- 29 Ekim 2020
- 1.487
- 3.001
- 32
Bilmiyorum canımKız hamile misin yoksa
Yok canım yarın sabah tekrar yapacağım bakalım ne olacak. Merak içinde bekliyoruz.Selam kızlar,
Bnm kızımda tek uykuya geçti, kendiliğinden.
Gece çok sık uyanıyoruz çoğu zaman saat başı hattazor ve yorucu geçiyor
Meme emiyor bnmki , onun dışında pek birsey yediği de yok. A acemianne92 merak ettim seni test yaptin mi
Doğum sonrası düzensizlik olabiliyormuş ama bilemedim canım hakkında hayırlısı olsun diyelimBilmiyorum canımhamile olma ihtimalim aslında çok çok çok düşük. Çünkü eminiz eşimle ama belli de olmaz. Ya kist falan bir şey var ya da hamileyim çünkü 9 gün oldu bugün hala gelmedi hiç gecikmezdi. Duzenliydi.
Bırakasam benimki de teke düşürcek ama direniyorum. Arada tek uyku yaptığımız da oluyor ama o zaman gece uykusuna çok erken yatıyor sonra da çok sık uyanıyorSelam kızlar,
Bnm kızımda tek uykuya geçti, kendiliğinden.
Gece çok sık uyanıyoruz çoğu zaman saat başı hattazor ve yorucu geçiyor
Meme emiyor bnmki , onun dışında pek birsey yediği de yok. A acemianne92 merak ettim seni test yaptin mi
Direk düzenli başlayınca ilk defa bu ay gelmeyince şaşırdım kuzum. Hayırlısı öyle.Doğum sonrası düzensizlik olabiliyormuş ama bilemedim canım hakkında hayırlısı olsun diyelim
Ya ne diyim geçmiş olsunGünaydın kızlar. Test yaptım yine. Negatif çıktı. Muhtemelen stresten kaynaklı bu kadar gelmemesi. Bakalım 5- 10 gün daha gelmezse doktora gideceğim.
Amin inşallah canım. Aman zaten zamanı gelince olsun 2. Şuan hazır değiliz.,Ya ne diyim geçmiş olsunhakkında hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım.Günaydın kızlar. Test yaptım yine. Negatif çıktı. Muhtemelen stresten kaynaklı bu kadar gelmemesi. Bakalım 5- 10 gün daha gelmezse doktora gideceğim.
Amin canım inşallahHakkında hayırlısı olsun canım.
Uyku aralıkları nasılBiz iki uyku yapiyoruz. Kizim 10,5 aylik. Uyanik kaldigi saatlere cok dikkat ediyorum o zaman guzek uyuyor hem gunduz hem gece. Ama iki gundur sanirim uyku gerilemesi yasiyoruz duzenimiz birden bozuldu uykularimiz kisaldi
Uyku aralıkları nasıl
Uyku düzenini paylaşır mısın canım
Afiyet şifa olsun inşallah canım, tarifini alayım lütfenKizlar kizima soyle birsey yaptim severek yedik ikimizde isteyen olursa tarifi verebilirim guzel bir azistirmalik oldu
+1 tarif alalım canımKizlar kizima soyle birsey yaptim severek yedik ikimizde isteyen olursa tarifi verebilirim guzel bir azistirmalik oldu
YapmamakDoğumgünü fikirleriniz var mı kızlar