Ya neler neler oldu canım. Ne insanlar varmış işte.Bu
Aman yarebbi neler olmuş gıı ben grupta yokken
Canım benim 3 ayda başladı sonra hep duzenliydi. Eladan önce de duzenliydi. İlk defa bu ay gecikti bende anlamadım.Kızlar sizin adet düzenleri nasıl benimki allak bullak oldu resmen doğumdan 7ay sonra başladı sonra 2ay hiç olmadı sonra oldu şimdi bekliyoz bakalım bu ay olckmi
Canım kilo neden önemli ? Bebeğim sağlıklı değil mi ? Kaldı ki kilosu maşallah gayet güzel. Benim bebeğim 8500 gr 10.5 aylık ve doktoru iyi dedi zaten 1 yaşında kız bebek 9-9,5 kilo olur dedi. Obezite böyle oluyor işte. Çocuk illa kilo alsın diye yedirilmez ki. Benim bebeğim muhallebi sevmedi sevse verecektim ama sevmedi. Ama her türlü sebzeyi,balık,kıyma, meyveleri seviyor. Önemli olan sağlıklı beslenme alışkanlığı edindirmek. Çocuk 3 yaşına geldiğinde biz anneler üzülüyoruz makarna pilav başka birşey yemek istemiyor diye ama bunun temelleri şimdi atılıyor. Çevreyi boşver anın tadını çıkarMerhaba arkadaşlar. Bebeğim 36+3 de 2760 gr doğdu . Şimdi de 9400 gr herkes zayıf deyip duruyor . Şunu yedir bunu yedir gibi akıl veriyor hep . Bi de bu aralar iştah da azaldı : kilosu nasıl sizxe
Teşekkür ederim çevre baskısı çok etkiliyor . Ama şimdi daha iyimCanım kilo neden önemli ? Bebeğim sağlıklı değil mi ? Kaldı ki kilosu maşallah gayet güzel. Benim bebeğim 8500 gr 10.5 aylık ve doktoru iyi dedi zaten 1 yaşında kız bebek 9-9,5 kilo olur dedi. Obezite böyle oluyor işte. Çocuk illa kilo alsın diye yedirilmez ki. Benim bebeğim muhallebi sevmedi sevse verecektim ama sevmedi. Ama her türlü sebzeyi,balık,kıyma, meyveleri seviyor. Önemli olan sağlıklı beslenme alışkanlığı edindirmek. Çocuk 3 yaşına geldiğinde biz anneler üzülüyoruz makarna pilav başka birşey yemek istemiyor diye ama bunun temelleri şimdi atılıyor. Çevreyi boşver anın tadını çıkar
Benim büyük kızım da hep parmak ıcına basardı ben bi sorun olduğunu düşünmedim yürüteçe binen bebekler de oluyor demişlerdi kızım uzun bi süre parmak ucunda yürüdü alışkanlık yaptığı için ama sonra düzeldi düzelir sizinkideKızlar bebekler ilk aşamada parmak ucunda yürürmüş daha sonra düzeliyormus benim oglumda aynı sekılde
Hero baby mamaları şok a101 bim her yerde bulabilirsin büyük marketlerde çeşiti daha fazla oluyo ben en çok sütlü ballı irmikli ve meyveli alıyorum severek yiyoBaktım şimdi olabılır aslında canım . Hangisini alayım sence bi sürü ceşiti var
Ben doğumdan sonra geçtiğimiz 3 ay oldum ve 3 ayda düzensin bi ay 5 gün hecikti bi ay 10 gün gecikti bakalım bu ay nasıl olacak neden böyle bilmiyorum amaKızlar sizin adet düzenleri nasıl benimki allak bullak oldu resmen doğumdan 7ay sonra başladı sonra 2ay hiç olmadı sonra oldu şimdi bekliyoz bakalım bu ay olckmi
Kuruma çizgisi diye bi şey var cnm . Olabilir o . Benim de adetim çok geçikmişti, dr a gittim kist oluşmuş o neden olmuştu gecikmeyeKızlar testte saatler sonra çıkan silik gölge gibi beyaz çizginin bir anlamı var mı? Dün gebelik testi yapmıştım ya akşam bir daha baktığımda öyle bir çizgi gördüm. Başına gelen var mı? Adetim de hala gelemedi kafalar karışık anlayacağınız...
Kuruma cizgisi olabilir fotoğraf at canım . Test varsa direk tekrarla yada kan ver hiç yoktan kafan rahat olurKızlar testte saatler sonra çıkan silik gölge gibi beyaz çizginin bir anlamı var mı? Dün gebelik testi yapmıştım ya akşam bir daha baktığımda öyle bir çizgi gördüm. Başına gelen var mı? Adetim de hala gelemedi kafalar karışık anlayacağınız...
