2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selamm 💕
Yahu maşallah buyutmussunuz bebikleri ve yeni bebikler bekleyenler var maşallah 😊 Allah saglikla kucağınıza almak nasip etsin 🥰
Ya dogum gunleri geldi bu sipalarin 🥳 hatta gecenler var hepsinin gözlerinden öperek kutluyorum 🌸💋
Daha dün bizim midemiz yanmıyormuydu yahu 😁😬
Hasta olanlara şifalar diliyorum bizde malesef abla sebebi ile olduk ilerlemeden atlatıyoruz inslalah burun hep açık tutuyorum ✌ agliyor falan ama mecbur sagligi için.
Onun dışında iyi büyüyor Alsan oğlum 🦁
Gözümüz iyilesti şükürler olsun 🤲
Kansızlık var bi ilac damla kullanıyoruz
Saglicakla kalın ❤

Selamm 💕
Yahu maşallah buyutmussunuz bebikleri ve yeni bebikler bekleyenler var maşallah 😊 Allah saglikla kucağınıza almak nasip etsin 🥰
Ya dogum gunleri geldi bu sipalarin 🥳 hatta gecenler var hepsinin gözlerinden öperek kutluyorum 🌸💋
Daha dün bizim midemiz yanmıyormuydu yahu 😁😬
Hasta olanlara şifalar diliyorum bizde malesef abla sebebi ile olduk ilerlemeden atlatıyoruz inslalah burun hep açık tutuyorum ✌ agliyor falan ama mecbur sagligi için.
Onun dışında iyi büyüyor Alsan oğlum 🦁
Gözümüz iyilesti şükürler olsun 🤲
Kansızlık var bi ilac damla kullanıyoruz
Saglicakla kalın ❤
Ay evet bazen eskıye dalıyo gozum gecen yıl bu zamanlar gbi telaşlı zamanlarımızdı son haftalarımız 🥰 şimdi de dogum gunlerı hazırlıkları , dişler , emeklemeler ne zaman yürücek heycanı ❣️ Rabbim evlatlarımızı bizlere bagıslasın bizi onlardan ayırmasın 🧡🤲🏻🧿

Bende öyle düşündüm canım ama tecrübe olmayınca 🙈
H&M’de içi kürklüler var sanki norveçte yaşıyoruz da onlardan mı alsam diye bi düşünmedim değil 😅 Lcw’da içi pamuk astarlı olanlar var onu alayım o zaman.
Bu arada kullanışlı mı? Biz her gün parka çıkıyoruz o yüzden rahat olur diye düşündüm ama çocuk içinde rahat edebiliyor mu?
Ana yüreği en kalınına gidiyo gözümüz ben de öyleydim ki hala daha gönlüm onlara kayiyo kutuplarin az ileriki mahallesindeyiz sanki😂
Rahatlık kısmına gelince bı tik haraket kısıtlılığı oluyo ama asiri değil bence. En azından tek parçayla her yeri eşit derecede sıcak kalıyor.

Kızlar İzmir’de havalar dünden itibaren soğumaya başladı. Buraya kar yağmıyor ama esintisi insanın içine işler öyle bir soğuk yani. Montu var ama bacakları da üşümesin diye astronot mont almayı düşünüyorum. Demir çok hareketli bir bebek ve hareket ettikçe terliyor. İçi kürklü olanlarla çok mu terler acaba? Pamuklu mu almalıyım bilemedim. Daha önce kullanan anneler yardımcı olursa sevinirim ♥️
Ben pamuklu aldimaldim o bile baya terletiyo

Ay evet bazen eskıye dalıyo gozum gecen yıl bu zamanlar gbi telaşlı zamanlarımızdı son haftalarımız 🥰 şimdi de dogum gunlerı hazırlıkları , dişler , emeklemeler ne zaman yürücek heycanı ❣️ Rabbim evlatlarımızı bizlere bagıslasın bizi onlardan ayırmasın 🧡🤲🏻🧿
Aminnnn bu heyecanlar hep devam etsin boyle saglikla ❤ iyiki doğurmuşuz 😊🥳

Kızlar ben aventin yeşil pipetli suluguna gectım artık yusuf kayra kendi alıp içiyor suyunu 😂 eskı sulugumuzda benım içirmem gerekıyırdu bunun pipeti en dibe kadar oldugu ıcın kendi işini kendı goruyor 🤣
Oyy yerim ne güzel 🥰 bende pipetliye geçmeyi düşünüyorum da nasıl öğrettin canım? Ben nuk’un suluğunu kullanıyorum ama hep boğazına kaçırıyor içerken

Oyy yerim ne güzel 🥰 bende pipetliye geçmeyi düşünüyorum da nasıl öğrettin canım? Ben nuk’un suluğunu kullanıyorum ama hep boğazına kaçırıyor içerken
Chicco kullanıyodum canım bi süre kabul etmedı bunu . Oyun oynarken oyalansın diye gecen gun elıne verdım bi baktım oynarken çekmeye basladı bianda oldu yanı. Chiccoyı da bianda öğrenmıstı

Biz de meyve suyumuzu pipetten içiyoruz ve ben hiç birşey öğretmedim dışarda taze sıkılmış meyve suyu içerken gördü istedi ve başardı 😂 hatta yarısını içti

Biz de meyve suyumuzu pipetten içiyoruz ve ben hiç birşey öğretmedim dışarda taze sıkılmış meyve suyu içerken gördü istedi ve başardı 😂 hatta yarısını içti
Maşallah kuzuya 🧿 bende az önce pipetli meyve suyu aldım ama daha ilgisini çekmedi bakalım denemeye devam 😄

Hakkınızda hayırlısı olsun . Belkı ayrı şehirlerdeyız ama dertlesmek istersen 2020 aralık annelerı olarak senın yanındayız .İstediğin zaman yaz buraya canım . Beraber kızar beraber üüzlürüz . İnsan tanımadıgı kısılere daha cok acabılıyor içini .
Sağol canım, teşekkür ederim hepinize. Zor günler geçiriyorum ama üstesinden geleceğim elbet.

Maşallah kuzuya 🧿 bende az önce pipetli meyve suyu aldım ama daha ilgisini çekmedi bakalım denemeye devam 😄
Meyve suları bildiğiniz seker deposu meyvenin kendisini yemeleri inanın daha iyi okula beslenmeye dahi koymuyorum ben cocuklara 15 küp şeker nedir ya Bi küçük meyve suyu Kutusunda 15 küp şeker olacak şekilde şeker oranı varmış düşünün

Meyve suları bildiğiniz seker deposu meyvenin kendisini yemeleri inanın daha iyi okula beslenmeye dahi koymuyorum ben cocuklara 15 küp şeker nedir ya Bi küçük meyve suyu Kutusunda 15 küp şeker olacak şekilde şeker oranı varmış düşünün
Yok bende meyve suyu vermiyorum, vermeyide düşünmüyorum sadece pipeti çekecek mi diye denemek için aldım ama ağzına bile sokmadı. Başka yöntemler deneyeceğim artık

Günaydın kizlar bizde hasta olduk . Birazdan tekrardan doktora gideceğiz dün sıra bulamadığım için acile götürdüm soğuk algınlığı sürüp verdi zar zor icirdim ve direk yoğun bı şekilde kustu sanırım tadini bilmediği için öğürme refleksi gelisiyomus burnumuz feci şekilde akiyo bir gram uyuyamadik ateşi de yükselip durdu çocuklar hasta olmasın gerçekten dayanılarak gibi değil insan anne kavramının değerini daha da çok iyi anliyo hep hastalandigim zamanlar aklıma geldi🥺

X