EvetRabia yi mi diyosunuz
Benim kızımda 38 1 de 3200 filan doğdu şuan da 10 buçuk ayligiz yaklaşık on kg filan ki doktor gelişimi filan önde diyo. Çok şükür sütün yetiyo olabildiğince yiyoda bence fazla takilma hemen hemen aynıyız kaşık maması filan da veriyorum günde bir öyle böyle geldik çok şükür bu günlere . Çevre zaten her şekilde konusuyo bana neler neler diyolar karsilastirma yapiyolar mamayla beslenenden pay biciyolar ben ek gıdaya başlamadan önce sadece ilk doğduğu hafta mama verdim ona rağmen karşılaştırma yaptılar ki bağışıklığı yerinde maşallah şuana kadar hastalanmadik. İstahinda azalma illaki oluyo da sanırım sıkıldı artık bizim yediklerimizden veriyorum zaten öyle tuz baharatli tuketmiyoruzMerhaba arkadaşlar. Bebeğim 36+3 de 2760 gr doğdu . Şimdi de 9400 gr herkes zayıf deyip duruyor . Şunu yedir bunu yedir gibi akıl veriyor hep . Bi de bu aralar iştah da azaldı : kilosu nasıl sizxe
Evliliği sıkıntıdaydi bide ikizmi dusunuyomus garibime gitti
Hadi ya ohoo neler olmusYa o burda kendini acindirdi eşimle böyle sorunlarımız var söyle sorunlarımız var artık dayanamıyorum ayrilacam diye burda yazıp durdu öte tarafta ikinci cocuk icon yana yakıla çare arıyordu dert yaniyordu akıl veriyordu sonra kızlar bunu foyasini ortaya çıkardı nikini degistirdi beddualar etti falan filan
Ya kızlar neler neler demedi işin tuhafi bebeklere kadar beddua etti işte sifresini başkasına vermiş o yazmişmiş günahıni almışız kızlar ban yememek için zor tuttular kendileriniHadi ya ohoo neler olmus
O kadar diyosun ... Allah ıslah etsin yapacak bişey yok her türlü insan var maalesefYa kızlar neler neler demedi işin tuhafi bebeklere kadar beddua etti işte sifresini başkasına vermiş o yazmişmiş günahıni almışız kızlar ban yememek için zor tuttular kendilerini
Bence çok iyi kilosu bizim de aynı hatta..Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 36+3 de 2760 gr doğdu . Şimdi de 9400 gr herkes zayıf deyip duruyor . Şunu yedir bunu yedir gibi akıl veriyor hep . Bi de bu aralar iştah da azaldı : kilosu nasıl sizxe
Canım kilosu az falan değil çevreye takılma. Ağızı olan konuşuyor. benim kız da 37+5 de dogdu, 9 bucuk falan aylıken 8 kiloydu. Zayıf doğdu zaten benimki de. Yok şunu yedir bunu yap bunu al vır vır vır vır... Paran var mı alabiliyor musun yapabiliyor musun diyen yok akıl veren çok. Bir gün fena patlayacağım ondan korkuyorum.Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 36+3 de 2760 gr doğdu . Şimdi de 9400 gr herkes zayıf deyip duruyor . Şunu yedir bunu yedir gibi akıl veriyor hep . Bi de bu aralar iştah da azaldı : kilosu nasıl sizxe
Rabia denen arkadaş burada evimi eşimi terkettim beni şöyle dövdü böyle dövdü derken başka gruplarda sperm yakalama peşindeymiş ve 6 aydır deniyormuş istikrarlı bir şekilde bir de ikiz istiyormuş. Aylarca kandırdı bizi. Foyası meydana çıkınca bebeklerimize kadar beddua etti. Ağzımızı bozduracaktı zor tuttuk kendimizi kuzum.Kizlar kimden bahsediyorsunuz ben yokken biseyler mi oldu
Yaptım canım yazdım buraya da görmemişsin. Test negatif ama adet falan da yok gelme sinyali de yok. Ben anlamadım ilk defa boyle oluyor. Sinirlerim bozuldu hasta falan mıyım diye düşünmeye basladım kuzum. :*
Teşekkür ederim canımı sıkmam normalde dışarıdan söylenince aklıma takılıyorYa masallhi var niye canını sıkıyon 9 aylıkken 8700 du ki 3900 doğdu almıyor alamıyor napıyım ağzından alip kendi ağzıma koymuyorum elimden geldikçe cabaliyorum yedirmeye ama yesede yemesede kilo almiyor aman hasta olmasın sağlıklı olsun diye kendimi avutuyorum
Teşekkür ederim cnmCanım kilosu az falan değil çevreye takılma. Ağızı olan konuşuyor. benim kız da 37+5 de dogdu, 9 bucuk falan aylıken 8 kiloydu. Zayıf doğdu zaten benimki de. Yok şunu yedir bunu yap bunu al vır vır vır vır... Paran var mı alabiliyor musun yapabiliyor musun diyen yok akıl veren çok. Bir gün fena patlayacağım ondan korkuyorum.
