Ben emzirerek uyutuyorum. Uyanınca gündüz sallayarak gece de tekrar emzirerek uykuya döndürüyorum. Bu atakta algıları daha bi açıldı sanki mesela uyutucam diye emerken yatmıyor neredeyse amuda kalkacak tepine tepine emiyor8 gün bitti ama bizde bittik
Gece defalarca deli gibi ağlayarak uyanma, uykuya geçmemek için çıldırma, iştah az.
Nasıl uyutuyorsunuz benim kucağımda uyumak istiyor uyuyor koyuyorum beş dk sonra çığlık çığlığa.
Allahım ne zamana bitecek
Aynen canım benimki de aynı. Valla emerek uyuyor ama yatağa koyuyorum pat gözler açılıyor veya 5-¹⁰ dk sonra açıyor. O kadar zorladı ki bu atak anlatamam. Bir bitseydi.8 gün bitti ama bizde bittik
Gece defalarca deli gibi ağlayarak uyanma, uykuya geçmemek için çıldırma, iştah az.
Nasıl uyutuyorsunuz benim kucağımda uyumak istiyor uyuyor koyuyorum beş dk sonra çığlık çığlığa.
Allahım ne zamana bitecek
Aynen canım bence de açıldı. Benim kızım daha emeklemiyor biliyorsun ama bu ara acayip hareketlendi. Yanıma yatırıp emziriyorum gündüzleri Allah'ım ne yapacağını şaşırıyor felaket uykusu var ama döne döne meme emecekmis hanımefendi. Bir yüzüstü bir sırtüstü dönüp duruyor yanımda. Bir de yere koyunca geri geri sürünmeye başladı. Bunun arkası emekleme mi oluyor?Ben emzirerek uyutuyorum. Uyanınca gündüz sallayarak gece de tekrar emzirerek uykuya döndürüyorum. Bu atakta algıları daha bi açıldı sanki mesela uyutucam diye emerken yatmıyor neredeyse amuda kalkacak tepine tepine emiyorodaya girince ağlıyor diş de geliyor tam kombo oldu
Biz dünden beri biraz daha iyiyiz, yine uyanıyor ama daha azaldı gibi. Bir de dün dişide gelmiş, sabah gördüm. Yani hem diş hem ataktaymış oğlum. Bi hafta sonra diğer dişi gelirbu atağı atlatıp eski düzenine dönen var mı
Ben giydiriyorum soğuk havalarda pijama veya pantolonlarının altınaAranızda bebeklere külotlu çorap giydiren var mı
Bende giydiriyorum canım ozellikle dısarı cıktıgımızda . Oglum süreklı yerlerde oldugundan korkuyorum soguk ceker diyeAranızda bebeklere külotlu çorap giydiren var mı
Canım 7 bucukta uyanmasını anlayamadım zaten o saatlerde yanı 8-9 arası gece uykusuna gecmıs olması gerekıyor en gec . Sen kacta uyutuyorsun kı 7 buçukta uyanıyor. Ben oglumu ogleden once 10.5 gibi uyutuyorum ogleden sonrada 15.30 da uyuyor . Benımkıde tepıne tepıne uyuyorSanırım bizim yaşadığınızda bir atak akşam 7 buçuk gibi uyanıyor 1 bucuktan asagi da uyumuyo gece en az üç kere uyanıyor sabah 9 gibide kesin kalkışmış söz konusu. Kullandığım ilaç sonrası uyku düzenimiz bu şekilde ilerledi eşimde bana soyleniyo taş çatlasın üç saatte uyutuyorum ne oluyo diye başlarda çok denemedim ama resmen depiniyopark yatağın içinde yuvarlaniyo kahkaha atarak bende kaldırıyorum ki artık çoğunuz zaten iki kez uyutuyomussunuz o yüzden Niran diyorum . Bu arada dişler mi geliyo ne üç dört gündür iştahsız gibi yani çorba içmek istemiyo daha çok katı yemek tarzı biseyler istiyo. Hala ben korkumu yenemedim eline veremiyorum hazıra alışacak diye korkuyorum haliyle boğazına takiliyo büyük parça isirdiginda
Evet oglumda ilk geri geri gitmiştiAynen canım benimki de aynı. Valla emerek uyuyor ama yatağa koyuyorum pat gözler açılıyor veya 5-¹⁰ dk sonra açıyor. O kadar zorladı ki bu atak anlatamam. Bir bitseydi.
