Canım şimdi gördüm valla hamile kalmak için verdiği enerjiyi dayakçı kocadan kurtulmak için verseydi hayatı kurtulmuştuTopiğin delisi vardıya
Ay yok canım görmedim. İnanmıyorum ya. Böyle birinin bir daha çocuğu olacak ne diyim ki. Gerçekten çok azimliymis.Kız bizimki hamıle gordun mü
Nerden gördün canım. Ben baktım göremedimKız bizimki hamıle gordun mü
İkiz için ugrasıyordu bideAy yok canım görmedim. İnanmıyorum ya. Böyle birinin bir daha çocuğu olacak ne diyim ki. Gerçekten çok azimliymis.dgulkts a katılıyorum ya bu azimle her şeyi yapabilirdi ama o hamile kalmayı tercih etti
Profilinden msjlar kısmına girince ckkıyo canjmNetd
Nerden gördün canım. Ben baktım göremedim
Onda bu azim varken o da olur ne diyimİkiz için ugrasıyordu bide
Azimle ile başlayan atasözü dimiOnda bu azim varken o da olur ne diyimbir atasözü cuk oturuyor ama yazamıyorum neyse
Bizdede güvenlık acıısndan sorun oldu canım . Oglum yürütecteyken egılıp yerden almaya calısıyordu oyuncaklarını. Ikı kere yüzüstü düştü cok korkmustum . Artık cok zorda kalmadıkca koymuyorum . Diğer türlü cok erken aylarda koyulmadıgu sürece sıkıntı olmaz bence .
Kıyamam canım şimdi iyidir inşallah. Allah yardımcın olsun bitanem ya. İnşallah iyileşir bir an önce. Bebeğin hasta olması çok kötüymüş gerçekten insan hem psikolojik olarak hem bedenen çok yıpranıyor.
Benimki yattığı yerden de kalkmiyo. Hayırlısı. Benimkine de öyle demeye başladılar. Napim elimden bir şey gelmiyor ne zaman kendinde o gücü hissederse o zaman yürür.
Evet canım bence de. Erken koymadım bende yurutece. İki haftadır biniyo. Ama eşim de diyo faydası oldu yürümesi duzgunlesti diyo. Bizde de olumsuz bir etkisi yok şimdilik kuzum.
Ebebekten almıstjm ben 1.5 tog olandan canım cok incelemedım aldım giydirdim sorun yok suanlık sıcak tutuyo 100 tl falandıArkadaşlar bebeğim gece hep üstünü açıyor. Tulum almak istiyorum ama karar veremedim. Hangi marka önerirsiniz? Elyaflı mi? Elyafsız mi? Tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Kalınmı giydiriyosun yada battanıyesi falan terleticek cinsten mı canım benım oglumun bi yatagı vardı içine baby nestlerden koymustum sonradan farkettım kı terleten cinsten misBenimde bebek hep terliyor uykuda neden olur acaba üşütüp hasta olmasından korkuyorum
Aynen kuzum azimle başlayanAzimle ile başlayan atasözü dimi
İnşallah canım dikkat ediyoruz bakalımEvet canım dikkat etmek lazım, benim oğlumda eğilip almaya çalışıyor hep başındayım. Hareketlenmesinde ve yürüme çabasının artmasında cok faydalı oldu bizde.
Dikkat edince çok sorun olmaz insallah canim
İyiyiz şükür canım sen nasılsın bebisin nasıl? Evet canım yaşına girenler var benim kızım da yaşına girdi. Eğitici köpekçiğin kızkardeşini aldık biz hediye olarak. Senin bebiş ne zaman giriyor yaşına.Selam kizlar nasilsiniz? Ben beyadir giremedim ya. Umarim bebisler iyidirler. Aramizda yasina girenler oldumu? Ne aldiniz bebislerinize?
İyiyiz şükür canım sen nasılsın bebisin nasıl? Evet canım yaşına girenler var benim kızım da yaşına girdi. Eğitici köpekçiğin kızkardeşini aldık biz hediye olarak. Senin bebiş ne zaman giriyor yaşına.
Canım, bizde 7. haftada kalp atışını duyamamıştık. Doktor haftaya gel demişti. 8. haftada gittik o zaman duyduk. Bir hafta daha beklenemezmi acaba. çünkü doktorlar bu şekilde bazen yanıltıyorlar. Ben bununla ilgli yazmıştım. Başka bir konuya, doktor yüzünden bebeğimi kaybedecektim. İlk başta bizde sorun yaşadıkselam kızlar
Nasılsınız
Yazamadım son günlerde karmakarışıktım.
Bugün doktoruma gittim 7. Hafta ve maalesef kalp atışı yoksonlandırmak durumundayım. Çarşamba gideceğim.