Rabia denen arkadaş burada evimi eşimi terkettim beni şöyle dövdü böyle dövdü derken başka gruplarda sperm yakalama peşindeymiş ve 6 aydır deniyormuş istikrarlı bir şekilde bir de ikiz istiyormuş. Aylarca kandırdı bizi. Foyası meydana çıkınca bebeklerimize kadar beddua etti. Ağzımızı bozduracaktı zor tuttuk kendimizi kuzum.
Yaptım canım yazdım buraya da görmemişsin. Test negatif ama adet falan da yok gelme sinyali de yok. Ben anlamadım ilk defa boyle oluyor. Sinirlerim bozuldu hasta falan mıyım diye düşünmeye basladım kuzum. :*
teşekkür ederim cnmBence çok iyi kilosu bizim de aynı hatta..
Ya takilma arkadasin dediği gibi,neler neler söylüyorlar banada hatta 4.aydan 5.aya geçerken 200 gr almıştı 3 kutu mama yediği halde bi gaflet Teyzem söyledim ağzına dolandı vah çocuk kilo almamış tüh kilo almamış en sonunda patladım onaTeşekkür ederim canımı sıkmam normalde dışarıdan söylenince aklıma takılıyor
Canım psikolojikmen adetını gecıktırıyosın suan . Kafandan sil at bu düşünceyı olucaksın eminimCanım kilosu az falan değil çevreye takılma. Ağızı olan konuşuyor. benim kız da 37+5 de dogdu, 9 bucuk falan aylıken 8 kiloydu. Zayıf doğdu zaten benimki de. Yok şunu yedir bunu yap bunu al vır vır vır vır... Paran var mı alabiliyor musun yapabiliyor musun diyen yok akıl veren çok. Bir gün fena patlayacağım ondan korkuyorum.
Rabia denen arkadaş burada evimi eşimi terkettim beni şöyle dövdü böyle dövdü derken başka gruplarda sperm yakalama peşindeymiş ve 6 aydır deniyormuş istikrarlı bir şekilde bir de ikiz istiyormuş. Aylarca kandırdı bizi. Foyası meydana çıkınca bebeklerimize kadar beddua etti. Ağzımızı bozduracaktı zor tuttuk kendimizi kuzum.
Atmaya çalışıyorum kuzum bakalım ne olacak.Canım psikolojikmen adetını gecıktırıyosın suan . Kafandan sil at bu düşünceyı olucaksın eminim
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda neye alerjisi var bulursunuz. Allah şifa versin inşallah.Arkadaşlar doktordan geldik şimdi alerji ilacina başlıyoruz.3 gündür burun tıkanıklığı hapşırma gözlerde kızarma vardı. Alerji olduğu kesin fakat neye olduğunu henüz bulamadık 10 gün kullanıp sonra ara verip test yaptıracağız. Of çok zor tarcın domates ünlü gıda...ev tozu vs ne olabilir bilmiyorum..
Çok sağolun . Sağlıklı olsunlar daYa takilma arkadasin dediği gibi,neler neler söylüyorlar banada hatta 4.aydan 5.aya geçerken 200 gr almıştı 3 kutu mama yediği halde bi gaflet Teyzem söyledim ağzına dolandı vah çocuk kilo almamış tüh kilo almamış en sonunda patladım ona
Ne bileyim olabilir kuzum. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor şaşkınım bende.A acemianne92 canım görmemişim çok stres yaptın sanirim ondan gecikti mevsim dönüşlerinde de kaynaklaniyo
BuBunu sipariş verdim denicem canım
Aman yarebbi neler olmuş gıı ben grupta yokkenYa kızlar neler neler demedi işin tuhafi bebeklere kadar beddua etti işte sifresini başkasına vermiş o yazmişmiş günahıni almışız kızlar ban yememek için zor tuttular kendilerini