Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba epeydir giremiyordum. Değişik birşeyler geldi başımıza size de yazmak istedim.kızım su çiçeği çıkardı. Aşısının zamanı gelmemişti daha şok olduk.kimseyle teması olmadı aslında ama doktor temas ettği hasta ağır atlatmıyor olabilir dedi. Aşısı olmadığı için ateş ve aşırı kabarıklıklar var heryerinde. Korktum başta ama geçecek inşallah kızıma da dua ederseniz çok sevinirim. 3 günü geride bırakıyoruz bugün inşallah hemen geçsin
benim poziitf testim böyle çıkmıştı. saatler sonra silik bir çizgi görmüştüm.Kuruma çizgisi diye bi şey var cnm . Olabilir o . Benim de adetim çok geçikmişti, dr a gittim kist oluşmuş o neden olmuştu gecikmeye
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun.Kızlar merhaba epeydir giremiyordum. Değişik birşeyler geldi başımıza size de yazmak istedim.kızım su çiçeği çıkardı. Aşısının zamanı gelmemişti daha şok olduk.kimseyle teması olmadı aslında ama doktor temas ettği hasta ağır atlatmıyor olabilir dedi. Aşısı olmadığı için ateş ve aşırı kabarıklıklar var heryerinde. Korktum başta ama geçecek inşallah kızıma da dua ederseniz çok sevinirim. 3 günü geride bırakıyoruz bugün inşallah hemen geçsin
Hoşgeldin canım. Hatırladım seni.:)Selam kızlar,
Uzun zaman oldu bu topige uğramayali nasılsınız bebisler nasıl
Gerçekten mi canım ya. Çok silikti gölge gibi birseydi. 9. Gün hala gelen giden yok.benim poziitf testim böyle çıkmıştı. saatler sonra silik bir çizgi görmüştüm.
keşke bir kan testi versen:)Gerçekten mi canım ya. Çok silikti gölge gibi birseydi. 9. Gün hala gelen giden yok.
Korkuyorum galiba sonucundan.keşke bir kan testi versen:)
Bence çok erteleme:)Korkuyorum galiba sonucundan.Eşim de biraz daha bekleyelim diyo bakalım cuma günü tekrar test yapcam gelmezse o zamana kadar. Sonra test negatifse pazartesi gidip kan vereyim diyorum. Sürekli erteliyorum.nedense
Bence de canım yarın sabah yapayım bari tekrar çıkmazsa da gidip kan vereyim.Bence çok erteleme:)
Aynen böyleydi:) hayalet çizgi diyorlar ya öyleydi, kan verdim ertesi gün sonuç 63 çıkmıştı.C Canangul133 canım bunun gibi miydi seninki nette buldum bunu aynı böyleydi benim
Ay cidden mı ya sonrasında çıkınca pek dikkate almamistim. Yarın sabah yine yapayım kuzumAynen böyleydi:) hayalet çizgi diyorlar ya öyleydi, kan verdim ertesi gün sonuç 63 çıkmıştı.
Ay ben bile çok heyecanlandım:)Ay cidden mı ya sonrasında çıkınca pek dikkate almamistim. Yarın sabah yine yapayım kuzum
Kiz hiç böyle gecikmedim ben bu yaşıma kadar. Elada 3 gün gecikti 4. Gün öğrendim hamile olduğumu. Yani ya hamileyim ya da kist falan bir şey var başka neden geciksin böyle. Ama heyecanlı gerçekten.Ay ben bile çok heyecanlandım:)
Çoook geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar bebeğinKızlar merhaba epeydir giremiyordum. Değişik birşeyler geldi başımıza size de yazmak istedim.kızım su çiçeği çıkardı. Aşısının zamanı gelmemişti daha şok olduk.kimseyle teması olmadı aslında ama doktor temas ettği hasta ağır atlatmıyor olabilir dedi. Aşısı olmadığı için ateş ve aşırı kabarıklıklar var heryerinde. Korktum başta ama geçecek inşallah kızıma da dua ederseniz çok sevinirim. 3 günü geride bırakıyoruz bugün inşallah hemen geçsin
Kız hamile misin yoksaAy cidden mı ya sonrasında çıkınca pek dikkate almamistim. Yarın sabah yine yapayım kuzum
Bizimkide tek uyku yapıyor canım, yaklaşık bir aydır. oda en fazla 1 saat falan. Gece de parça parça uyuyor. umarım en kısa zamanda uykuları düzene girer.Bebeği tek uykuya düşen var mı ? İkinci uykuya çok direniyor bebeğim, haliyle saati de gecikiyor bu sefer akşam uykusu 10 u geçiyor. Çok erken en azından 1 yaşına kadar uyuması lazım ama bırakacak gibi görünüyor
Bizimkide tek uyku yapıyor canım, yaklaşık bir aydır. oda en fazla 1 saat falan. Gece de parça parça uyuyor. umarım en kısa zamanda uykuları düzene girer.
Bugün 10. ayımız bitti canım.Yaa çok erken değil mi ? Sizinki ne kadarlık. Biz daha 10.5 aylık olucaz. Şimdi tek uykuya düşürürsem olan tek uykusu da fazla sürmez ondan korkuyorum