Bende bakayım canım oraya birde boyları bu bebelerin çabuk uzuyor ben biraz büyük alıcam bı aralar masraf çok yeniden dolap düzüyorum oğlana geçen kış giydikleri olmuyorBenim oğlanda kesinlikle üstünü örttürmüyor, örtü değdiği an uykusunda bile tekmeliyor. Ben ergopouch ya da kidzee diye bir marka var ikisinden birini alacağım, fiyatları biraz pahalı ama yapıcaz artık bişeyler
Benimki de örtmüyor hasta olup dr ilaç masrafımolacağına böyle olsunCanım ben oğlumun kreşinde bir çok Veli ile görüştüm ayrıca bir pedagog arkadaşım kendi çocuğuna giydiriyor. Kidzee tulumlardan sipariş verdim ben oğluma da kızıma da. 30 eylülde yollayacaklar. Herkes o kadar memnun ki. Fiyatı biraz daha fazla ama üstünü örttürmüyor benimkiler. Çarem yoktu başka.
Keşke ben de alsaydımŞimdilik havalar hala çok sıcak ince pijama yeterli oluyor, ben geçen yıl bime geldiğinde beğenip almıştım bu yıl için uyku tulumu , iklim olarak da sıcak bir ildeyim, evimizde kış mevsiminde dahil sıcak o yüzden yeterli olur diye düşünüyorum.
Takip et canım bime bebek ürünleri yine gelir yakın zamanda inşallah ama acilen almam gerek dersende ebebeğe bak derim fiyatlarda 80 TL civarıydı.Keşke ben de alsaydım
Benim için yazabilir misiniz özeldenBen teşekkür ederim ☺ Hacamat çok basit bir işlem, ben de ilk defa kızımın detoksu için gittiğim klinikte 28 yaşında yaptırdım. Kesin bayılırım diyordum ama çok rahattım. Ilk hacamatı sırttan yapıyorlar 7 kupa ile. 15 gün sonra kafadan yapılabiliyor. Kafadan yaptırdığım beni asıl rahatlatan oldu ama kafa derisi daha sıkı ve gergin olduğu için vakumla beraber baş ağrısı olmuştu hacamat sırasında. O ağırlık sonradan geçti. Daha dün konuştuk eşimle bu konuyu da. Hayatımı migrene gore planlayan biriydim, oraya gidemem basım agrir, bunu yapamam basim agrir, basim agrirsa sunu soyle yapayim, basim ağriyor sunu yemiyeyim gibi gibi... 2 yılda belki iki kere ağrımıştır başım, şükürler olsun.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz, bildiğim bir uzman varsa yazayım sizin için.
Aatigmat bende de çok yüksekMerhaba. Ben ilkokuldan beri şiddetli migren atakları geçirirdim. Küçücük yaşımda başladım migren ilaçları kullanmaya. Öyle çok ilaç kullandım ki lisede mide yarası gelişti ve hiçbir ilaç kullanamaz hale geldim. O dönem her atağı elimi ayağımı soğuk suya sokarak, başımı soğuk suyla yıkayarak atlatmaya çalıştım. Bir gün o kadar ağır bir atak geçirdim ki yattığım yerden kalkamadım, annem kovayla yatağıma su taşıyıp yatağın ortasında masrapayla basımdan aşağı su dökmüştü
Ben 2 yıl önce şükürler olsun tamamen kurtuldum migrenden. Kızımın ağır alerji geçmişinden bahsetmiştim, kızım için okuduklarım bana da ışık oldu ve bir çok hastalığın vucut toksisitesiyle ilgili olduğunu öğrendim. Yani kabaca toksin atımı sağlarsanız iyilesiyorsunuz. Ben migren için değil hem genel sağlığım için hem sonraki gebeliklerimde bebeklerime temiz bir beden borçlu olduğumu düşünerek detokslar uyguladım. Kızımı 2 yıl emzirdikten sonra ilk iş su orucu adıyla bilinen açlık terapisi uyguladım, 36 saat, 3 gün ve 10 gün olmak üzere. Emzirme dönemi boyunca da tarama hacamatı ve kafa hacamatina devam ettim. Hacamat+su orucu ile migrenim tamamen geçti. Su orucundan sonra da astigmatım tamamen geçti. Bir de klordioksit var ama onu kullanmak için hem gebelik hem emzirme doneminde olmamak gerekiyor. Tum kullanım detayları kerri rivera'nın otizm olarak bilinen belirtilerden kurtulmak kitabında yazıyor. Su orucunu da hekim aidin salih'in gerçek tıp kitabında anlattığı şekilde uyguladım.
Özetle emzirirken yapabilecekleriniz 1. duzenli hacamat, 2. mümkün mertebe kimyasalsız yaşam, 3. Kan grubuna ya da mizaca uygun beslenme. Özellikle kan grubunuz 0 ise gluten ve süt ürünleri, A ise süt ürünleri fazlaca bas ağrısı yapar aklinizda bulunsun.