Aynen canım bence de açıldı. Benim kızım daha emeklemiyor biliyorsun ama bu ara acayip hareketlendi. Yanıma yatırıp emziriyorum gündüzleri Allah'ım ne yapacağını şaşırıyor felaket uykusu var ama döne döne meme emecekmis hanımefendi. Bir yüzüstü bir sırtüstü dönüp duruyor yanımda. Bir de yere koyunca geri geri sürünmeye başladı. Bunun arkası emekleme mi oluyor?Benim kızın da üst dişler geliyo sanırım atakla birlesti bittim valla bende.
Reflüsü olan arkadasıma doktor domatesi yasaklamıstı canım . Asidik şeyler dahada tetikliyorArkadaşlar hem atak hem diş hem de reflu sorunu yaşıyoruz.. hepsi birarada olunca çok sarstı yavrumu ve beni .. uyuyamıyor yemek yiyemiyordoktorumuza gittik gerekli ilaçları aldık inşallah biran önce geçer dua edin lütfen ayrıca reflu konusunda bilgisi olan var mı? Ne tetiklemiş olabilir ? Mandalina pırasa vs. Vermiştim olabilir mi domates ??
Ben tayt giydiriyorum oğluma, İzmir çok soğuk değil ama soğusun külotlu çorapta giydireceğimAranızda bebeklere külotlu çorap giydiren var mı
Sizinde 2 uykuya geçme zamanı gelmiş canım o yüzden uyanıyordur. Bizimde atak ve diş aynı döneme geldi, combo olduSanırım bizim yaşadığınızda bir atak akşam 7 buçuk gibi uyanıyor 1 bucuktan asagi da uyumuyo gece en az üç kere uyanıyor sabah 9 gibide kesin kalkışmış söz konusu. Kullandığım ilaç sonrası uyku düzenimiz bu şekilde ilerledi eşimde bana soyleniyo taş çatlasın üç saatte uyutuyorum ne oluyo diye başlarda çok denemedim ama resmen depiniyopark yatağın içinde yuvarlaniyo kahkaha atarak bende kaldırıyorum ki artık çoğunuz zaten iki kez uyutuyomussunuz o yüzden Niran diyorum . Bu arada dişler mi geliyo ne üç dört gündür iştahsız gibi yani çorba içmek istemiyo daha çok katı yemek tarzı biseyler istiyo. Hala ben korkumu yenemedim eline veremiyorum hazıra alışacak diye korkuyorum haliyle boğazına takiliyo büyük parça isirdiginda
Canım biz de biraz daha iyiyiz eskiye göre daha az uyaniyo en azından. Ama dün gece bir farklıydı Ela. Gündüz yaptıklarını yapmak istedi oturup parmağıyla bir yaptı alkış yaptı falan çok zor dondurdum uykuya oturduğu yerde uyukluyo ama uykuya da donmuyo tuhaftı.bu atağı atlatıp eski düzenine dönen var mı
Bu atakta da herkesin hem diş hem atak olmuş ya şaka gibi. Bizim de aynı. Dişleri etin altında görüyorum ama bir türlü patlamadi canım bizim de üst dişler.Biz dünden beri biraz daha iyiyiz, yine uyanıyor ama daha azaldı gibi. Bir de dün dişide gelmiş, sabah gördüm. Yani hem diş hem ataktaymış oğlum. Bi hafta sonra diğer dişi gelir
Sizin çok mu bozuldu düzeni? Dişte geliyor olabilir mi acaba?
Canım gastriti olan biri olarak söylüyorum domates portakal mandalina tetikler iştahı uykuyu etkiler. Ben hiç yiyemem kışın portakal mandalina çok aşırı tetikliyo. Domates o kadar etkilemiyo beni ama minigini etkilemiş olabilir. Baharatlı şeyler tetikler çikolata bile tetikliyo. Şimdiden yazıyorum ki ileride de dikkat edersin diye. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir.Arkadaşlar hem atak hem diş hem de reflu sorunu yaşıyoruz.. hepsi birarada olunca çok sarstı yavrumu ve beni .. uyuyamıyor yemek yiyemiyordoktorumuza gittik gerekli ilaçları aldık inşallah biran önce geçer dua edin lütfen ayrıca reflu konusunda bilgisi olan var mı? Ne tetiklemiş olabilir ? Mandalina pırasa vs. Vermiştim olabilir mi domates ??