Belki de o dur canım. Ben ilk defa yaptım böyle test. Elada direk kanda öğrenmiştim. Biraz daha gelmezse bende gideceğim canım.Kuruma çizgisi diye bi şey var cnm . Olabilir o . Benim de adetim çok geçikmişti, dr a gittim kist oluşmuş o neden olmuştu gecikmeye
Testi attım canım.Kuruma cizgisi olabilir fotoğraf at canım . Test varsa direk tekrarla yada kan ver hiç yoktan kafan rahat olur
Anladım canım hayırlısı daha fazla düşünme oda çünkü etki ediyorBelki de o dur canım. Ben ilk defa yaptım böyle test. Elada direk kanda öğrenmiştim. Biraz daha gelmezse bende gideceğim canım.
Testi attım canım.Kimi kuruma çizgisi yazmış kimi gebeligimi öğrendim yazmis başka bir yerde kafam karıştı. Test yok evde eğer gelmezse birkaç gün sonra tekrarlayacagim. Yok negatifse doktora gideceğim.
Düşünecek çok şey var canım da o da ara ara aklıma geliyor işte. Yapacak bir şey yok szaten gelirse gelir gelmezse yapacaklarımız belliAnladım canım hayırlısı daha fazla düşünme oda çünkü etki ediyor
Tabi canım can sağlığıDüşünecek çok şey var canım da o da ara ara aklıma geliyor işte. Yapacak bir şey yok szaten gelirse gelir gelmezse yapacaklarımız belli
Beyaz sa kuruma çizgisi canım . Gebelık olsa silikte olsa pembe olurduKızlar testte saatler sonra çıkan silik gölge gibi beyaz çizginin bir anlamı var mı? Dün gebelik testi yapmıştım ya akşam bir daha baktığımda öyle bir çizgi gördüm. Başına gelen var mı? Adetim de hala gelemedi kafalar karışık anlayacağınız...
Anladım kuzum öyle herhalde. Ben de bilmiyorum da sorayım dedim. Teşekkür ederim.Beyaz sa kuruma çizgisi canım . Gebelık olsa silikte olsa pembe olurdu
Merhaba canım. Çok geçmiş olsun canım küçücük bebek de çıkarabiliyor demek ki çok ilginç geldi bende şaşırdım. Kıyamam şimdi daha iyidir inşallah. Dualarım seninle ve miniğinle inşallah bir an önce iyileşir bebeğin canım.Kızlar merhaba epeydir giremiyordum. Değişik birşeyler geldi başımıza size de yazmak istedim.kızım su çiçeği çıkardı. Aşısının zamanı gelmemişti daha şok olduk.kimseyle teması olmadı aslında ama doktor temas ettği hasta ağır atlatmıyor olabilir dedi. Aşısı olmadığı için ateş ve aşırı kabarıklıklar var heryerinde. Korktum başta ama geçecek inşallah kızıma da dua ederseniz çok sevinirim. 3 günü geride bırakıyoruz bugün inşallah hemen geçsin
Rabbim acil şifalar versın canımKızlar merhaba epeydir giremiyordum. Değişik birşeyler geldi başımıza size de yazmak istedim.kızım su çiçeği çıkardı. Aşısının zamanı gelmemişti daha şok olduk.kimseyle teması olmadı aslında ama doktor temas ettği hasta ağır atlatmıyor olabilir dedi. Aşısı olmadığı için ateş ve aşırı kabarıklıklar var heryerinde. Korktum başta ama geçecek inşallah kızıma da dua ederseniz çok sevinirim. 3 günü geride bırakıyoruz bugün inşallah hemen geçsin
Sağol canim amin hasta olan tüm bebekler iyilessin inşallah.. biraz daha iyiyiz bu akşam. Çok sukur tıkanıklık geniz etinden kaynakliymis 1 yaş sonrası ameliyat olacak.. hakkımızda hayırlısı..Atmaya çalışıyorum kuzum bakalım ne olacak.
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda neye alerjisi var bulursunuz. Allah şifa versin inşallah.
Selam canım iyiyiz sen nasılsın?Selam kızlar,
Uzun zaman oldu bu topige uğramayali nasılsınız bebisler nasıl
Anladım canım çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Alerjik olmamasına sevindim ama tabi ameliyat kısmına üzüldüm Rabbim bütün evlatlara şifa annelere de güç versin inşallahSağol canim amin hasta olan tüm bebekler iyilessin inşallah.. biraz daha iyiyiz bu akşam. Çok sukur tıkanıklık geniz etinden kaynakliymis 1 yaş sonrası ameliyat olacak.. hakkımızda hayırlısı..