Canım kıyamam sana zor bir durum bir de yakın diyorsun. Ayrıntıya girmeyeyim dediğine göre çok yakınınızın eşi. Esin anlayabilecek biriyse bence anlat. Ben anlatırdım yani. Çünkü yakınınızsa sürekli bir araya gelmek zorunda kalabilirsin. Bu da seni psikolojik olarak çok yorar ve sonu daha kötü olabilir. Uzak durmaya çalış eşine anlatamasan da arayı boz bir şekilde.. inşallah çözülür bu sorununuz.Kızlar kısaca şöyle anlatayım 3-5 günlüğüne başka bi şehire gittik eşim ve çocuklarla. Ben çocuklarla bi odada eşim başka bir odada yattı. Sıcak oldu diye odamın kapısını açtım Ve ev sahibinin kocası tarafından dikizlendiğimi farkettimçok çok korktum hemen kapıyı kapattım. Hiç uyumadım aynı günde hemen yola çıktım. Tabi eşime falan söyleyemedim çok kötü psikolojim bozuldu. Evime geldim hala kapıyı kapatıyorum. Sürekli bir araya gelmek zorunda olduğumuz bir aile yani akraba diyim ayrıntıya girmeyeyim. Napcam ben hiç bilmiyorum içim ürperiyo çok kötü hissediyorum
Canım inşallah en kısa zamanda bir çaresini bulursunuz Allah kolaylık versin.Ev sahibim yapti yapacagini kizlar.Bugun esiyle kizi geldi ekimin 15 ine kadar cikin diyolarbebekle ben nasil ev bulacagim nasil toparlanacagim bi basima Allah yardimcim olsun
Dua edinde icimize sinen uygun fiyata bi ev bulalim hakkimizda hayirlisi
Canım benim kız da hasta oldu kaç gündür gazdan kıvranıyor zor uyuyordu üstüne bir de boğaz kızarıklığı ateş eklendi. Cok zor ya bebislerin hastalığı. Rabbim hepsine sağlık versin inşallah. Maşallah bebise emekliyormus bak benimki ddaha emeklemiyor.Çok şükür kuzum iyiyiz ama diş sıkıntılrıyla uğraşıyoruz kaç gündür uykusuzum hatırlamıyorum artıkEvet canım benim kızımda emekliyor ama konuşmaya hevesi yok zamanı gelince hepsi olur inşallah Allah sağlık versin kuzularımıza
Geçmiş olsun canımBence ufak vurgularla rahatsız olduğum şeyler var falan şeklinde eşine söyle olmadı anlamadı hala ısrarla görüşme planları yapılırsa da anlat açık açık, ama kesinlikle bir daha aynı ortamda bulunma o sapıkla. O sapık bu durumu bile bile hala sessiz kaldığını görüştüğünüzü bi şeyin değişmediğini görürse farklı anlamlar çıkarır bu tipler böyle oluyor iyice yüz bulur başına bela olur olay farklı yerlere gider Allah korusun. Bir hata gördüğünüz anda kesin iletişimi, silin atın hayatınızdan. Sen kendini de geç minik kızın var birde bu sapıkların zihniyet bozuksa her açıdan bozuk oluyor.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah bebekle hasta olmak çok zor çok iyi anlıyorum seni. Çok geçmiş olsun.Kızlar bebeğimle birlikte bi kaç gündür hastaydık ateşleniyoduk ikimizde test yaptım pozitif çıktımve bebeğim aşırı derecede yoruyor beni gece uykusu zaten yoktu hastalıkla birlikte tamamen bitti hiç uyumuyo sürekli uyanıp ağlıyo sakinleşmiyo hiç dinlenemiyorum napcam bilmiyorum bu çocuk niye böyle ya uyuyunca neden uyanıyo sürekli geceleri valla çok yoruldum
Sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah ikinize de. Uykusuzluk insanı çok yoruyor çok iyi anlıyorum seni. Ama geçecek.bak yaşları yaklaştı. Bir de bakmışsın kocaman olmuş. Sabretmeye çalış.Kizlar maalesef pozitif çıktım, vücudumun ağrısı yetmiyor gibi gece milyon defa uyanan bı bebeyle iyileşmek mümkün değil gibi görünüyor. Zombi gibiyim artık ,bı tek benim kız mı gece bu kadar çok uyanıyor anlamadım. Karnı da tok uyutuyorum. Ya emiyor ya ayağımda sallanıyor. Yemin ederim psikolojim bozuldu artık uykusuzluktan
Çok geçmiş olsun canım bizde biraz hastayız. Gaz için birşey dedi mi hastalıkla ilgisi var mıymış ? Bizim de çok gazımızKızlar nasılsınız? Yine yazamadım bir kaç gündür. Sürekli bir şeyler oluyor giremiyorum fazla. İnşallah sizler de bebisler de iyisinizdir. Benim kızım hasta oldu. Sabaha karşı saat 5 civarı uyandı ateşi vardı kucağıma aldım alev gibiydi. Nerdeyse 39 olmuştu ateşi. Acile götürdük sabah. Boğazları kızarmış dedi doktor antibiyotik başlattı. Bir de çok gazi vardı kıvranıyordu karın röntgeni çekildi bağırsakları hep gaz olmuş. Zinco verdi. Kullanan var mıydı zincoyu ?