Emeklemeye hazırlanıyor diyorsun yaniEvet oglumda ilk geri geri gitmişti
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah canım. Yaz doktordan gelince merak ederiz minigini.günaydın kızlar
KıZım dün gece bir dk uyuyamadı
Sanırım bizim atak değil sıkıntımız hasta oluyormuş
Burunlar deli gibi akıyor gözleri akıyor öksürük ateş var
Birazdan doktora götüreceğim
O kadar çok atak var ki biri mutlaka dişe denk geliyorCanım biz de biraz daha iyiyiz eskiye göre daha az uyaniyo en azından. Ama dün gece bir farklıydı Ela. Gündüz yaptıklarını yapmak istedi oturup parmağıyla bir yaptı alkış yaptı falan çok zor dondurdum uykuya oturduğu yerde uyukluyo ama uykuya da donmuyo tuhaftı.
Bu atakta da herkesin hem diş hem atak olmuş ya şaka gibi. Bizim de aynı. Dişleri etin altında görüyorum ama bir türlü patlamadi canım bizim de üst dişler.
Canım gastriti olan biri olarak söylüyorum domates portakal mandalina tetikler iştahı uykuyu etkiler. Ben hiç yiyemem kışın portakal mandalina çok aşırı tetikliyo. Domates o kadar etkilemiyo beni ama minigini etkilemiş olabilir. Baharatlı şeyler tetikler çikolata bile tetikliyo. Şimdiden yazıyorum ki ileride de dikkat edersin diye. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir.
Emeklemeye hazırlanıyor diyorsun yani
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah canım. Yaz doktordan gelince merak ederiz minigini.
Canım biz de biraz daha iyiyiz eskiye göre daha az uyaniyo en azından. Ama dün gece bir farklıydı Ela. Gündüz yaptıklarını yapmak istedi oturup parmağıyla bir yaptı alkış yaptı falan çok zor dondurdum uykuya oturduğu yerde uyukluyo ama uykuya da donmuyo tuhaftı.
Bu atakta da herkesin hem diş hem atak olmuş ya şaka gibi. Bizim de aynı. Dişleri etin altında görüyorum ama bir türlü patlamadi canım bizim de üst dişler.
Canım gastriti olan biri olarak söylüyorum domates portakal mandalina tetikler iştahı uykuyu etkiler. Ben hiç yiyemem kışın portakal mandalina çok aşırı tetikliyo. Domates o kadar etkilemiyo beni ama minigini etkilemiş olabilir. Baharatlı şeyler tetikler çikolata bile tetikliyo. Şimdiden yazıyorum ki ileride de dikkat edersin diye. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir.
Emeklemeye hazırlanıyor diyorsun yani
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah canım. Yaz doktordan gelince merak ederiz minigini.
Kıyamam ya rabbim şifasını versin eger emziriyorsan ek gıdadan ziyade daha cok emzirmeye calıs canım senin sütün ona ilac olucak inş , serum fizyolojikle burnunu yıkarsan da rahatlar benim oglum cok agladıgı için ben burun spreyı istemıstım doktordan aklında olsun . Gecen hafta benım miniğimde hastaydı inş hemenceck atlatırGeldik doktora bakalım ne diyecek
Canim benim kızım sabah 9 la arası uyanıyorCanım 7 bucukta uyanmasını anlayamadım zaten o saatlerde yanı 8-9 arası gece uykusuna gecmıs olması gerekıyor en gec . Sen kacta uyutuyorsun kı 7 buçukta uyanıyor. Ben oglumu ogleden once 10.5 gibi uyutuyorum ogleden sonrada 15.30 da uyuyor . Benımkıde tepıne tepıne uyuyorbiraz mücadele verıyor ama sonra yenik düşüyor