2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doktor üst dişler geliyor dedi ama 15 gün sürer diye ekledi. Bu kadar erken başlar mı şikayet?
Canım bizimde üst dişler çıkıyor, ağzını kilitliyor bir haftadır kaşıkla hiç bir şey yemiyor. Geceleri ağlama huzursuzluk, uykuya geçememe hepsi diş sıkıntısı. Allah nazarlardan korusun çok tatlı maşallah
Arkadaşlar 9. Ayda sağlık ocağında asi varmıydı?
9.ayda kkk (kızamık kabakulak kızamıkçık) ilk dozu var canım, ben geçen hafta kızıma yaptırdım, bazı illerde tercihe bırakılabiliniyormuş , birde menenjit aşısı yapılabiliyor.

Kızlar bebeğimle birlikte bi kaç gündür hastaydık ateşleniyoduk ikimizde test yaptım pozitif çıktım ve bebeğim aşırı derecede yoruyor beni gece uykusu zaten yoktu hastalıkla birlikte tamamen bitti hiç uyumuyo sürekli uyanıp ağlıyo sakinleşmiyo hiç dinlenemiyorum napcam bilmiyorum bu çocuk niye böyle ya uyuyunca neden uyanıyo sürekli geceleri valla çok yoruldum

Kizlar maalesef pozitif çıktım, vücudumun ağrısı yetmiyor gibi gece milyon defa uyanan bı bebeyle iyileşmek mümkün değil gibi görünüyor. Zombi gibiyim artık ,bı tek benim kız mı gece bu kadar çok uyanıyor anlamadım. Karnı da tok uyutuyorum. Ya emiyor ya ayağımda sallanıyor. Yemin ederim psikolojim bozuldu artık uykusuzluktan

N nsl4721 görmedin mi

Ya çok geçmiş olsun canım, hem hastalık hem uykusuzluk kötü. İlaç kullanmaya başladınız mı? Beslenmene çok dikkat et kuzum Arven’i de bol bol emzir. Bir an önce atlatırsınız inşallah

Size de çok geçmiş olsun canım gece uykuları hep mi böyleydi? Atak falan olabilir mi? Ya da diş? Oğlumda diş zamanları çok sık uyanıyor 3-4 gün sonra da dişi geliyor genelde

günaydın öncelikle çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlıkla atlatırsınız.
9 ay 3 gün içinde dün geceki gibi bir gece bilmiyorum. 2.30-5.30 arası 20 dkda bir uyandı. Birde birkaç gündür gözler kıpkırmızı kaşıyor. Ya gözü yüzünden ya dediğiniz gibi diş yada cuma günü nimenrix olmuştuk onun etkisi.

Çok grçmişmolsın canım hastalıktandır huzursuzluğu belki ben öyle yapınca mecbur ayağıma alıyorum orda sallıyorum kendimde oturduğum yerde uyuyorum

Bi avukat arkadasima sordum dava acarsa ihtiyacim var derse o kazanir dedi Dava ne kadar surer bilmiyor ama.
İhtiyacı halinde kazansa dahi Örneğin kızımı oturtacağım dedi çıkardı 3 yıl içinde bir daha o mülkü kiraya veremiyor. Verirse sizde bir dava yoluyla ondan en az bir senelik kira bedeli talep edebiliyorsunuz tazminat adı altında . Yani kısaca haklarınız var bebekle size bu kadar kısa sürede ev bul diyen birine karşı eliniz sağlam.

bugün kızımı doktora götürdüm.
konjonktivit olmuş. Damlalar verdi rahat uyusun diye zaditen şurup verdi.
bu Arada diş için çok iyi bir ürün önerdi. Kendi çocuklarında da onu kullanmış. Bende sipariş verdim gelsin deneyeceğim. Hiç sıkıntı çekmedik biz ve birçok hastam dedi.

Geçmiş olsun Demir’e de geçen ay zaditen damla kullanmıştım, hem rahatlatıyor hemde uyutuyor, keşke hep öyle uyusa demiştim
Bu arada diş için ne önerdi?

Kızlar akşam dışarıda olacağız, Demir’in çorbasını hazırlayıp kavanoza koyacağım da şimdi e-bebekten kapağında plastik vakumu olan bi kavanoz aldım öncelikle kullananınız var mı? 2. olarakta kıyma koymayacağım ama ilik suyuyla yapacağım. Ne kadar süre dayanır kavanozda biliyor musunuz? Ona göre hazırlayayım

Size de çok geçmiş olsun canım gece uykuları hep mi böyleydi? Atak falan olabilir mi? Ya da diş? Oğlumda diş zamanları çok sık uyanıyor 3-4 gün sonra da dişi geliyor genelde
Son on gündür nerdeyse böyle ama bu kaç gündür iyice cozuttu. Üst dişler diye düşünüyorum ama çıkması ne kadar uzun sürüyor ki mahvoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…