- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
Camilia serum bende bir alışveriş sayfasından buldum. Sipariş ettimGeçmiş olsunDemir’e de geçen ay zaditen damla kullanmıştım, hem rahatlatıyor hemde uyutuyor, keşke hep öyle uyusa demiştim
Bu arada diş için ne önerdi?
Cikmayin oturun diyosun:) insallah insafa gelirse guzel bi zam yapacagiz zaten kabul ederse burdayizİhtiyacı halinde kazansa dahi Örneğin kızımı oturtacağım dedi çıkardı 3 yıl içinde bir daha o mülkü kiraya veremiyor. Verirse sizde bir dava yoluyla ondan en az bir senelik kira bedeli talep edebiliyorsunuz tazminat adı altında . Yani kısaca haklarınız var bebekle size bu kadar kısa sürede ev bul diyen birine karşı eliniz sağlam.
İnşallahCikmayin oturun diyosun:) insallah insafa gelirse guzel bi zam yapacagiz zaten kabul ederse burdayiz
Benim oğlanda kesinlikle üstünü örttürmüyor, örtü değdiği an uykusunda bile tekmeliyor. Ben ergopouch ya da kidzee diye bir marka var ikisinden birini alacağım, fiyatları biraz pahalı ama yapıcaz artık bişeylerKızlar yine bir tavsiye sorusu ile geldim sizlere
malum havalar soğudu artık oğlana gece işin uyku tulumu arıyorum lcw ye baktım 120 TL civari başka tavsiye verebileceğiniz uyku tutulumu markası var mu
Birde siz neyle uyutuyorsunuz
Altlardansa üst dişler daha çok zorlamıştı oğlumu, yanlış hatırlamıyorsam 10-15 gün kadar sürdü. Çünkü 1 tanesi çıktı 20 gün sonra diğeri çıktı. O arada da gece çok sık uyandı. Çıkmasına 2-3 gün kala ememedi bile ağladı baya hep jel sürüp öyle emzirebilmiştim. Tam çıktı rahatladık derken üst yanlar başladı falan, araları çok kısaydı ama onlar daha kolay çıktı. Şu an 6 dişi var. Diğerleri gelene kadar tadını çıkarıyorumSon on gündür nerdeyse böyle ama bu kaç gündür iyice cozuttu. Üst dişler diye düşünüyorum ama çıkması ne kadar uzun sürüyor ki mahvoldum
Canım ben oğlumun kreşinde bir çok Veli ile görüştüm ayrıca bir pedagog arkadaşım kendi çocuğuna giydiriyor. Kidzee tulumlardan sipariş verdim ben oğluma da kızıma da. 30 eylülde yollayacaklar. Herkes o kadar memnun ki. Fiyatı biraz daha fazla ama üstünü örttürmüyor benimkiler. Çarem yoktu başka.Kızlar yine bir tavsiye sorusu ile geldim sizlere
malum havalar soğudu artık oğlana gece işin uyku tulumu arıyorum lcw ye baktım 120 TL civari başka tavsiye verebileceğiniz uyku tutulumu markası var mu
Alt dişler baya oldu çıkalı ama böyle zor olmamıştı, sabaha karşı bı uyandim ki kafası alev alev ateş 38.9 olmuş, inşallah benden geçmemiştir hastalık diş yuzundedir bu ateşAltlardansa üst dişler daha çok zorlamıştı oğlumu, yanlış hatırlamıyorsam 10-15 gün kadar sürdü. Çünkü 1 tanesi çıktı 20 gün sonra diğeri çıktı. O arada da gece çok sık uyandı. Çıkmasına 2-3 gün kala ememedi bile ağladı baya hep jel sürüp öyle emzirebilmiştim. Tam çıktı rahatladık derken üst yanlar başladı falan, araları çok kısaydı ama onlar daha kolay çıktı. Şu an 6 dişi var. Diğerleri gelene kadar tadını çıkarıyorum
Diş için jel kullanıyor musun? Ben geceleri dentinox kullanıyorum gündüzleri de zeytinyağı-karanfil yaptım onu sürüyorum rahatlatıyor.
