Yok biri çıktı, ikinci şiş yeri çıkacak gibi. Birlikte mi çıkıyor ki ikisi, bak şimdi işkillendim durumdanIkisi birlikte çıkmadı mı ki
Canım bizimde üst dişler çıkıyor, ağzını kilitliyor bir haftadır kaşıkla hiç bir şey yemiyor. Geceleri ağlama huzursuzluk, uykuya geçememe hepsi diş sıkıntısı. Allah nazarlardan korusun çok tatlı maşallahDoktor üst dişler geliyor dedi ama 15 gün sürer diye ekledi. Bu kadar erken başlar mı şikayet?
9.ayda kkk (kızamık kabakulak kızamıkçık) ilk dozu var canım, ben geçen hafta kızıma yaptırdım, bazı illerde tercihe bırakılabiliniyormuş , birde menenjit aşısı yapılabiliyor.Arkadaşlar 9. Ayda sağlık ocağında asi varmıydı?
Çok sevindim canım iyi olmanıza Allah yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah sağlık versin hep böyle gülümseyin
Çok teşekkür ederim arkadaşlarMaşallah çok güzelsiniz
N nsl4721 görmedin miKızlar bebeğimle birlikte bi kaç gündür hastaydık ateşleniyoduk ikimizde test yaptım pozitif çıktımve bebeğim aşırı derecede yoruyor beni gece uykusu zaten yoktu hastalıkla birlikte tamamen bitti hiç uyumuyo sürekli uyanıp ağlıyo sakinleşmiyo hiç dinlenemiyorum napcam bilmiyorum bu çocuk niye böyle ya uyuyunca neden uyanıyo sürekli geceleri valla çok yoruldum
Oğlumunda üstler aynı zamanda kabarıp beyazlaşmıştı ama biri 5 ağustosta çıktı diğeri 28 ağustosta. Araları vardı yaniYok biri çıktı, ikinci şiş yeri çıkacak gibi. Birlikte mi çıkıyor ki ikisi, bak şimdi işkillendim durumdan
Ya çok geçmiş olsun canım, hem hastalık hem uykusuzluk kötü. İlaç kullanmaya başladınız mı? Beslenmene çok dikkat et kuzum Arven’i de bol bol emzir. Bir an önce atlatırsınız inşallahKızlar bebeğimle birlikte bi kaç gündür hastaydık ateşleniyoduk ikimizde test yaptım pozitif çıktımve bebeğim aşırı derecede yoruyor beni gece uykusu zaten yoktu hastalıkla birlikte tamamen bitti hiç uyumuyo sürekli uyanıp ağlıyo sakinleşmiyo hiç dinlenemiyorum napcam bilmiyorum bu çocuk niye böyle ya uyuyunca neden uyanıyo sürekli geceleri valla çok yoruldum
Size de çok geçmiş olsun canımKizlar maalesef pozitif çıktım, vücudumun ağrısı yetmiyor gibi gece milyon defa uyanan bı bebeyle iyileşmek mümkün değil gibi görünüyor. Zombi gibiyim artık ,bı tek benim kız mı gece bu kadar çok uyanıyor anlamadım. Karnı da tok uyutuyorum. Ya emiyor ya ayağımda sallanıyor. Yemin ederim psikolojim bozuldu artık uykusuzluktan
Çok grçmişmolsın canım hastalıktandır huzursuzluğu belki ben öyle yapınca mecbur ayağıma alıyorum orda sallıyorum kendimde oturduğum yerde uyuyorumKızlar bebeğimle birlikte bi kaç gündür hastaydık ateşleniyoduk ikimizde test yaptım pozitif çıktımve bebeğim aşırı derecede yoruyor beni gece uykusu zaten yoktu hastalıkla birlikte tamamen bitti hiç uyumuyo sürekli uyanıp ağlıyo sakinleşmiyo hiç dinlenemiyorum napcam bilmiyorum bu çocuk niye böyle ya uyuyunca neden uyanıyo sürekli geceleri valla çok yoruldum
4 yildir oturuyoruz ama ilk sene sozlesme yaptik sadece
Ayağımda da sallasam durmuyo atıyo kendini ağlıyo falan inşallah geçer bi an önceÇok grçmişmolsın canım hastalıktandır huzursuzluğu belki ben öyle yapınca mecbur ayağıma alıyorum orda sallıyorum kendimde oturduğum yerde uyuyorum
Sözleşmeniz hala devam ediyor o halde. Dediğim gibi sizi öyle kafasına göre çıkaramaz. O yüzden acele etmeyin ev bulmak için. Şu durumda yapabileceği birşey yok.4 yildir oturuyoruz ama ilk sene sozlesme yaptik sadece
Bi avukat arkadasima sordum dava acarsa ihtiyacim var derse o kazanir dedi Dava ne kadar surer bilmiyor ama.Sözleşmeniz hala devam ediyor o halde. Dediğim gibi sizi öyle kafasına göre çıkaramaz. O yüzden acele etmeyin ev bulmak için. Şu durumda yapabileceği birşey yok.
İhtiyacı halinde kazansa dahi Örneğin kızımı oturtacağım dedi çıkardı 3 yıl içinde bir daha o mülkü kiraya veremiyor. Verirse sizde bir dava yoluyla ondan en az bir senelik kira bedeli talep edebiliyorsunuz tazminat adı altında . Yani kısaca haklarınız var bebekle size bu kadar kısa sürede ev bul diyen birine karşı eliniz sağlam.Bi avukat arkadasima sordum dava acarsa ihtiyacim var derse o kazanir dedi Dava ne kadar surer bilmiyor ama.
Geçmiş olsunbugün kızımı doktora götürdüm.
konjonktivit olmuş. Damlalar verdi rahat uyusun diye zaditen şurup verdi.
bu Arada diş için çok iyi bir ürün önerdi. Kendi çocuklarında da onu kullanmış. Bende sipariş verdim gelsin deneyeceğim. Hiç sıkıntı çekmedik biz ve birçok hastam dedi.
Son on gündür nerdeyse böyle ama bu kaç gündür iyice cozuttu. Üst dişler diye düşünüyorum ama çıkması ne kadar uzun sürüyor ki mahvoldumSize de çok geçmiş olsun canımgece uykuları hep mi böyleydi? Atak falan olabilir mi? Ya da diş? Oğlumda diş zamanları çok sık uyanıyor 3-4 gün sonra da dişi geliyor genelde