Ay evet bazen eskıye dalıyo gozum gecen yıl bu zamanlar gbi telaşlı zamanlarımızdı son haftalarımızSelamm
Yahu maşallah buyutmussunuz bebikleri ve yeni bebikler bekleyenler var maşallahAllah saglikla kucağınıza almak nasip etsin
Ya dogum gunleri geldi bu sipalarinhatta gecenler var hepsinin gözlerinden öperek kutluyorum
Daha dün bizim midemiz yanmıyormuydu yahu
Hasta olanlara şifalar diliyorum bizde malesef abla sebebi ile olduk ilerlemeden atlatıyoruz inslalah burun hep açık tutuyorum ✌ agliyor falan ama mecbur sagligi için.
Onun dışında iyi büyüyor Alsan oğlum
Gözümüz iyilesti şükürler olsun
Kansızlık var bi ilac damla kullanıyoruz
Saglicakla kalın ❤
Ana yüreği en kalınına gidiyo gözümüz ben de öyleydim ki hala daha gönlüm onlara kayiyo kutuplarin az ileriki mahallesindeyiz sankiBende öyle düşündüm canım ama tecrübe olmayınca
H&M’de içi kürklüler var sanki norveçte yaşıyoruz da onlardan mı alsam diye bi düşünmedim değilLcw’da içi pamuk astarlı olanlar var onu alayım o zaman.
Bu arada kullanışlı mı? Biz her gün parka çıkıyoruz o yüzden rahat olur diye düşündüm ama çocuk içinde rahat edebiliyor mu?
Ben pamuklu aldimaldim o bile baya terletiyoKızlar İzmir’de havalar dünden itibaren soğumaya başladı. Buraya kar yağmıyor ama esintisi insanın içine işler öyle bir soğuk yani. Montu var ama bacakları da üşümesin diye astronot mont almayı düşünüyorum. Demir çok hareketli bir bebek ve hareket ettikçe terliyor. İçi kürklü olanlarla çok mu terler acaba? Pamuklu mu almalıyım bilemedim. Daha önce kullanan anneler yardımcı olursa sevinirim
İyice soğuklarda giydirmek lazım o zaman, bende pamuklu alacağım. İnşallah oğlum içinde sıkılmazBen pamuklu aldimaldim o bile baya terletiyo
Aminnnn bu heyecanlar hep devam etsin boyle saglikla ❤ iyiki doğurmuşuzAy evet bazen eskıye dalıyo gozum gecen yıl bu zamanlar gbi telaşlı zamanlarımızdı son haftalarımızşimdi de dogum gunlerı hazırlıkları , dişler , emeklemeler ne zaman yürücek heycanı Rabbim evlatlarımızı bizlere bagıslasın bizi onlardan ayırmasın
Akma falan yapmiyor dimi bende oğluşa bakıyorum pipetliKızlar ben aventin yeşil pipetli suluguna gectım artık yusuf kayra kendi alıp içiyor suyunueskı sulugumuzda benım içirmem gerekıyırdu bunun pipeti en dibe kadar oldugu ıcın kendi işini kendı goruyor
Yok canım cektıkce gelıyor cekmedıgınde gelmiyo . Kesınlıkle aventın pipetli olanından al derimAkma falan yapmiyor dimi bende oğluşa bakıyorum pipetli
Oyy yerim ne güzelKızlar ben aventin yeşil pipetli suluguna gectım artık yusuf kayra kendi alıp içiyor suyunueskı sulugumuzda benım içirmem gerekıyırdu bunun pipeti en dibe kadar oldugu ıcın kendi işini kendı goruyor
Chicco kullanıyodum canım bi süre kabul etmedı bunu . Oyun oynarken oyalansın diye gecen gun elıne verdım bi baktım oynarken çekmeye basladı bianda oldu yanı. Chiccoyı da bianda öğrenmıstıOyy yerim ne güzelbende pipetliye geçmeyi düşünüyorum da nasıl öğrettin canım? Ben nuk’un suluğunu kullanıyorum ama hep boğazına kaçırıyor içerken
Alerji olabilir mi acaba terleme için ise d vitamini eksikliği demişlerdi eskiden bizeKızlar sizin Bebeklerinizin de kafası çok terliyormu resmen şu içinde kalıyor bu yüzden burun akıntısı eksik olmuyor
Biz de meyve suyumuzu pipetten içiyoruz ve ben hiç birşey öğretmedim dışarda taze sıkılmış meyve suyu içerken gördü istedi ve başardıOyy yerim ne güzelbende pipetliye geçmeyi düşünüyorum da nasıl öğrettin canım? Ben nuk’un suluğunu kullanıyorum ama hep boğazına kaçırıyor içerken
Maşallah kuzuyaBiz de meyve suyumuzu pipetten içiyoruz ve ben hiç birşey öğretmedim dışarda taze sıkılmış meyve suyu içerken gördü istedi ve başardıhatta yarısını içti
Sağol canım, teşekkür ederim hepinize. Zor günler geçiriyorum ama üstesinden geleceğim elbet.Hakkınızda hayırlısı olsun . Belkı ayrı şehirlerdeyız ama dertlesmek istersen 2020 aralık annelerı olarak senın yanındayız .İstediğin zaman yaz buraya canım . Beraber kızar beraber üüzlürüz . İnsan tanımadıgı kısılere daha cok acabılıyor içini .
Meyve suları bildiğiniz seker deposu meyvenin kendisini yemeleri inanın daha iyi okula beslenmeye dahi koymuyorum ben cocuklara 15 küp şeker nedir ya Bi küçük meyve suyu Kutusunda 15 küp şeker olacak şekilde şeker oranı varmış düşününMaşallah kuzuyabende az önce pipetli meyve suyu aldım ama daha ilgisini çekmedi bakalım denemeye devam
Yok bende meyve suyu vermiyorum, vermeyide düşünmüyorum sadece pipeti çekecek mi diye denemek için aldım ama ağzına bile sokmadı. Başka yöntemler deneyeceğim artıkMeyve suları bildiğiniz seker deposu meyvenin kendisini yemeleri inanın daha iyi okula beslenmeye dahi koymuyorum ben cocuklara 15 küp şeker nedir ya Bi küçük meyve suyu Kutusunda 15 küp şeker olacak şekilde şeker oranı varmış düşünün
Canım nasılsın. Bebiş nasıl.Dün doktora gittim 4 hafta üç günlük. Benim ikinci doğumum zor olmuştu. Doktor riskli bir doğum ve gebelik bekliyor seni dedi