2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sen hangi sayfadan aldin canim

annemherseyim canım hayırlı olsun rabbim bütün islerini kolay getirsin ilk başlar zor olacak kolay demiycem ama sabrin sonu selamet ins

Ervaikra canım ben sana öksürük grip için cam kozalagi pekmezi yada şurubu aktarda var inst da var satan ben oğluma verdim çok faydasini gordum

Kızlar sizin Bebeklerinizin de kafası çok terliyormu resmen şu içinde kalıyor bu yüzden burun akıntısı eksik olmuyor

Merhaba arkadaşlar bebeğim grip oldu . Burnu tıkalıydı açtık , burnu hafif akıyor , hapşırık var ama öksürük, ateş yok . Herhangi bişey yapmamıza gerek var mı

Merhaba arkadaşlar bebeğim grip oldu . Burnu tıkalıydı açtık , burnu hafif akıyor , hapşırık var ama öksürük, ateş yok . Herhangi bişey yapmamıza gerek var mı
Geçmiş olsun her gün bir diş çiğ sarımsağı ezip yoğurtla yada meyve püresiyle yedirebilirsin. Tam hasta olmadan çabucak toparlar.

Kızlar İzmir’de havalar dünden itibaren soğumaya başladı. Buraya kar yağmıyor ama esintisi insanın içine işler öyle bir soğuk yani. Montu var ama bacakları da üşümesin diye astronot mont almayı düşünüyorum. Demir çok hareketli bir bebek ve hareket ettikçe terliyor. İçi kürklü olanlarla çok mu terler acaba? Pamuklu mu almalıyım bilemedim. Daha önce kullanan anneler yardımcı olursa sevinirim

Kızlar sizin Bebeklerinizin de kafası çok terliyormu resmen şu içinde kalıyor bu yüzden burun akıntısı eksik olmuyor
Benim kızımın da aynı kafası çok terliyor burun akıntısı yok ama hasta olacak diye bende çok korkuyorum canım. Birden ter içinde kalıyor ya. Alerjikti ela alerjik bebek çok terler dedi doktor sormuştum ona.

Canım ben kızımda kürklü olanlardan almıştım ve aşırı terliyodu giy çıkar terli terli hasta oldu olcak korkusu oluyodu yerinde olsam pamuklu olanlardan tercih ederim

Geçmiş olsun. Burun temizligini mutlaka sık sık yapın ki geniz akıntısı falan olusmasin ilerlemesin. Emziriyorsan bi tik daha fazla emzirebilirsin. Bir de özellikle akşam yatarken ayaklarının altına sarımsak z.yag karışımı.

Canım ben kızımda kürklü olanlardan almıştım ve aşırı terliyodu giy çıkar terli terli hasta oldu olcak korkusu oluyodu yerinde olsam pamuklu olanlardan tercih ederim
Bende öyle düşündüm canım ama tecrübe olmayınca
H&M’de içi kürklüler var sanki norveçte yaşıyoruz da onlardan mı alsam diye bi düşünmedim değil Lcw’da içi pamuk astarlı olanlar var onu alayım o zaman.
Bu arada kullanışlı mı? Biz her gün parka çıkıyoruz o yüzden rahat olur diye düşündüm ama çocuk içinde rahat edebiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…