2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kullanıyorum kan ilacını da ama genetik mis biraz dişler gorunuyo dedi bir ay önce ama şuan henuz ben göremiyorum 😂 ya geçen bı youtuberde gördüm kim alt dışı görürse altın üst işleri de çocuğa kılık kıyafet aliniyomus eski bı adetmis duyunca şaşırdım 🤭 ay işte engel olamıyorum o an ama daha soğuk kanlı olacağım çünkü hazıra alıştı bu arada hep elden yemek istiyo kaşıkla pek yemiyo iki üç gündür nedense
Aynen canım genetikte etkili, oğlum babasıyla aynı zamanlarda çıkarıyor dişlerini ☺️
Ay ben hediye alındığını duymuştum da altını bilmiyordum. Hoş yine de kimse bişey almadı 😅
Demir’de öyle oldu işte birden kendi yemek istedi bende önce önüne kuş besler gibi ufak ufak koydum onları alıp yemeye başladı. Şimdi yiyeceğe göre eline veriyorum. Seninki de alışır inşallah hemen 🥰

Bizim de iki gündür öyle canım bugün doktordaydik biz de. Deli gibi salgın var tam iyilesemeden tekrar hastalaniyolar🤦 doktor bütün çocuklar şuan aynı teşhisle geliyor covid değil ama viral bı salgın var dedi.. kış gelmeden böyleysek geldiğinde ne oluruz düşünemiyorum

ancak yazabiliyorum çok teşekkür ederim kızlar
Berfu orta kulak iltihabı olmuş kulaklarda basınç var dedi. Crp kandaki enfeksiyon çok yüksek çıktı serum verdi hastanede bu akşam dahil 4 adet antibiyotik iğne ve 10 gün augmentin bid kullanacaksın dedi.
Tabi ayrıca Zaditen ve pedifen şurup var. Ventolin ve cortair karıştırıp nebulizatör ile hava vereceğim. İki burun damlası ve onceair diye yiyecek/içeceğe karıştırılan toz. Daha küçücük ya bu kadar ilaç için
Kızlar çok geçmiş olsun 🙏 ilaçlar hemen şifa olsun kuzulara, bir an önce iyileşsinler 🙏

Berfu orta kulak iltihabı olmuş kulaklarda basınç var dedi. Crp kandaki enfeksiyon çok yüksek çıktı serum verdi hastanede bu akşam dahil 4 adet antibiyotik iğne ve 10 gün augmentin bid kullanacaksın dedi.
Tabi ayrıca Zaditen ve pedifen şurup var. Ventolin ve cortair karıştırıp nebulizatör ile hava vereceğim. İki burun damlası ve onceair diye yiyecek/içeceğe karıştırılan toz. Daha küçücük ya bu kadar ilaç için

Oyy oyyy ne oluyo bu kuzucuklara ya 😔 çok geçmiş olsun canım benimkiler de hasta 1 dolu ilaç posetiyle eve geldik. Ventolin cortair ikisilini kızımda çok kullanmıştım senin kızın cigerler de mi kötü olmuş. Zaditen alerji için damla değil mi yanlış mı hatirliyorum
Çok geçmiş olsun kızlar inşallah bir an önce iyileşir yavrucaklar ya kıyamam

Canlar alıntı yapınca sıkıntı oldu ondan genel yaZıyorum/ iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim ❣️
Ciğerleri evet kötü çıktı
Oğlumda kızımda alerjik bünyeye sahip olduğu için her hastalıklarında reçetede muhakkak zaditen ve rhinfant burun spreyi yazıyor.
Dün gece yine kötü geçti sürekli ağladı durdu. 😔

Canlar alıntı yapınca sıkıntı oldu ondan genel yaZıyorum/ iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim ❣️
Oğlumda kızımda alerjik bünyeye sahip olduğu için her hastalıklarında reçetede muhakkak zaditen ve rhinfant burun spreyi yazıyor.
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin.
Bende bayadir ugrayamadim buralara kizlar nasilsiniz.Bizim ev meselesi duruyo bulamadik kaldi boyle bakalim ev sahibi ne diyecek:)Metehan da baya hareketlendi 9.ay asimizi olduk uykulari biraz bozuldu bu ara dengesizlesti.yurume emekleme vs yok henuz 9 gun sonra 10.ayimiza girecegiz cokta acele etmiyorum ara ara denetiyorum hastalara acil sifalar bu arada cok bakamadim ama sayfaya

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin 🌸bizim çocuklarda hasta 😔 büyük kızım hasta oldu ateşlendi falan daha iyileşmedi bile gecede bebek hapşırmaya başladı şimdide balgamlı öksürüyo hemen doktora götürcem

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah çabucak iyileşir kuzucum. İlaçlar bana da çok geldi zaten iğne de oluyor çabuk toparlar. Bu sene çok değişik. 1 ay hastalık çıkmadı evden başa sararak devam etti. Herkes kırılıyor

Biz devam ettiremiyoruz artık evliliği, burada çok şey paylaştık birbirimizle hem hamilelikte hem doğum sonrası, bunu da paylaşmak istedim. Babalık herkesin kaldırabileceği bir şey değilmiş onu anladım.
Evlilikte inişler çıkışlar olabiliyor canım
Özellikle ilk çocukta babalar hemen anneler gibi adapte olamayabiliyor. Aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama umarım çözülebilecek birşeydir.

