2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bir de benim kızım yerde ne bulursa ağzına atıyor minik kırıntı yumak çer çöp ne bulursa. Oral dönemdeler biliyorum ama bu kadarı normal mi bilmiyorum büyük kızım hiç böyle yapmazdı. Sizde durumlar nasıl?

Bir de benim kızım yerde ne bulursa ağzına atıyor minik kırıntı yumak çer çöp ne bulursa. Oral dönemdeler biliyorum ama bu kadarı normal mi bilmiyorum büyük kızım hiç böyle yapmazdı. Sizde durumlar nasıl?
Canım benim kızımda aynı ne bulursa hooooop ağzına

Benimki de aynı yeri bile yalıyor, öğ pis diyorum gülüyor bu sefer 🤦🏻

Bebeğiniz emerken ısırıyor mu 😬 üst dişi de çıkmaya başladı canımı yakıyor nasıl bıraktırıcam bu ısırma huyunu bilmiyorum. Az önce uyuturken yine ısırdı e eee diyorum ısırınca yüzüme bakıyor o da e eee diyor 😅 gelde yeme😍
Benimki de oyle canim, 4 disimiz cikti. Birkac gun cok yapti, sonra birakti, tekrae basladi bugun isirmaya. Tepki vermemeye calisiyorum ama canim yaniyor bazen 😬 oyun saniyor kuzular, cekistirip disleriyle bir de bakiyor ya yuzune insanin yiyesi geliyor kizsan da😍

Canım bu gun en son yerden kuş tüyünü aldıgunı gordum ona kadar agzına alıyo . Bazen peçete kablo herseyı yeme peşinde . Elimden geldikçe korumaya calısıyorum ama 🤷🏼‍♀️🤣

Bebeğiniz emerken ısırıyor mu 😬 üst dişi de çıkmaya başladı canımı yakıyor nasıl bıraktırıcam bu ısırma huyunu bilmiyorum. Az önce uyuturken yine ısırdı e eee diyorum ısırınca yüzüme bakıyor o da e eee diyor 😅 gelde yeme😍
Benımkının dişleri yok ama damaklarıyla cekıstiriyo benı 🤣

Valla benim kız emeklemiyor kuzum ne yaptıysam yok yapmak istemiyor. Korkuyo olabilir ya bebislerin neden.korktugu belli olmuyor 😂 inşallah geçicidir canım benim.. Ne alsamdiye sürekli bakıyorum bende. 😘❤️
Bizde ayniyiz dis de cikarnadik emekleme pozisyonu aldigi an kendini gobeginin uzerine birakiyo .aglamaya basliyo🤪

Kızlar malum havalar sogudu . Isınma yöntemlerıne gectinizmi . İstanbula kış geldi sanki hava bozuk bende kaloriferi açsam mı açmasam mı kararsız kaldım .
Canım termostat var bizde kombiye bağlı. Gece 22 derece civarına düşerse otomatik çalışıyor kombi. Evin ısısına göre kendi açılıyor. Geceleri açıyoruz onu. Gündüz de yelek patik takılıyoruz.
Isırmaz mı canım iki dişi var altta. Geçen gece sağ göğüs ucumu kanattı inanabiliyomusun. Öyle bir ısırıyor ki bazen hoplatıyor beni. Ama çok tatlılar ya . Annecim acıyo yapma diyorum usulca gözümün içine bakarak daha çok ısırıyor 😂
Aynı canım aynı. Ufacık bir yün bir şey görsün hemen mıncıklıyor almaya çalışıyor alınca da ağzına hemen. Sürekli temiz tutmaya çalışıyorum oturduğu yeri özellikle ama nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum.
Bizde ayniyiz dis de cikarnadik emekleme pozisyonu aldigi an kendini gobeginin uzerine birakiyo .aglamaya basliyo🤪
Yüzüstü elimden geldiğince oyalamaya çalışıyorum önüne kartlar kitaplar koyuyorum top oynatmaya çalışıyorum ama yok durmak istemiyor öyle fazla ağlıyor hemen kendini pat sırtüstü atıyor . Nasıl alışır bilmiyorum.😅

Dişleri çıkmaya yakın ısırmaya başlıyor, anlıyorum bende. Bir de muzip bi şekilde gözlerime bakıyor ne tepki vereceğim diye. Ben ısırmaya çalışınca hemen kapatıp tekrar odaya dönüyorum. Gülme, kızma, tepki verme yok. Sadece ısırmamalısın diyorum. 5 dk sonra tekrar emzirmek için odaya geçiyorum genelde ısırmıyor ama yine ısırırsa bu sefer 10 dk. tutmak gerekiyormuş. Şimdilik ilk 5 dk. sonra işe yaradı ☺️ Gülmek veya kızmak oyuna çevirmesine neden oluyor o yüzden sıfır tepki 😅
Benimki yerde ne görse işaret parmağıyla üstüne basıp oynuyor henüz ağzına götürmedi ama tetikteyim her an yapabilir 😅

