2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tamamen aynı kuzum kaç geceyi sabah ettirdi bana bilmiyorum. Emerek uyuyor daha yatağına koyarken veya koyduğu an açıyor gözlerini. Birden ayaklarını falan tepmeye başlıyor bir görsen. Kaç gecedir böyle geçti bakalım napcak ne zamana kadar sürecek

1 hafta mı kaldı yani sanırım dayanabilirim

Kızlar çok rahatsizlandigim için acile geldim ve bebeğimin kalp atışı olduğunu söylediler nasıl mutlu oldum anlatamam 2. De olsa 3. De olsa pirinç kadar da olsa evlat evlat be
Maşallah kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim. E öyle canımız onlar bizim

Benım oglumda beşigine koyuyorum dönüyor sureklı emekleme pozisyonu alıyor delı edıyor beni daldırana kadar. Park yataga gecıcem ama nasıl gecıcem bilmiyprım hala sallanan kucuk beşikteyız

Ya bir de baya derin uyuyor gibi nefes alıyor hıh diyorum tamam uyudu, yatağa koyar koymaz göz göze geliyoruz bu dönemde gün içerisinde öğrendiklerini yapmak isterlermiş işte emeklemek, tutunup kalkmak, sıralamak falan. Gündüz yapmaya doymuyorlarsa demek

Bir an önce atlasalar da rahatlasak artık

Kızlar çok rahatsizlandigim için acile geldim ve bebeğimin kalp atışı olduğunu söylediler nasıl mutlu oldum anlatamam 2. De olsa 3. De olsa pirinç kadar da olsa evlat evlat be
Rabbim saglıkla kucağına almayı nasıp etsın bu arada gecmıs olsun gebelıkle ilgili bi durum mu

Aynen ama maalesef bebegi kaybettim kalbi zayif ti belki yeni oluşuyordu dedik ama gelişmemiş kürtaj olacam
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.. Herşey de bir hayır vardır. Olanda da olmayanda da. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah yine olur istediğin zaman.

Benım oglumda beşigine koyuyorum dönüyor sureklı emekleme pozisyonu alıyor delı edıyor beni daldırana kadar. Park yataga gecıcem ama nasıl gecıcem bilmiyprım hala sallanan kucuk beşikteyız
Anladım canım benim kız da sürekli uyanıyor bu ara geç dalıyor falan. Şu atak zamanı geçsin de öyle dene istersen canım.
Aynen canım kucağımda ağzı açık uyuyor beşiğe koyuyorum pat gözler açılıyor.. inşallah canım ya. Yetti artık atak matak valla deli cikcam

kızlar günaydın.
Biz 7.atağa girdik.
İnanılmaz gece uykularımız bozuldu, çok geç dalıyoruz uykuya, sürekli destek istiyoruz. Bunlar atak belirtisi mi? Sizlerde yaşadınız mı geçti mi?
Ahh bu atak bizi bitirdi. Uykuya zor geçiyoruz defalarca uyanıyoruz iştah desen o da gitti. 35 gün sürüyor yazıyordu umarım yanlış okumuşumdur

Ahh bu atak bizi bitirdi. Uykuya zor geçiyoruz defalarca uyanıyoruz iştah desen o da gitti. 35 gün sürüyor yazıyordu umarım yanlış okumuşumdur
8 gün bitti ama bizde bittik
Gece defalarca deli gibi ağlayarak uyanma, uykuya geçmemek için çıldırma, iştah az.
Nasıl uyutuyorsunuz benim kucağımda uyumak istiyor uyuyor koyuyorum beş dk sonra çığlık çığlığa.
Allahım ne zamana bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…