2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kızlar,
Bnm kızımda tek uykuya geçti, kendiliğinden.
Gece çok sık uyanıyoruz çoğu zaman saat başı hatta 😐 zor ve yorucu geçiyor
Meme emiyor bnmki , onun dışında pek birsey yediği de yok. A acemianne92 merak ettim seni test yaptin mi

Selam kızlar,
Meme emiyor bnmki , onun dışında pek birsey yediği de yok. A acemianne92 merak ettim seni test yaptin mi
Yok canım yarın sabah tekrar yapacağım bakalım ne olacak. Merak içinde bekliyoruz. 🤭

Bilmiyorum canım 🤭 hamile olma ihtimalim aslında çok çok çok düşük. Çünkü eminiz eşimle ama belli de olmaz. Ya kist falan bir şey var ya da hamileyim çünkü 9 gün oldu bugün hala gelmedi hiç gecikmezdi. Duzenliydi. 🙄
Doğum sonrası düzensizlik olabiliyormuş ama bilemedim canım hakkında hayırlısı olsun diyelim ☺️

Selam kızlar,
Bırakasam benimki de teke düşürcek ama direniyorum. Arada tek uyku yaptığımız da oluyor ama o zaman gece uykusuna çok erken yatıyor sonra da çok sık uyanıyor

Biz iki uyku yapiyoruz. Kizim 10,5 aylik. Uyanik kaldigi saatlere cok dikkat ediyorum o zaman guzek uyuyor hem gunduz hem gece. Ama iki gundur sanirim uyku gerilemesi yasiyoruz duzenimiz birden bozuldu uykularimiz kisaldi

Uyku aralıkları nasıl
Uyku düzenini paylaşır mısın canım

Sabah tam 8 gelmeden uyaniyoruz. 11 gibi ilk uykusu yaklasik 1 ile 1,5 saat uyuyor. Kalkisa gore 3 ile 3 bucuk arasi ikinci uyku. En fazla 1 saat uyutuyorum. Gece uykusunada 8 bucukla 9 arasinda gecmis oluyoruz. Gecede bir kere sabaha dogru mama istiyor.

Normalde saatlere dikkat edince mamasini icip donup uyuyor hemen uc gundur uyumuyoruz. 😥 simdi dedesi goturevek gezmeye disarda garanti uyu temiz havada.

3,5 ay sonra ise basliylrum ozaman kadar gece uykusunu 8‘e cekmeye calisacagim.

Kizlar kizima soyle birsey yaptim severek yedik ikimizde isteyen olursa tarifi verebilirim guzel bir azistirmalik oldu

Eklentiler

• 486C6043-4995-478A-AAB7-6E40714AF790.jpeg
    486C6043-4995-478A-AAB7-6E40714AF790.jpeg
    122,6 KB · Görüntüleme: 35
Ya kızlar ben size bi şey sorucam benimki 10 aylık imdi bucuga doğru gidiyoz günde 3 kere 4 kere büyük abdest yapiyor ve haliyle kilo alimimiz düşük Sizinkiler nasıl günde kaç kere yapıyorlar yakında dr kontrolüne gidecek olan varmi bi sorabilir mi ben öyle her ay dr gitmiyorum anca sağlık ocağına aşı için gidiyorum ebe ye sorduğumda normal metabolizması çok çalışıyor diyor ama benim içim rahat değil burdan verilen cevaplara göre dr gidecem siz ne diyorsunuz şimdi bi akil verin

X