2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bence de bir bahaneyle görüşme

Çok şükür kuzum iyiyiz ama diş sıkıntılrıyla uğraşıyoruz kaç gündür uykusuzum hatırlamıyorum artık Evet canım benim kızımda emekliyor ama konuşmaya hevesi yok zamanı gelince hepsi olur inşallah Allah sağlık versin kuzularımıza
Geçmiş olsun canım Bence ufak vurgularla rahatsız olduğum şeyler var falan şeklinde eşine söyle olmadı anlamadı hala ısrarla görüşme planları yapılırsa da anlat açık açık, ama kesinlikle bir daha aynı ortamda bulunma o sapıkla. O sapık bu durumu bile bile hala sessiz kaldığını görüştüğünüzü bi şeyin değişmediğini görürse farklı anlamlar çıkarır bu tipler böyle oluyor iyice yüz bulur başına bela olur olay farklı yerlere gider Allah korusun. Bir hata gördüğünüz anda kesin iletişimi, silin atın hayatınızdan. Sen kendini de geç minik kızın var birde bu sapıkların zihniyet bozuksa her açıdan bozuk oluyor.

İyi haftalar olsun kızlar
Birsey soracaktım bebeklerinize diş buğdayı yaptınız mı yada yapacak mısınız ben sadece annem ve kv ile yaptım diyorum birde evde dua okuruz komşulara dağıtırım da tarif nasıl acaba bilen var mı

KatnissEverden

Maşşallah size çok güzelsiniz Allah nazardan saklasin mutluluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…