2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin 🌸bizim çocuklarda hasta 😔 büyük kızım hasta oldu ateşlendi falan daha iyileşmedi bile gecede bebek hapşırmaya başladı şimdide balgamlı öksürüyo hemen doktora götürcem
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir kuzucuklar kıyamam.
Biz devam ettiremiyoruz artık evliliği, burada çok şey paylaştık birbirimizle hem hamilelikte hem doğum sonrası, bunu da paylaşmak istedim. Babalık herkesin kaldırabileceği bir şey değilmiş onu anladım.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah. Ama tekrar tekrar düşün taşın derim . Evliliği devam ettirmek zor ama ayrılmak daha da zor. Allah yardımcınız olsun.

Canim ben kullaniyorum resimli paylasmistim hatta dogdugu gunden beri kurtaricim oldu ama simdi hareketlendiler baya tutunup kalkmaya calisiyo o yuzden artik cok fazla kullanamiyorum
Canım eltiminki torba gibi olanlardan yani yattığı zaman direk sarıyor çocuğu içine gömülüyor ve hareket etmesi biraz kısıtlanıyor kalkıp kendini kaldırması imkansız. Ben 2 yaşına kadar kullandım diyor.
Canım sankı biraz gec mı kaldın bunu kullanmak ıcın . Genellıkle kolik bebegu olanlar ıcın hamaklar önerilıyor ama bizimkiler suan cok hareketlı oldugu ııcn tehlıkelı olablır . Bılemedım ya
Canım bende öyle dedim dün o da yok dedi o zaten 8. Aya kadar hiç sallamamis kullanmamış. Sonrasında agirlasinca kullandım çok da rahat ettim dedi. Torba gibi onunki çocuğu sarıyor direk. Bende bilemedim ayakta sallamak istemiyorum ayaktan indirsem de uyanır benim cadı. Kollarımda da derman kalmadı. Çok zorlanıyorum artık.

Sağol canım desteğin için, konu bahsettiklerin değil ama kaldıramadı babalığı işte. Terapist vs için bile tahammül kalmamış. Önümüze bakıcaz kızımla artık. Hayırlısı buymuş diye düşünüyorum artık. Zor bir süreç farkındayım yalnız çocuk yetiştirmek ama düzelecek gibi değil. Hukuki süreç kaldı sadece.
Canım çok üzüldüm. Bu çocuğu çok isteyerek yapmadı mı neden bu hale geldi Esin? Babalığı kaldiramamak ne demek ya o onun da canı. Hiç mi dusunmuyor sizi. Kıyamam sana. Yavrun sana güç olacak inşallah. Allah yardımcınız olsun kuzum.

Sağol canım desteğin için, konu bahsettiklerin değil ama kaldıramadı babalığı işte. Terapist vs için bile tahammül kalmamış. Önümüze bakıcaz kızımla artık. Hayırlısı buymuş diye düşünüyorum artık. Zor bir süreç farkındayım yalnız çocuk yetiştirmek ama düzelecek gibi değil. Hukuki süreç kaldı sadece.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, evet zor ama geçiyor bunu bil. Kimisi çocuğu için sorunlu evliliklerini sürdürmeye çalışır ama bu durum çok daha yıpratıcı hem anne hem çocuk için, bu kararı aldıysan eminim bunların çıkarımını yapmışsındır. Ayrı olmak senin ve kızının psikolojisi için daha iyi olacaksa evliliği sürdürmenin mantıklı bir tarafı kalmıyor bana göre. Yani ben çocuk için evlilik yürütmenin taraftarı değilim. Çünkü anne mutlu değilse o evde çocukta mutlu olamıyor.
Kadın güçlü bir varlık hele ki anneyse. Ama başlarda zor olacak, ağla, dertleş içine atma. Sonrasında bir bakacaksın hepsi geçip gitmiş. Kızınla birlikte her şey yeniden şekillenecek. Eminim daha da güzel olacak. Sadece biraz zaman.

Biz devam ettiremiyoruz artık evliliği, burada çok şey paylaştık birbirimizle hem hamilelikte hem doğum sonrası, bunu da paylaşmak istedim. Babalık herkesin kaldırabileceği bir şey değilmiş onu anladım.
Öncelikle bebeğin ve senin için hakkınızda hayırlısı olsun bizde sanki bu sralar öyle bir dönemden geçiyoruz boşanma lafı değil ama buna bir çare bulmamız lazım bu böyle devam etmez dedi kavgadan sonra ben boşanmaya yordum 2 gün kendimi çok üzdüm ama sonrasında insan ölüsüne bir gün ağlar dirisine hergün dedim başlarda zor olacak ama İnan 3 gün ağlarsın 4. Gün toplarsın bebeğinde var maddi olarak gücün var mı bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun biz şimdilik atlattık gibi ama yarın ne olur bilemem bu hayatt hiçbirleyin garantisi yok bir sonraki nefesimizin bile umarım siZde geri dönüş için bir yol bulutsunuz ama daha iyi bir yola döneceksen tabi
Hakkınızda hayırlısı olsun bunaldıkça yaz konuşalım biz neler neler konuştuk burda

