende oglusuma böyle biseyler bakıyorım ilk dogum gunu özel olsun istiyorum . Malum kız bebekler gbi ceşit ceşit kıyafetler olmuyo benımde aklıma boyle kostüm ler geldi .
Evet canım ya valla dün gibi daha.. hep doğum yaptığım anı hatırladım bugün. Kızımı gördüğüm ilk anı.. Mucize bunlar ya valla. Amin inşallah kuzum benim çok teşekkür ederim çok sağol canımYa dün gibi doğdukları, ne çabuk geçti 1 yıl
İyi ki doğmuş kuzu, sevdikleriyle birlikte nice güzel, sağlıklı, huzurlu, başarılı yılları olsun
Çok moralim bozuk uyumuyo diye ayağımda sallayıp bazaya bırakmıştım yastıklarla her seferinde oturup beni bekliyodu çok nadir zaten öyle bırakıyorum nasil olduysa düşmüş aklım gitti o ağladı ben agladim çok şükür bişey yok kusmadida hastaneye de gitmedim yarin gideceğiz su saat oldu hala uyutamadimAmin canım inşallah çok teşekkür ederiz çok sağol
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsiniz.. çok zor gerçekten bizimki de aynıydı ilaçları icmiyordu kusuyordu falan. Aa cidden mı ya onu bilmiyordum bak kuzum söylediğin iyi oldu. Dikkat.ederim bundan sonra
Ben önermiştim canım gülerek kullan gerçekten çok basariliKızlar bu Paspası burdan bi arkadas önermişti bende aldım denedim ilk deneyimi banyoda denemek istedim malum en cok kıl tüy saç orda oluyor . Sonuc mükemmel kesinlikle bütün viledaları çöpe atın bunu alın
Kıyamam ya şimdi nasıl bebiş canım. Annelik çok zor gerçekten ben de bırakıyorum bazen bak ela sakin kimildama düşersin falan diyorum bir kaç sn birakiyorum yani bekliyor öyle ama aklım gitmiyor değil. İyice hareketlendi diye çok bırakmıyorum artık ben de korkuyorum. İnşallah bir şeyi yoktur. Melek bunlar Allah korur onları. Geçen benimki de kayinvalidemde düştü. Uyutup yastiklarla bazaya yatirmistim gidip gelip bakıp duruyordum. Uyanmış hiç ağlamadan geri geri ayaklarının üstüne doğru bazadan düşmüş ağladı ama öyle küt diye düşme sesi olmadı uyandı dedim bı baktim yerde aklım gitti. Ama sert düşse direk duyardık. Bir şey olmadı şükür ama bir daha bırakmam bende.Çok moralim bozuk uyumuyo diye ayağımda sallayıp bazaya bırakmıştım yastıklarla her seferinde oturup beni bekliyodu çok nadir zaten öyle bırakıyorum nasil olduysa düşmüş aklım gitti o ağladı ben agladim çok şükür bişey yok kusmadida hastaneye de gitmedim yarin gideceğiz su saat oldu hala uyutamadim
Ya takma kafana 15 ayına kadar vakit var bizim bi arkadaşın eylül doğumlu oğlu 15 20 gün olmuş yeni yürüdü mesela gene bi tanıdığın kızi emeklemeden yürümüş sonra yürümeyi bırakıp emeklemeye başlamış çocuk bunlar her an herşeyi yapabilir sen onu çok kucağa alma emekleme alıştırmasi yaptir yada kollarını altından tutup destekle yurut yada hiç uğraşma akışına birak herkesinki aynı olacak değil ya benimki 8 aylık tan beri emekliyor şimdi tutuna tutuna biyerlere gidiyor yurutece tutunarak evin ortasında geziyor ama benimki çok hareketli erkek çocuğu tipik.kilosu varmi kilolu bebek biraz hantal oliyor biraz geriden gelebiliyor ama gerçekten kafana takma herseyden vardır bir hayır biz yaka silkiyoz karıştırmak ellenmedik yer birakmadi kızlarım hiç böyle değildi yanimda oturur önüne bişeyler koyardim oynardi bende mutfakta isimi yaprdim bu azman mutfağı birbirine katiyorKızlar malum benim kız yaşına girdi. Ama hala ne emekleme ne de yürüme var. Geri geri sürünüyor yerde, yuvarlanıyor da. Ama yattığı yerden kalkıp kendi oturamıyor. Yürüteç ile her yeri geziyor. İnat ettim bu zamana kadar yurutece bindirmedim zararlı diye. Ama baktım olmuyor ona da biniyor iki haftadır falan. Her yeri geziyor ama kendi emeklemiyor yürümüyor. Üzülüyorum millet bir şeyler söyledikçe sordukca. Siz de durumlar nasıl.
