Yediği şeylerle alakalı olablır canımYa kızlar ben size bi şey sorucam benimki 10 aylık imdi bucuga doğru gidiyoz günde 3 kere 4 kere büyük abdest yapiyor ve haliyle kilo alimimiz düşük Sizinkiler nasıl günde kaç kere yapıyorlar yakında dr kontrolüne gidecek olan varmi bi sorabilir mi ben öyle her ay dr gitmiyorum anca sağlık ocağına aşı için gidiyorum ebe ye sorduğumda normal metabolizması çok çalışıyor diyor ama benim içim rahat değil burdan verilen cevaplara göre dr gidecem siz ne diyorsunuz şimdi bi akil verin
Canım ben güzel bi slayt hazırlamak istiorum oglumun resimleri ile doluDoğumgünü fikirleriniz var mı kızlar
Benim oğlumda aynı, özellikle diş döneminde neredeyse her bezi kakalı oluyor ama normalde de gün içerisinde 3-4 kez yaptığı oluyor. Ben armut, yulaf, hurma ve tatlı patates veriyorum lifli gıdalar oldukları için böyle olduğunu düşünüyorum ama bu ay aşı için gideceğiz, doktora sorar yazarım sana da canımYa kızlar ben size bi şey sorucam benimki 10 aylık imdi bucuga doğru gidiyoz günde 3 kere 4 kere büyük abdest yapiyor ve haliyle kilo alimimiz düşük Sizinkiler nasıl günde kaç kere yapıyorlar yakında dr kontrolüne gidecek olan varmi bi sorabilir mi ben öyle her ay dr gitmiyorum anca sağlık ocağına aşı için gidiyorum ebe ye sorduğumda normal metabolizması çok çalışıyor diyor ama benim içim rahat değil burdan verilen cevaplara göre dr gidecem siz ne diyorsunuz şimdi bi akil verin
Geçmiş olsun canımKızlar oglum ayaklandıgı ıcın süreklı besıkte (sallanan beşik) ayağa kalkıyordu ben dikkat edıyordum ama bu gun hazırlanırken sanıyelık bi ihmalle bi baktım kafa üstü tepetaklak düştü o an cok korktum . Park yatağinda uyutuyorum artık en son kademe ayaga kalksa bile tam boyuna denk gelıyor sorun olmuyor içide baya genıs neden şimdiye kdar yatırmamısım dedim döne döne uyuyo içinde
Slayt güzel fikirmiş biz kızıma şimdiye kaşar hiç konsept parti yapmadık o yüzden eşim oğlana da yok diyor 1 şeklinde pasta birde senin fikrin slayt güzel olur anneanne babaanne dedeler okurCanım ben güzel bi slayt hazırlamak istiorum oglumun resimleri ile doludiğer türlü hersey klasik zaten pasta torenı vs
Canım ben normalde evde yapacaktım herkes yan çizdi yok ev küçük yok o kadar insan olacak falan dediler. Mekan arayışına girdik dünden beri. Bir kaç pastane ile görüştük falan. Bugün de eşim müdürü ile görüşmüş toplantı salonunda yapacagiz inşallah çalıştığı yerin. Elbisesine uygun balonlar aldım, iyi ki doğdun yazısı aldım. Branda yeriine Arkaya slayt gösterisi yapacağım müzik eşliğinde inşallah. Magnet yaptıracağım. Görümcemle mercimek köftesi, 1 şeklinde kurabiye falan yapacağız, kayınvalidem pogaca, annem sarma, börek falan yapacak. Detaylı yazdım ama fikir olur. Belki diye. Önümüzdeki hafta pazar gününe yapacağız inşallah.Doğumgünü fikirleriniz var mı kızlar
Bence doktorluk bir durum yok canım benim kız da öyleydi daha yeni yeni azalttı kakayi. Günde 3 - 4 kere kesindi. Şimdi 11 buçuk aylık daha yeni bir haftadır falan az yapıyo.Ya kızlar ben size bi şey sorucam benimki 10 aylık imdi bucuga doğru gidiyoz günde 3 kere 4 kere büyük abdest yapiyor ve haliyle kilo alimimiz düşük Sizinkiler nasıl günde kaç kere yapıyorlar yakında dr kontrolüne gidecek olan varmi bi sorabilir mi ben öyle her ay dr gitmiyorum anca sağlık ocağına aşı için gidiyorum ebe ye sorduğumda normal metabolizması çok çalışıyor diyor ama benim içim rahat değil burdan verilen cevaplara göre dr gidecem siz ne diyorsunuz şimdi bi akil verin
Allah kalbine göre yaşatsın inş canım cok guzel hepsiAldığım elbise bu , balonlar da bu tonlarda.. Biraz unicorn konsepti gibi olacak. İnşallah güzel bir doğum günü yaparız. Çok özeniyorum.
