- 29 Ekim 2020
- 1.487
- 3.001
- 32
Tamamen aynı kuzum kaç geceyi sabah ettirdi bana bilmiyorum. Emerek uyuyor daha yatağına koyarken veya koyduğu an açıyor gözlerini. Birden ayaklarını falan tepmeye başlıyor bir görsen. Kaç gecedir böyle geçti bakalım napcak ne zamana kadar sürecekYaklaşık 1,5 haftadır bizde aynıyız. Uykuya direniyor gece 4-5 gibi uyanıp geri uyumuyor. Daha doğrusu kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum açıyor gözlerini, zıplıyor, yatağa tutunup kalkıyor. 10. ay atağı böyleymiş canım 2 hafta sürebiliyormuş. Yanlız değilsin
1 hafta mı kaldı yani sanırım dayanabilirimYaklaşık 1,5 haftadır bizde aynıyız. Uykuya direniyor gece 4-5 gibi uyanıp geri uyumuyor. Daha doğrusu kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum açıyor gözlerini, zıplıyor, yatağa tutunup kalkıyor. 10. ay atağı böyleymiş canım 2 hafta sürebiliyormuş. Yanlız değilsin
çok sevindim canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Kızlar çok rahatsizlandigim için acile geldim ve bebeğimin kalp atışı olduğunu söyledilernasıl mutlu oldum anlatamam 2. De olsa 3. De olsa pirinç kadar da olsa evlat evlat be
Maşallah kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim. E öyle canımız onlar bizimKızlar çok rahatsizlandigim için acile geldim ve bebeğimin kalp atışı olduğunu söyledilernasıl mutlu oldum anlatamam 2. De olsa 3. De olsa pirinç kadar da olsa evlat evlat be
Öyle diyorlar1 hafta mı kaldı yani sanırım dayanabilirim
Benım oglumda beşigine koyuyorum dönüyor sureklı emekleme pozisyonu alıyor delı edıyor beni daldırana kadar. Park yataga gecıcem ama nasıl gecıcem bilmiyprım hala sallanan kucuk beşikteyızTamamen aynı kuzum kaç geceyi sabah ettirdi bana bilmiyorum. Emerek uyuyor daha yatağına koyarken veya koyduğu an açıyor gözlerini. Birden ayaklarını falan tepmeye başlıyor bir görsen. Kaç gecedir böyle geçti bakalım napcak ne zamana kadar sürecek
Ya bir de baya derin uyuyor gibi nefes alıyor hıh diyorum tamam uyudu, yatağa koyar koymaz göz göze geliyoruzTamamen aynı kuzum kaç geceyi sabah ettirdi bana bilmiyorum. Emerek uyuyor daha yatağına koyarken veya koyduğu an açıyor gözlerini. Birden ayaklarını falan tepmeye başlıyor bir görsen. Kaç gecedir böyle geçti bakalım napcak ne zamana kadar sürecek
Rabbim saglıkla kucağına almayı nasıp etsın bu arada gecmıs olsun gebelıkle ilgili bi durum muKızlar çok rahatsizlandigim için acile geldim ve bebeğimin kalp atışı olduğunu söyledilernasıl mutlu oldum anlatamam 2. De olsa 3. De olsa pirinç kadar da olsa evlat evlat be
Aynen ama maalesef bebegi kaybettim kalbi zayif ti belki yeni oluşuyordu dedik ama gelişmemiş kürtaj olacamRabbim saglıkla kucağına almayı nasıp etsın bu arada gecmıs olsun gebelıkle ilgili bi durum mu
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.. Herşey de bir hayır vardır. Olanda da olmayanda da. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah yine olur istediğin zaman.Aynen ama maalesef bebegi kaybettim kalbi zayif ti belki yeni oluşuyordu dedik ama gelişmemiş kürtaj olacam
Aynen ama maalesef bebegi kaybettim kalbi zayif ti belki yeni oluşuyordu dedik ama gelişmemiş kürtaj olacam
Anladım canım benim kız da sürekli uyanıyor bu ara geç dalıyor falan. Şu atak zamanı geçsin de öyle dene istersen canım.Benım oglumda beşigine koyuyorum dönüyor sureklı emekleme pozisyonu alıyor delı edıyor beni daldırana kadar. Park yataga gecıcem ama nasıl gecıcem bilmiyprım hala sallanan kucuk beşikteyız
Aynen canım kucağımda ağzı açık uyuyor beşiğe koyuyorum pat gözler açılıyor.. inşallah canım ya. Yetti artık atak matak valla deli cikcamYa bir de baya derin uyuyor gibi nefes alıyor hıh diyorum tamam uyudu, yatağa koyar koymaz göz göze geliyoruzbu dönemde gün içerisinde öğrendiklerini yapmak isterlermiş işte emeklemek, tutunup kalkmak, sıralamak falan. Gündüz yapmaya doymuyorlarsa demek
Bir an önce atlasalar da rahatlasak artık
Çok üzüldüm canım benimde öyle bir kaybım var ama sonra kızım doğdu dünyalar benim oldu üzülme Allah ın dediği olurAynen ama maalesef bebegi kaybettim kalbi zayif ti belki yeni oluşuyordu dedik ama gelişmemiş kürtaj olacam
Ahh bu atak bizi bitirdi. Uykuya zor geçiyoruz defalarca uyanıyoruz iştah desen o da gitti. 35 gün sürüyor yazıyordu umarım yanlış okumuşumdurkızlar günaydın.
Biz 7.atağa girdik.
İnanılmaz gece uykularımız bozuldu, çok geç dalıyoruz uykuya, sürekli destek istiyoruz. Bunlar atak belirtisi mi? Sizlerde yaşadınız mı geçti mi?
Canım maalesef doğru okumussun en uzun süren atanlardan biriAhh bu atak bizi bitirdi. Uykuya zor geçiyoruz defalarca uyanıyoruz iştah desen o da gitti. 35 gün sürüyor yazıyordu umarım yanlış okumuşumdur
Çok çok üzüldümAynen ama maalesef bebegi kaybettim kalbi zayif ti belki yeni oluşuyordu dedik ama gelişmemiş kürtaj olacam
Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun inşallah kucaklasabilecegin yavrun var hayırlı bı zamanda tekrar olur inşallahAynen ama maalesef bebegi kaybettim kalbi zayif ti belki yeni oluşuyordu dedik ama gelişmemiş kürtaj olacam
8 gün bitti ama bizde bittikAhh bu atak bizi bitirdi. Uykuya zor geçiyoruz defalarca uyanıyoruz iştah desen o da gitti. 35 gün sürüyor yazıyordu umarım yanlış okumuşumdur