Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim kızımda aynı ne bulursa hooooop ağzınaBir de benim kızım yerde ne bulursa ağzına atıyor minik kırıntı yumak çer çöp ne bulursa. Oral dönemdeler biliyorum ama bu kadarı normal mi bilmiyorum büyük kızım hiç böyle yapmazdı. Sizde durumlar nasıl?
Benimki de aynı yeri bile yalıyor, öğ pis diyorum gülüyor bu seferBir de benim kızım yerde ne bulursa ağzına atıyor minik kırıntı yumak çer çöp ne bulursa. Oral dönemdeler biliyorum ama bu kadarı normal mi bilmiyorum büyük kızım hiç böyle yapmazdı. Sizde durumlar nasıl?
Benimki de oyle canim, 4 disimiz cikti. Birkac gun cok yapti, sonra birakti, tekrae basladi bugun isirmaya. Tepki vermemeye calisiyorum ama canim yaniyor bazen oyun saniyor kuzular, cekistirip disleriyle bir de bakiyor ya yuzune insanin yiyesi geliyor kizsan daBebeğiniz emerken ısırıyor mu üst dişi de çıkmaya başladı canımı yakıyor nasıl bıraktırıcam bu ısırma huyunu bilmiyorum. Az önce uyuturken yine ısırdı e eee diyorum ısırınca yüzüme bakıyor o da e eee diyor gelde yeme
Canım bu gun en son yerden kuş tüyünü aldıgunı gordum ona kadar agzına alıyo . Bazen peçete kablo herseyı yeme peşinde . Elimden geldikçe korumaya calısıyorum amaBir de benim kızım yerde ne bulursa ağzına atıyor minik kırıntı yumak çer çöp ne bulursa. Oral dönemdeler biliyorum ama bu kadarı normal mi bilmiyorum büyük kızım hiç böyle yapmazdı. Sizde durumlar nasıl?
Benımkının dişleri yok ama damaklarıyla cekıstiriyo benıBebeğiniz emerken ısırıyor mu üst dişi de çıkmaya başladı canımı yakıyor nasıl bıraktırıcam bu ısırma huyunu bilmiyorum. Az önce uyuturken yine ısırdı e eee diyorum ısırınca yüzüme bakıyor o da e eee diyor gelde yeme
Bende elimden geldikçe fazla ısıya alıstırmak istemıyorum hassas olmasın diye . Yaz boyu bizimle klimalı odada uyudu . İnş hep boyle devam ederBen 22 dereceye düşmeden açmayacağım canım. Şu an 22,5 az kaldı gelsin doğalgaz faturaları
Bizde ayniyiz dis de cikarnadik emekleme pozisyonu aldigi an kendini gobeginin uzerine birakiyo .aglamaya basliyoValla benim kız emeklemiyor kuzum ne yaptıysam yok yapmak istemiyor. Korkuyo olabilir ya bebislerin neden.korktugu belli olmuyor inşallah geçicidir canım benim.. Ne alsamdiye sürekli bakıyorum bende.
Bizde pozisyon alıyor ama yatma pozisyonuna geçip sürünüyor yada dönüyorBizde ayniyiz dis de cikarnadik emekleme pozisyonu aldigi an kendini gobeginin uzerine birakiyo .aglamaya basliyo
Canım termostat var bizde kombiye bağlı. Gece 22 derece civarına düşerse otomatik çalışıyor kombi. Evin ısısına göre kendi açılıyor. Geceleri açıyoruz onu. Gündüz de yelek patik takılıyoruz.Kızlar malum havalar sogudu . Isınma yöntemlerıne gectinizmi . İstanbula kış geldi sanki hava bozuk bende kaloriferi açsam mı açmasam mı kararsız kaldım .
Isırmaz mı canım iki dişi var altta. Geçen gece sağ göğüs ucumu kanattı inanabiliyomusun. Öyle bir ısırıyor ki bazen hoplatıyor beni. Ama çok tatlılar ya . Annecim acıyo yapma diyorum usulca gözümün içine bakarak daha çok ısırıyorBebeğiniz emerken ısırıyor mu üst dişi de çıkmaya başladı canımı yakıyor nasıl bıraktırıcam bu ısırma huyunu bilmiyorum. Az önce uyuturken yine ısırdı e eee diyorum ısırınca yüzüme bakıyor o da e eee diyor gelde yeme
Aynı canım aynı. Ufacık bir yün bir şey görsün hemen mıncıklıyor almaya çalışıyor alınca da ağzına hemen. Sürekli temiz tutmaya çalışıyorum oturduğu yeri özellikle ama nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum.Bir de benim kızım yerde ne bulursa ağzına atıyor minik kırıntı yumak çer çöp ne bulursa. Oral dönemdeler biliyorum ama bu kadarı normal mi bilmiyorum büyük kızım hiç böyle yapmazdı. Sizde durumlar nasıl?