Biz devam ettiremiyoruz artık evliliği, burada çok şey paylaştık birbirimizle hem hamilelikte hem doğum sonrası, bunu da paylaşmak istedim. Babalık herkesin kaldırabileceği bir şey değilmiş onu anladım.
Aranızdakı sorunu bilmedigim için bişe diyemıyorum ama egerkı aldatma şiddet vs gibi bi durum yoksa bir kez daha düşünmeni isterim . Hakkında hayırlısı olsun sanırım ilk bebegın . Ikınıze de biraz zaman ver🤲🏻

Kızlar böyle hamak kullanan var mı bebeleri uyutmak için. Ela beni mahvediyo çok zorluyor. Eltim kullaniyordu oğluna böyle birşey şimdi kızı olacak biraz büyüyünce ona da kullanacağını söylüyor. Çok memnundu bunda uyutup besigine alıyormuş gündüz de bunda bırakıyormus uzun süre uyuyodu bunda dedi sizden kullanan var mı . Deli çıkacağım ben bu uykusuzluklardan az kaldi

Eklentiler

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    18,6 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar böyle hamak kullanan var mı bebeleri uyutmak için. Ela beni mahvediyo çok zorluyor. Eltim kullaniyordu oğluna böyle birşey şimdi kızı olacak biraz büyüyünce ona da kullanacağını söylüyor. Çok memnundu bunda uyutup besigine alıyormuş gündüz de bunda bırakıyormus uzun süre uyuyodu bunda dedi sizden kullanan var mı . Deli çıkacağım ben bu uykusuzluklardan az kaldi
Canim ben kullaniyorum resimli paylasmistim hatta dogdugu gunden beri kurtaricim oldu ama simdi hareketlendiler baya tutunup kalkmaya calisiyo o yuzden artik cok fazla kullanamiyorum

Canım sankı biraz gec mı kaldın bunu kullanmak ıcın . Genellıkle kolik bebegu olanlar ıcın hamaklar önerilıyor ama bizimkiler suan cok hareketlı oldugu ııcn tehlıkelı olablır . Bılemedım ya

Aileye bebek geldiğinde düzen tamamen değişiyor, durumunuzu tam olarak bilemiyorum tabi ama bir terapiste falan mı gitseniz? Ya da birbirinizden biraz ayrı kalsanız? Yani şiddet, kumar, aldatma gibi bir sorun yoksa belki toparlarsınız. Boşanmak çok kolay ama sonrası yıpratıcı olabiliyor. Burada hiç konuşmadık ama benim 2. evliliğim. Kendim isteyerek boşandığım halde zor bir süreçti.
Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏

Aranızdakı sorunu bilmedigim için bişe diyemıyorum ama egerkı aldatma şiddet vs gibi bi durum yoksa bir kez daha düşünmeni isterim . Hakkında hayırlısı olsun sanırım ilk bebegın . Ikınıze de biraz zaman ver🤲🏻
Konu onlar değil ama bitti canım. Hayırlısı diyorum artık, kızım için güçlü olacağım

Aileye bebek geldiğinde düzen tamamen değişiyor, durumunuzu tam olarak bilemiyorum tabi ama bir terapiste falan mı gitseniz? Ya da birbirinizden biraz ayrı kalsanız? Yani şiddet, kumar, aldatma gibi bir sorun yoksa belki toparlarsınız. Boşanmak çok kolay ama sonrası yıpratıcı olabiliyor. Burada hiç konuşmadık ama benim 2. evliliğim. Kendim isteyerek boşandığım halde zor bir süreçti.
Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏
Sağol canım desteğin için, konu bahsettiklerin değil ama kaldıramadı babalığı işte. Terapist vs için bile tahammül kalmamış. Önümüze bakıcaz kızımla artık. Hayırlısı buymuş diye düşünüyorum artık. Zor bir süreç farkındayım yalnız çocuk yetiştirmek ama düzelecek gibi değil. Hukuki süreç kaldı sadece.

Sağol canım desteğin için, konu bahsettiklerin değil ama kaldıramadı babalığı işte. Terapist vs için bile tahammül kalmamış. Önümüze bakıcaz kızımla artık. Hayırlısı buymuş diye düşünüyorum artık. Zor bir süreç farkındayım yalnız çocuk yetiştirmek ama düzelecek gibi değil. Hukuki süreç kaldı sadece.
Eşin geri adım atmıyormu canım bi pişmanlık vs yokmu

X