Çok çok geçmiş olsun.Kızlar nasılsınız? Yine yazamadım bir kaç gündür. Sürekli bir şeyler oluyor giremiyorum fazla. İnşallah sizler de bebisler de iyisinizdir. Benim kızım hasta oldu. Sabaha karşı saat 5 civarı uyandı ateşi vardı kucağıma aldım alev gibiydi. Nerdeyse 39 olmuştu ateşi. Acile götürdük sabah. Boğazları kızarmış dedi doktor antibiyotik başlattı. Bir de çok gazi vardı kıvranıyordu karın röntgeni çekildi bağırsakları hep gaz olmuş. Zinco verdi. Kullanan var mıydı zincoyu ?
Çok geçmiş olsun canım size de. Ya kurduğu cümleden var gibi geldi. Bak hep gaz olmuş dedi bana gösterdi sonucunu. Bağırsaklarını görünce inanamadım. Yazık kıvranıp duruyor anladım yani ne kadar fazla olduğunu. Ama bebeklerde olabiliyor bu dönemde de dedi sadece sonradan. Sabah sabah kafam bir milyondu zaten resmen ayakta uyuyordum fazla bir şey sormayı da akıl etmedim. Sen hiç kullandın mı zinco? Sanki kullanıyordu bazı arkadaşlar?Çok geçmiş olsun canım bizde biraz hastayız. Gaz için birşey dedi mi hastalıkla ilgisi var mıymış ? Bizim de çok gazımız
Bem kullanmadım canım. Çinko desteği değil mi ? Evde var sanırım büyük kızıma vermişlerdi bir araÇok geçmiş olsun canım size de. Ya kurduğu cümleden var gibi geldi. Bak hep gaz olmuş dedi bana gösterdi sonucunu. Bağırsaklarını görünce inanamadım. Yazık kıvranıp duruyor anladım yani ne kadar fazla olduğunu. Ama bebeklerde olabiliyor bu dönemde de dedi sadece sonradan. Sabah sabah kafam bir milyondu zaten resmen ayakta uyuyordum fazla bir şey sormayı da akıl etmedim. Sen hiç kullandın mı zinco? Sanki kullanıyordu bazı arkadaşlar?
Çok sağol canım çok teşekkür ederim evet şimdi daha iyi ilaçlarını verdim de. Kısa kollu ile dursun evde dedi işte uzun kollu ince bile olsa giymeyecekmis kısa ile duruyor şimdi. Uyuyor şimdi sabah uyuyamayinca uyudu kaldı yavrum.Çok çok geçmiş olsun.
Nasıl peki şimdi düştü mü ateşi annesi minik kuzunun?
Evet canım çinko desteği öyle yazıyor. Gaz için takviye verdim dedi sabah baktım zinco vermiş. Ek gıda döneminde de gaz çok oluyormuş bebeklerde öyle okumuştum geçen gün. Ama bu ara fazla.bir şey de yemiyor. Sabah da öbek öbek kustu emdiği sütü. Enfeksiyondanmış.Bem kullanmadım canım. Çinko desteği değil mi ? Evde var sanırım büyük kızıma vermişlerdi bir ara
Geçmiş olsun canım fazla yemesini ısrar etme sıvı vermeye çalış Yine de hasta olduğumuzda bizde birsey yiyemeyiZ ya okunda canı çekmiyordur ateş düştüyse ilaçlarla da kısa zamanda toplar inşallahEvet canım çinko desteği öyle yazıyor. Gaz için takviye verdim dedi sabah baktım zinco vermiş. Ek gıda döneminde de gaz çok oluyormuş bebeklerde öyle okumuştum geçen gün. Ama bu ara fazla.bir şey de yemiyor. Sabah da öbek öbek kustu emdiği sütü. Enfeksiyondanmış.
Amin canım inşallah ya. Ateş hemen hazırda bir düşüyor bir çıkıyor. Israr etmiyorum canım zaten yiyemiyor fazla.Geçmiş olsun canım fazla yemesini ısrar etme sıvı vermeye çalış Yine de hasta olduğumuzda bizde birsey yiyemeyiZ ya okunda canı çekmiyordur ateş düştüyse ilaçlarla da kısa zamanda toplar inşallah
Çok gecmis olsun canım benim , iştah yoksa emzir dedi doktor bana bol bol . Sen de öyle yap istersen ek gıda için çok zorlama ama emzirEvet canım çinko desteği öyle yazıyor. Gaz için takviye verdim dedi sabah baktım zinco vermiş. Ek gıda döneminde de gaz çok oluyormuş bebeklerde öyle okumuştum geçen gün. Ama bu ara fazla.bir şey de yemiyor. Sabah da öbek öbek kustu emdiği sütü. Enfeksiyondanmış.