İyiyiz bizde cok sukurAmin canım. Sen nasılsın
Sen hangi sayfadan aldin canimCanım vintage elbise dikimini benim instada sipariş verdiğim sayfa da yapıyor. Sen gerçi sipariş vermişsin ama sipariş vermek isterseniz bir göz atın kızlar ben elbiseden çok memnun kaldım kalitesi iyiydi içime sindi içinize sinen bir şey olsunbu tarz elbiseler de çok güzel gonlunuze göre olsun inşallah ya canım.
Aaaa:)))ikinci mi olacak bizde görüyoruz bizdeO ikinci çizgiyi sadece ben görüyorumdur değil mi
Ben şimdi ne yapacağım
Ebruli tasarım canım. Profil fotosunda Sarı elbiseli bir bebiş var.Sayfa ismini verir misin canım belki lazım olur aklımda olsun. İnşallah canım çok sağol
Ebruli tasarım sayfasından aldım canım. Dikimi güzel.Sen hangi sayfadan aldin canim
Üçüncü olacakAaaa:)))ikinci mi olacak bizde görüyoruz bizdeaynı hisleri bende 3.de yaşadım:)bak 1 yaşına geldi:))))))
Dün doktora gittim 4 hafta üç günlük. Benim ikinci doğumum zor olmuştu. Doktor riskli bir doğum ve gebelik bekliyor seni dediannemherseyim canım hayırlı olsun rabbim bütün islerini kolay getirsin ilk başlar zor olacak kolay demiycem ama sabrin sonu selamet ins
Rabbim kolaylık versin canım.Dün doktora gittim 4 hafta üç günlük. Benim ikinci doğumum zor olmuştu. Doktor riskli bir doğum ve gebelik bekliyor seni dedi
Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bebeğim grip oldu . Burnu tıkalıydı açtık , burnu hafif akıyor , hapşırık var ama öksürük, ateş yok . Herhangi bişey yapmamıza gerek var mı
Teşekkür ederimGeçmiş olsunher gün bir diş çiğ sarımsağı ezip yoğurtla yada meyve püresiyle yedirebilirsin. Tam hasta olmadan çabucak toparlar.
Benim kızımın da aynı kafası çok terliyor burun akıntısı yok ama hasta olacak diye bende çok korkuyorum canım. Birden ter içinde kalıyor ya. Alerjikti ela alerjik bebek çok terler dedi doktor sormuştum ona.Kızlar sizin Bebeklerinizin de kafası çok terliyormu resmen şu içinde kalıyor bu yüzden burun akıntısı eksik olmuyor
Canım ben kızımda kürklü olanlardan almıştım ve aşırı terliyodu giy çıkar terli terli hasta oldu olcak korkusu oluyodu yerinde olsam pamuklu olanlardan tercih ederimKızlar İzmir’de havalar dünden itibaren soğumaya başladı. Buraya kar yağmıyor ama esintisi insanın içine işler öyle bir soğuk yani. Montu var ama bacakları da üşümesin diye astronot mont almayı düşünüyorum. Demir çok hareketli bir bebek ve hareket ettikçe terliyor. İçi kürklü olanlarla çok mu terler acaba? Pamuklu mu almalıyım bilemedim. Daha önce kullanan anneler yardımcı olursa sevinirim
Geçmiş olsun. Burun temizligini mutlaka sık sık yapın ki geniz akıntısı falan olusmasin ilerlemesin. Emziriyorsan bi tik daha fazla emzirebilirsin. Bir de özellikle akşam yatarken ayaklarının altına sarımsak z.yag karışımı.Merhaba arkadaşlar bebeğim grip oldu . Burnu tıkalıydı açtık , burnu hafif akıyor , hapşırık var ama öksürük, ateş yok . Herhangi bişey yapmamıza gerek var mı
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Burun temizligini mutlaka sık sık yapın ki geniz akıntısı falan olusmasin ilerlemesin. Emziriyorsan bi tik daha fazla emzirebilirsin. Bir de özellikle akşam yatarken ayaklarının altına sarımsak z.yag karışımı.
Bende öyle düşündüm canım ama tecrübe olmayıncaCanım ben kızımda kürklü olanlardan almıştım ve aşırı terliyodu giy çıkar terli terli hasta oldu olcak korkusu oluyodu yerinde olsam pamuklu olanlardan tercih ederim