Canım annem teyzemin 3 yaşında yürüdüğünü söyledi seneler önce nasıl şaşırmıştım anneannem hiç mi korkmadı anne dedim yok kızım niye korksun demişti o yüzden boşver milleti her bebek farklıdır dönmesi emeklemesi yürümesi diş çıkarması konuşması mutlaka senin prenses de yürüyecek o zaman da oturtamayacaksınKızlar malum benim kız yaşına girdi. Ama hala ne emekleme ne de yürüme var. Geri geri sürünüyor yerde, yuvarlanıyor da. Ama yattığı yerden kalkıp kendi oturamıyor. Yürüteç ile her yeri geziyor. İnat ettim bu zamana kadar yurutece bindirmedim zararlı diye. Ama baktım olmuyor ona da biniyor iki haftadır falan. Her yeri geziyor ama kendi emeklemiyor yürümüyor. Üzülüyorum millet bir şeyler söyledikçe sordukca. Siz de durumlar nasıl.
canım, benim kızım 19 aylık yürüdü. Ayakta bile duramıyordu. Herkes yürümez diyordu. Şimdi kocaman kız maşaAllah üzülme hiç , herşeyin zamanı var.Kızlar malum benim kız yaşına girdi. Ama hala ne emekleme ne de yürüme var. Geri geri sürünüyor yerde, yuvarlanıyor da. Ama yattığı yerden kalkıp kendi oturamıyor. Yürüteç ile her yeri geziyor. İnat ettim bu zamana kadar yurutece bindirmedim zararlı diye. Ama baktım olmuyor ona da biniyor iki haftadır falan. Her yeri geziyor ama kendi emeklemiyor yürümüyor. Üzülüyorum millet bir şeyler söyledikçe sordukca. Siz de durumlar nasıl.
Canım benım oglum 10 bucuk aylık burdakı en miniklerdenKızlar malum benim kız yaşına girdi. Ama hala ne emekleme ne de yürüme var. Geri geri sürünüyor yerde, yuvarlanıyor da. Ama yattığı yerden kalkıp kendi oturamıyor. Yürüteç ile her yeri geziyor. İnat ettim bu zamana kadar yurutece bindirmedim zararlı diye. Ama baktım olmuyor ona da biniyor iki haftadır falan. Her yeri geziyor ama kendi emeklemiyor yürümüyor. Üzülüyorum millet bir şeyler söyledikçe sordukca. Siz de durumlar nasıl.
Birde bazı bebekler emeklemez bianda kalkıp yürürmüş bellj olmaz canım . Sadece doktor kontrollerınj ihmal etme onun haricinde kımseyi kafana takma herkes birilerıyle kıyaslama peşinde .dün ben teyzemın annemın babanemin kuzenlerin oldıgh ıortamda yeterrrrr dedim artık. Oglumun zayıf oldugu yemedıgınj bılıyorum ama bi kere soylersjn anlarım demı gunde defalarca söylemenin anlamı varmı .insanları anlamak asla mümkğn degılKızlar malum benim kız yaşına girdi. Ama hala ne emekleme ne de yürüme var. Geri geri sürünüyor yerde, yuvarlanıyor da. Ama yattığı yerden kalkıp kendi oturamıyor. Yürüteç ile her yeri geziyor. İnat ettim bu zamana kadar yurutece bindirmedim zararlı diye. Ama baktım olmuyor ona da biniyor iki haftadır falan. Her yeri geziyor ama kendi emeklemiyor yürümüyor. Üzülüyorum millet bir şeyler söyledikçe sordukca. Siz de durumlar nasıl.
Okdar haklısın kı Ah Bu erkek bebeklerYa takma kafana 15 ayına kadar vakit var bizim bi arkadaşın eylül doğumlu oğlu 15 20 gün olmuş yeni yürüdü mesela gene bi tanıdığın kızi emeklemeden yürümüş sonra yürümeyi bırakıp emeklemeye başlamış çocuk bunlar her an herşeyi yapabilir sen onu çok kucağa alma emekleme alıştırmasi yaptir yada kollarını altından tutup destekle yurut yada hiç uğraşma akışına birak herkesinki aynı olacak değil ya benimki 8 aylık tan beri emekliyor şimdi tutuna tutuna biyerlere gidiyor yurutece tutunarak evin ortasında geziyor ama benimki çok hareketli erkek çocuğu tipik.kilosu varmi kilolu bebek biraz hantal oliyor biraz geriden gelebiliyor ama gerçekten kafana takma herseyden vardır bir hayır biz yaka silkiyoz karıştırmak ellenmedik yer birakmadi kızlarım hiç böyle değildi yanimda oturur önüne bişeyler koyardim oynardi bende mutfakta isimi yaprdim bu azman mutfağı birbirine katiyorEki Görüntüle 2954535