Bence de bir bahaneyle görüşmeKızlar kısaca şöyle anlatayım 3-5 günlüğüne başka bi şehire gittik eşim ve çocuklarla. Ben çocuklarla bi odada eşim başka bir odada yattı. Sıcak oldu diye odamın kapısını açtım Ve ev sahibinin kocası tarafından dikizlendiğimi farkettimçok çok korktum hemen kapıyı kapattım. Hiç uyumadım aynı günde hemen yola çıktım. Tabi eşime falan söyleyemedim çok kötü psikolojim bozuldu. Evime geldim hala kapıyı kapatıyorum. Sürekli bir araya gelmek zorunda olduğumuz bir aile yani akraba diyim ayrıntıya girmeyeyim. Napcam ben hiç bilmiyorum içim ürperiyo çok kötü hissediyorum
Çok şükür kuzum iyiyiz ama diş sıkıntılrıyla uğraşıyoruz kaç gündür uykusuzum hatırlamıyorum artıkAmin kuzum inşallah hepimize şifa olsun.Şükür iyi kuzum benim kızım senin tatlış nasıl kuzum benim kız emeklemek için yürümek için cabalamıyor yüzüstü yatırıyorum emeklemek için uğraşsın diye pat sırtüstü dönüyor hemen. Ama konuşmaya çok hevesli sürekli konuşmak için uğraşıyor taklit etmeye hevesli bizim yaptıklarımızı yapmaya çalışıyor. Taklit etsin diye önünde emekliyorum falan ama yemiyo belki senin cimcime de emeklemeye yürümeye heveslidir? Çocuktan çocuğa değişiyor ya.
Ne güzel canım biz hala bir yöntem gelistiremedik.
Geçmiş olsun canımKızlar kısaca şöyle anlatayım 3-5 günlüğüne başka bi şehire gittik eşim ve çocuklarla. Ben çocuklarla bi odada eşim başka bir odada yattı. Sıcak oldu diye odamın kapısını açtım Ve ev sahibinin kocası tarafından dikizlendiğimi farkettimçok çok korktum hemen kapıyı kapattım. Hiç uyumadım aynı günde hemen yola çıktım. Tabi eşime falan söyleyemedim çok kötü psikolojim bozuldu. Evime geldim hala kapıyı kapatıyorum. Sürekli bir araya gelmek zorunda olduğumuz bir aile yani akraba diyim ayrıntıya girmeyeyim. Napcam ben hiç bilmiyorum içim ürperiyo çok kötü hissediyorum
Sozlesmemiz bir yillikti yenilemedikMerhabalar
Durumu net bilmiyorum ama haklarınızı biliyorsunuz değil mi?
Gereken şartlar mevcut değilse çık demesinin bit hükmü yok
Sözleşmeyi yenilememeniz salt kiracıya çık demek için yeterli değil aklınızda olsun. Kaldı ki sözleşme yenilenesin yenilenmesin herhangi bir işlem yapılmadığı takdirde kira sözleşmeniz 1 sene daha uzuyor. Yani şu an geçerli bir sözleşmeniz var
Allah korusun da hasta oluyo olabilir mi ya da diş?merhabalar
Ya bizde iştahsızlık çok var iki gündür birkaç kaşık alıp bırakıyoruz
İyice mamaya düştü
Normal mi sizlerde de var mı bu durum
Maşşallah size çok güzelsiniz Allah nazardan saklasin mutluluğunuz daim olsunKizlar cok teşekkür ederim hepinize. Çok şükür toparlandım daha sağlıklı düşünebiliyorum en azından. Sanırım doğduğundan beri alerjik olması , tek başıma olmam, okulun açılmasının verdiği stres , dişi falan derken birikmişlikle boşalmış oldum. Eşim normalde çok anlayışlı biri, dokuz buçuk aydır yemek yapmadım desem yeridir. Utusunu bile kendi yapar çoğu zaman ama işte birbirimize vakit ayiramayinca ister istemez soğukluk giriyor araya . Ama çok şükür bebeğimde gece uyanmalari dışında daha iyi artık. Sanırım ise başlamam da daha iyi hissettirdi. Bu arada kızım bı kaç adım atmaya bile başladı , anne deyişini duydum ya gerçekten daha güzel bir şey yokmuş. Diş bugdayimizi da yaptık
Doktor üst dişler geliyor dedi ama 15 gün sürer diye ekledi. Bu kadar erken başlar mı şikayet?Allah korusun da hasta oluyo olabilir mi ya da diş?
Belli olmaz zorluyosa başlayabilir tabi.Doktor üst dişler geliyor dedi ama 15 gün sürer diye ekledi. Bu kadar erken başlar mı şikayet?
Ahh nasıl seviliyorlarKıyıdan köşeden sürekli evde böyle gülen bir tip var
Maşallah kuzuya Allah nazarlardan korusunKıyıdan köşeden sürekli evde böyle gülen bir tip var
Bizde de cok istahsizlik var bir haftadir. Ust dislerden biri cikmisti, ikincisi geliyor gibi. Ben de anlamadim disten mi diye ama oyle tahmin ediyorum.Doktor üst dişler geliyor dedi ama 15 gün sürer diye ekledi. Bu kadar erken başlar mı şikayet?
Üst dişler bizi çok zorlamıştı belki 3 hafta sürdü sıkıntısı..Doktor üst dişler geliyor dedi ama 15 gün sürer diye ekledi. Bu kadar erken başlar mı şikayet?
Ikisi birlikte çıkmadı mı kiBizde de cok istahsizlik var bir haftadir. Ust dislerden biri cikmisti, ikincisi geliyor gibi. Ben de anlamadim disten mi diye ama oyle tahmin ediyorum.
Oyyhh maşallah çook tatlıKıyıdan köşeden sürekli evde böyle gülen bir tip var
İl’de ki hastalık oranlarına göre değişiyor, ben İzmir’deyim burada 1. yaş kkk aşıları ama bazı illerde 9. ayda başlanıyorArkadaşlar 9. Ayda sağlık ocağında asi varmıydı?