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, evet zor ama geçiyor bunu bil. Kimisi çocuğu için sorunlu evliliklerini sürdürmeye çalışır ama bu durum çok daha yıpratıcı hem anne hem çocuk için, bu kararı aldıysan eminim bunların çıkarımını yapmışsındır. Ayrı olmak senin ve kızının psikolojisi için daha iyi olacaksa evliliği sürdürmenin mantıklı bir tarafı kalmıyor bana göre. Yani ben çocuk için evlilik yürütmenin taraftarı değilim. Çünkü anne mutlu değilse o evde çocukta mutlu olamıyor.
Kadın güçlü bir varlık hele ki anneyse. Ama başlarda zor olacak, ağla, dertleş içine atma. Sonrasında bir bakacaksın hepsi geçip gitmiş. Kızınla birlikte her şey yeniden şekillenecek. Eminim daha da güzel olacak. Sadece biraz zaman.
Birebir yazacağım şeyleri yazmışsın canım kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Kurtarilamayacak bir evliliği sürdürmenin hiçbir anlamı yok

Erkeklerin genelinde zaten sorumluluk almayı seven var mı bilmiyorum, dinlendiklerinde, uykusuz kalmadıklarında, kafalarına göre takılma zamanları verildiğinde iyiler, ama biraz yardımlaşalaım sen de işin ucundan tut eşitiz falan denildiğinde isyana geçiyorlar. Bazıları idare edilebilinirken bazıları bir iki tık daha sorumsuz oluyor işte. Her gün mutsuz olmaya hiç gerek yok geçici kısa süreli sorunlar değilse artık kronik mutsuzluk başladıysa evlilikte bende boşanmadan yanayım. Çocuklar mutlu, huzurlu ortamda büyümeli imkan oldukça. Allah yardımcın olsun bu süreçte sana güç kuvvet versin .Yine de biz bilemiyoruz Allah bilir hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah canım. 🙏

Babalığı kaldıramadı derken canım kendisi mi zorlanıyor yoksa desteksiz olmak mı seni bitirdi. Evlenmeden önce ailesiyle arası nasıldı ? Kusura bakma çok soru sordum ama cidden bana çok garip geldi. Babalığı kaldıramamak ne demek onun canından kanından bir melek nasıl olabilir. Evet belli bir süre insan zorlanıyor anneler bile hemen alışamayabiliyor ama dünyaya çocuk getirmek kolay sonrasını önemli. Tabii ki mutsuz bir evlilikte çocuklar da mutsuz oluyor ama baba figürünün olmaması da büyük bir eksiklik psikolojik açıdan

Kızlar bugün tekrar gittik doktora kürtaj tarihi için 7 haftalık olmuş va gayet sağlıklı kalbi atmaya başlamış mucize diyorum doktor bile şaşırdı muhtemelen geç döllenme 🥳🤭
Ah ya çok sevindim, şu doğum çizelgesini görünce de duygulandım 🥰 Bende 7 haftalıkken gidip kalp atışını duymuştum 🤗
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Kızlar bugün tekrar gittik doktora kürtaj tarihi için 7 haftalık olmuş va gayet sağlıklı kalbi atmaya başlamış mucize diyorum doktor bile şaşırdı muhtemelen geç döllenme 🥳🤭
Gözün aydın canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah 🤗

Babalığı kaldıramadı derken canım kendisi mi zorlanıyor yoksa desteksiz olmak mı seni bitirdi. Evlenmeden önce ailesiyle arası nasıldı ? Kusura bakma çok soru sordum ama cidden bana çok garip geldi. Babalığı kaldıramamak ne demek onun canından kanından bir melek nasıl olabilir. Evet belli bir süre insan zorlanıyor anneler bile hemen alışamayabiliyor ama dünyaya çocuk getirmek kolay sonrasını önemli. Tabii ki mutsuz bir evlilikte çocuklar da mutsuz oluyor ama baba figürünün olmaması da büyük bir eksiklik psikolojik açıdan
Babalığın sorumluluk, fedakarlık, kendine daha az zaman ayırma gibi taraflarını kaldıramadı işte, bencillik başka şey değil.ailesiyle de öyle çok çok yakın sayılmazlar aslında, bahane herşey. Zaten anlam verilebilir bir durum değil ki. Dünyaya çocuk getirmek en kolayı evet gerisi yok işte.Kız çocuğu için daha zor baba figurunun eksikliği maalesef. Hayırlısı buymuş diyorum artık

X