Selam canım. Dişler çıkmaya başlayıp bir de hareketlemdikten sonra tombiklik kalmıyor malesef. Biz de bütüm gün hiç oturmuyor desem yeridir sürekli emeliyor, karıştırıyor, tımanıyorSelam kızlar, uzun zamandır yazmıyordum. Benim kızım 10 aylık oldu şimdiye kadar 5 diş patlattık son 2 gündür 6.nın acısını çekiyoruz. 8. ayını doldurduğundan beri kilo alımı baya azaldı. Hatta bu ay 100 gram anca almıştır, bebeğimin tombikliği gitti diye biraz üzülmüyor değilim ama herkeste böyle mi acaba? Tabi bir de hareketlilik var emeklemeye başladı başlayalı 1 saniye yerinde durmuyor bütün gün fıldır fıldır evi gezip kurcalıyor. Ek gıda desem dolu dolu yemiyor anca doyacak kadar, bir yandan beni emmeye de devam ediyor. Şu dişler sağ salim biter de iştahı yerine gelir diye dua ediyorum
Aklımı okumuşsunuz ben de soracaktım tavsiyeniz var mı diye. Baktım internet sitelerinden 1.0 tog mu 1.5 tog mu aldın canım, bir de beden ne tercih ettin. 12-18 ayda boy 74 cm yazıyor, tulumun boyu sanırım değil mi, benim kız minyon 69 cm boyu ama bilemedim. Ev kısın 24-25 derece oluyor 1.0 tog mu tercih etmek lazım acabaCanım ben oğlumun kreşinde bir çok Veli ile görüştüm ayrıca bir pedagog arkadaşım kendi çocuğuna giydiriyor. Kidzee tulumlardan sipariş verdim ben oğluma da kızıma da. 30 eylülde yollayacaklar. Herkes o kadar memnun ki. Fiyatı biraz daha fazla ama üstünü örttürmüyor benimkiler. Çarem yoktu başka.
Doktor bize dişte çok yüksek ateş olmax demişti, 38.9 bayağı yüksek canım. Doktora baktır isterdenAlt dişler baya oldu çıkalı ama böyle zor olmamıştı, sabaha karşı bı uyandim ki kafası alev alev ateş 38.9 olmuş, inşallah benden geçmemiştir hastalık diş yuzundedir bu ateşDiş için herhangi bir şey kullanmadım hiç ,arada karanfilli yağ sürmüştüm. Şimdi baktım dişler baya belirginlesmis. Aşağı kadar inmiş gibi sanırım bugün yarın patlatır .
Doktor bize dişte çok yüksek ateş olmax demişti, 38.9 bayağı yüksek canım. Doktora baktır isterden
Bizde de üst dişlerden ikincisi çıkıyor iştah yok hiç,ek gıda neredeyse hiç yemiyor, çok huysuz.
Canım ben 1.0, 12-18 aylık aldım. Evet o tulumun boyu ama çok hızlı uzuyorlar. Benimkide 73 cm ama bahara kadar hatta baharın ilk aylarında da giyecek.Aklımı okumuşsunuz ben de soracaktım tavsiyeniz var mı diye. Baktım internet sitelerinden 1.0 tog mu 1.5 tog mu aldın canım, bir de beden ne tercih ettin. 12-18 ayda boy 74 cm yazıyor, tulumun boyu sanırım değil mi, benim kız minyon 69 cm boyu ama bilemedim. Ev kısın 24-25 derece oluyor 1.0 tog mu tercih etmek lazım acaba
Şimdilik havalar hala çok sıcak ince pijama yeterli oluyor, ben geçen yıl bime geldiğinde beğenip almıştım bu yıl için uyku tulumu , iklim olarak da sıcak bir ildeyim, evimizde kış mevsiminde dahil sıcak o yüzden yeterli olur diye düşünüyorum.Kızlar yine bir tavsiye sorusu ile geldim sizlere
Merhabalar benimki son zamanlarda bazen uyanmıyor ama uyanmayınca da 6.30-7 arası ayaktaUmarim herkes iyidir. Beyadir yazmiyorum bende. Kizimla son 4,5 ayimiz. 9 aylik oldu bile hangi ara buyudu insan anlamiyor. Dogum gunu hedielerini almaya basladik bile. Artik tutunup kalkiyoruz ama daha adim atmaya ceseretimiz yok. Oyuncaklari en cok agizimiza sokmayi seviyoruz ben memnun olayim diyede ektinliklerime katiliyor sanki
Geceleri hic uyanmayan bebis varmi aramizda?