Bizde pozisyon alıyor ama yatma pozisyonuna geçip sürünüyor yada dönüyor
Demir’de uzun süredir sürünerek her yere gidiyor. 1 haftadır da emeklemeye başladı ama çok kısa gidip tekrar sürünme pozisyonuna dönüyor çünkü emeklemek yavaş onun için sürünürken daha hızlı gidiyor 😄

Dişleri çıkmaya yakın ısırmaya başlıyor, anlıyorum bende. Bir de muzip bi şekilde gözlerime bakıyor ne tepki vereceğim diye. Ben ısırmaya çalışınca hemen kapatıp tekrar odaya dönüyorum. Gülme, kızma, tepki verme yok. Sadece ısırmamalısın diyorum. 5 dk sonra tekrar emzirmek için odaya geçiyorum genelde ısırmıyor ama yine ısırırsa bu sefer 10 dk. tutmak gerekiyormuş. Şimdilik ilk 5 dk. sonra işe yaradı ☺️ Gülmek veya kızmak oyuna çevirmesine neden oluyor o yüzden sıfır tepki 😅

Benimki yerde ne görse işaret parmağıyla üstüne basıp oynuyor henüz ağzına götürmedi ama tetikteyim her an yapabilir 😅
Bir daha ısırırsa öyle yapayım bende bakalım ne yapacak denemek lazım. 😂
Kızlar oğlum tek başına 9-10 adım kadar yürüyor. Ama bütün gün elimizi tutup gezmekte istiyor artık 2 büklüm kaldık. Bu aşamada yürüme arkadaşı almalı mıyım? Yoksa boşa masraf mı olur? Kullanan var mı?
Hey maşallah kuzuya ya.. durumun varsa al canım ben olsam alırdım. Alınan hiçbir şeyi boşa olarak görmüyorum ben ikinci çocuk olma ihtimalini de göz önüne aldığım için. Bence al oğlun için iyi olur siz de biraz daha rahat edersiniz bence. İkinci çocuk düşünüyorsan o da kullanır ileride. 😘
Demir’de uzun süredir sürünerek her yere gidiyor. 1 haftadır da emeklemeye başladı ama çok kısa gidip tekrar sürünme pozisyonuna dönüyor çünkü emeklemek yavaş onun için sürünürken daha hızlı gidiyor 😄
Maşallah ya.🥰 Çok özeniyorum inan ki bizim kız da yok ne sürünme ne emekleme hiç biri. Bekliyorum öğretmeye çalışıyorum ama yok. 😘

Bir daha ısırırsa öyle yapayım bende bakalım ne yapacak denemek lazım. 😂

Hey maşallah kuzuya ya.. durumun varsa al canım ben olsam alırdım. Alınan hiçbir şeyi boşa olarak görmüyorum ben ikinci çocuk olma ihtimalini de göz önüne aldığım için. Bence al oğlun için iyi olur siz de biraz daha rahat edersiniz bence. İkinci çocuk düşünüyorsan o da kullanır ileride. 😘

Maşallah ya.🥰 Çok özeniyorum inan ki bizim kız da yok ne sürünme ne emekleme hiç biri. Bekliyorum öğretmeye çalışıyorum ama yok. 😘
Bizde işe yaradı umarım sizde de işe yarar, ısırmaması gerektiğini anlamalı ☺️ Şu an hafif ısırıyor ama her an dozu artabilir 😅

Aldığım çoğu şeyle ilgilenmedi canım o yüzden kararsız kaldım. Aslında şöyle oldu eşimin lise arkadaşının kızı var onlar eğitici köpekciğin yürüme arkadaşını kullanmışlar bir de aktivite masası falan kızı 20 aylık sanırım şu an. O Demir doğduğunda bu tarz oyuncakları almayın ben göndericem demişti. Dünde aradı işte. Bizimkiler çok eskidi ben amcası olarak bir şey yapamadım. Parasını göndereyim siz alın dedi. Aktivite masası alacağım ama yürüme arkadaşı şuan yürümeye başladığı için az kullanılacak gibi geliyor. Ama hediye olacağı için aldığımda fotoğraf gönderirim diye kararsız kaldım. Almasam ayıp olur diye düşünüyorum 🤔 napayım bilemedim 😅

İlk deneme 😋 051781A1-461D-4E84-9E1A-C339E8F8339B.jpeg

X