Ben yegenım ıcın şişme balonlar ve balon standı almıstım canım toplasan hepsine 60₺ gitmişti . Yanı instagramda abartıldıgı gbi yapmak zorunda degılız içimizden nasıl gelıyosa .Slayt güzel fikirmiş biz kızıma şimdiye kaşar hiç konsept parti yapmadık o yüzden eşim oğlana da yok diyor 1 şeklinde pasta birde senin fikrin slayt güzel olur anneanne babaanne dedeler okur
Amin canım inşallah ya. İlk olunca özeniyor insan güzel olsun istiyor. Fotoğraf çekimi falan yaptıramayacağım bari doğum günü güzel olsun istedim.Allah kalbine göre yaşatsın inş canım cok guzel hepsi
Çok güzel hepsiAldığım elbise bu , balonlar da bu tonlarda.. Biraz unicorn konsepti gibi olacak. İnşallah güzel bir doğum günü yaparız. Çok özeniyorum.
Bende anartı istemiyorum kızım bu ocakta 5 e girecek ona bu sene daha yeni elsa lı yapıcam bizim bebekler çok küçük anlamazlar zaten birde kalabalıktan korkuyorlar korona da var en iyi doğumgünğ çocukların yaşıtları ile geçirdiği oluyor ömür türlü misafir ağırlamak gibiBen yegenım ıcın şişme balonlar ve balon standı almıstım canım toplasan hepsine 60₺ gitmişti . Yanı instagramda abartıldıgı gbi yapmak zorunda degılız içimizden nasıl gelıyosa .
Şimdiden kutlu olsun miniğin doğum günü güzel düşünmüşsünüzCanım ben normalde evde yapacaktım herkes yan çizdi yok ev küçük yok o kadar insan olacak falan dediler. Mekan arayışına girdik dünden beri. Bir kaç pastane ile görüştük falan. Bugün de eşim müdürü ile görüşmüş toplantı salonunda yapacagiz inşallah çalıştığı yerin. Elbisesine uygun balonlar aldım, iyi ki doğdun yazısı aldım. Branda yeriine Arkaya slayt gösterisi yapacağım müzik eşliğinde inşallah. Magnet yaptıracağım. Görümcemle mercimek köftesi, 1 şeklinde kurabiye falan yapacağız, kayınvalidem pogaca, annem sarma, börek falan yapacak. Detaylı yazdım ama fikir olur. Belki diye. Önümüzdeki hafta pazar gününe yapacağız inşallah.
Bence doktorluk bir durum yok canım benim kız da öyleydi daha yeni yeni azalttı kakayi. Günde 3 - 4 kere kesindi. Şimdi 11 buçuk aylık daha yeni bir haftadır falan az yapıyo.
Sağol canım benim.Çok güzel hepsi
Amin canım teşekkür ederim çok sağol. Ya ilk ya işte annem babam başımızda sağken güzel bir doğum günü olsun dedik sevdiklerimizle. Ailece olcak zaten benim kardeşlerim eşimin kardeşleri anne babalarımız. Bu kadar yani. Ama evim kucuk olunca almaz diye korona da olunca evde yapmaktan vazgeçtik.Şimdiden kutlu olsun miniğin doğum günü güzel düşünmüşsünüz
Ben aileyle ayrı arkadaslarımızla ayrı düşünüuorum aslında ama esımın bundan haberı yokSağol canım benim.
Amin canım teşekkür ederim çok sağol. Ya ilk ya işte annem babam başımızda sağken güzel bir doğum günü olsun dedik sevdiklerimizle. Ailece olcak zaten benim kardeşlerim eşimin kardeşleri anne babalarımız. Bu kadar yani. Ama evim kucuk olunca almaz diye korona da olunca evde yapmaktan vazgeçtik.Balon zinciri aldım bende öyle yapcam işte inşallah.
Bende anartı istemiyorum kızım bu ocakta 5 e girecek ona bu sene daha yeni elsa lı yapıcam bizim bebekler çok küçük anlamazlar zaten birde kalabalıktan korkuyorlar korona da var en iyi doğumgünğ çocukların yaşıtları ile geçirdiği oluyor ömür türlü misafir ağırlamak gibi
Birde bebeklerin doğum günü ama bizim de anne olduğunuz günler o günü bende millete hizmet ederek geçirmek istemiyorum aslında onlardan önce biZim günümüz onlar daha anlamıyor
Balon standını bi düşüneyim ben
AhahahaBen aileyle ayrı arkadaslarımızla ayrı düşünüuorum aslında ama esımın bundan haberı yok