Yüzüstü elimden geldiğince oyalamaya çalışıyorum önüne kartlar kitaplar koyuyorum top oynatmaya çalışıyorum ama yok durmak istemiyor öyle fazla ağlıyor hemen kendini pat sırtüstü atıyor . Nasıl alışır bilmiyorum.Bizde ayniyiz dis de cikarnadik emekleme pozisyonu aldigi an kendini gobeginin uzerine birakiyo .aglamaya basliyo
Dişleri çıkmaya yakın ısırmaya başlıyor, anlıyorum bende. Bir de muzip bi şekilde gözlerime bakıyor ne tepki vereceğim diye. Ben ısırmaya çalışınca hemen kapatıp tekrar odaya dönüyorum. Gülme, kızma, tepki verme yok. Sadece ısırmamalısın diyorum. 5 dk sonra tekrar emzirmek için odaya geçiyorum genelde ısırmıyor ama yine ısırırsa bu sefer 10 dk. tutmak gerekiyormuş. Şimdilik ilk 5 dk. sonra işe yaradı Gülmek veya kızmak oyuna çevirmesine neden oluyor o yüzden sıfır tepkiBebeğiniz emerken ısırıyor mu üst dişi de çıkmaya başladı canımı yakıyor nasıl bıraktırıcam bu ısırma huyunu bilmiyorum. Az önce uyuturken yine ısırdı e eee diyorum ısırınca yüzüme bakıyor o da e eee diyor gelde yeme
Benimki yerde ne görse işaret parmağıyla üstüne basıp oynuyor henüz ağzına götürmedi ama tetikteyim her an yapabilirBir de benim kızım yerde ne bulursa ağzına atıyor minik kırıntı yumak çer çöp ne bulursa. Oral dönemdeler biliyorum ama bu kadarı normal mi bilmiyorum büyük kızım hiç böyle yapmazdı. Sizde durumlar nasıl?
Demir’de uzun süredir sürünerek her yere gidiyor. 1 haftadır da emeklemeye başladı ama çok kısa gidip tekrar sürünme pozisyonuna dönüyor çünkü emeklemek yavaş onun için sürünürken daha hızlı gidiyorBizde pozisyon alıyor ama yatma pozisyonuna geçip sürünüyor yada dönüyor
Bir daha ısırırsa öyle yapayım bende bakalım ne yapacak denemek lazım.Dişleri çıkmaya yakın ısırmaya başlıyor, anlıyorum bende. Bir de muzip bi şekilde gözlerime bakıyor ne tepki vereceğim diye. Ben ısırmaya çalışınca hemen kapatıp tekrar odaya dönüyorum. Gülme, kızma, tepki verme yok. Sadece ısırmamalısın diyorum. 5 dk sonra tekrar emzirmek için odaya geçiyorum genelde ısırmıyor ama yine ısırırsa bu sefer 10 dk. tutmak gerekiyormuş. Şimdilik ilk 5 dk. sonra işe yaradı Gülmek veya kızmak oyuna çevirmesine neden oluyor o yüzden sıfır tepki
Benimki yerde ne görse işaret parmağıyla üstüne basıp oynuyor henüz ağzına götürmedi ama tetikteyim her an yapabilir
Hey maşallah kuzuya ya.. durumun varsa al canım ben olsam alırdım. Alınan hiçbir şeyi boşa olarak görmüyorum ben ikinci çocuk olma ihtimalini de göz önüne aldığım için. Bence al oğlun için iyi olur siz de biraz daha rahat edersiniz bence. İkinci çocuk düşünüyorsan o da kullanır ileride.Kızlar oğlum tek başına 9-10 adım kadar yürüyor. Ama bütün gün elimizi tutup gezmekte istiyor artık 2 büklüm kaldık. Bu aşamada yürüme arkadaşı almalı mıyım? Yoksa boşa masraf mı olur? Kullanan var mı?
Maşallah ya. Çok özeniyorum inan ki bizim kız da yok ne sürünme ne emekleme hiç biri. Bekliyorum öğretmeye çalışıyorum ama yok.Demir’de uzun süredir sürünerek her yere gidiyor. 1 haftadır da emeklemeye başladı ama çok kısa gidip tekrar sürünme pozisyonuna dönüyor çünkü emeklemek yavaş onun için sürünürken daha hızlı gidiyor
Bizde işe yaradı umarım sizde de işe yarar, ısırmaması gerektiğini anlamalı Şu an hafif ısırıyor ama her an dozu artabilirBir daha ısırırsa öyle yapayım bende bakalım ne yapacak denemek lazım.
Hey maşallah kuzuya ya.. durumun varsa al canım ben olsam alırdım. Alınan hiçbir şeyi boşa olarak görmüyorum ben ikinci çocuk olma ihtimalini de göz önüne aldığım için. Bence al oğlun için iyi olur siz de biraz daha rahat edersiniz bence. İkinci çocuk düşünüyorsan o da kullanır ileride.
Maşallah ya. Çok özeniyorum inan ki bizim kız da yok ne sürünme ne emekleme hiç biri. Bekliyorum öğretmeye çalışıyorum ama yok.
Bende çok merak ediyorumKızlar ya şurda 3-5 kişi kaldık vallahi ben hepınızı cok merak ediyorum aylardır demicem yıllardır konusuyoruz instagram kullananlar varsa ekleşsek mi
Kızlar ya şurda 3-5 kişi kaldık vallahi ben hepınızı cok merak ediyorum aylardır demicem yıllardır konusuyoruz instagram kullananlar varsa ekleşsek mi