2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
çok üzüldüm canım . Rabbim şifa versin.

Canım çok çok geçmiş olsun Allah hepimizin yavrularına acil şifalar versin bu ara hastalık çok arttı, bol sıvı tüket ılık duş aldır sadece badi giydir biz geçen öyle atlattık takip et, dozuna dikkat ederek calpol vermekten çekinme ateş tehlikeli.
Hayırlı cumalar kuzum aminn, Allah hepimizin yuvasına huzur, bereket, sağlık, bol rızıklar versin inşallah gönlümüzde geçenleri nasip, hayır dualarımızı kabul etsin.
Ek olarak herkes karşısındakinin aklını kendisi gibi sanarmış ya öyle işte.
Canım sizede çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Bol su ve sıvı tüketmeye eçalış sen ve bebeğin. Uykuda emzirmeye çalış uyanıkken emmiyorsa inşallah çabucak toparlanır.

Çok gecmis olsun canım benim , iştah yoksa emzir dedi doktor bana bol bol . Sen de öyle yap istersen ek gıda için çok zorlama ama emzir
Size de çok geçmiş olsun canım Allah bir an önce şifa versin inşallah bebişine de. Zaten yiyecek hali yok kuzum zorlayamam. Ama emziriyorum emdigini de kusuyor ara ara. İnşallah bir an önce iyileşir yavrucaklar.
Sağol kuzum. Veriyorum kuzum parol verdi doktor şurup onu iciriyorum . İnşallah bir an önce iyileşir.

Amin kuzum inşallah. Rabbim herkese acil şifalar versin inşallah hayırlı cumalar.
Ya yorum yapmayayim hadi diyorum tutmaya çalışıyorum kendimi ama tutamayacağım. Salak miyiz biz ya hala bir yalanlar bir şeyler. Aptal zannediyo sanırım bizi. Yok arkadaşına vermiş de bilmem neymiş de. İnsanın yazısı karakteridir. Biz de aptaldık inandık di mi. Senin yazından belli olmuyor sanki hamilelik sayfalarına kimin yazdığı. Hala maval okuyor. Okuyunca bir sinirlendim geçen gün. Rabbim uzak tutsun boylelerinden.

Ben dün bi tepki emojisiyle geçmiştim dgulkts yorum yapınca duramadım bir cümleyle özet geçtim ama şimdi sende yazdın durun yapmayın bak ben başlayınca hızımı alamıyorum sonra, tahammülüm bitince sınırlarım kalkıyor benim , banlattıracaksınız illa beni

İnan bende artık banlanmaktan korkuyorum yoksa bende çok sinirlendim ben başka sayfalarda yazdıklarını geçtim bu sayfada bile yazdıkları sinir bozucuydu hala ne yüzle yazıyor buraya kabahatinle otur aşağı işte burda çıktı yalan söylediğin
Hayır hadi inandık onun bunun yazdığına hala yazıyor başka sayfalara bat ım şu benimde ekleyin diye birde hadi inandık hepimiz salağız ya bu bir kaç gün sonra kıZlar biliyormuşsunuz kocam gözümü morarttı burnunu kırdı der bizde ah vah hemen 2 gün sonra yine kızlar bugün bizim kocamla ilk tanıştığımız gün ne hediye altın diye sorar artık öyle bir tiyniyet
Bir laf vardır yakalanan bir yalan tüm doğruları siler diye

Kuzum inan ben de zor tutuyorum kendimi daha neler geçiyor aklımdan da neyse.
Evet ya aynen öyle daha hala kandırmaya çalışıyor dediğin gibi . Neyine inanalım biz senin hala saçmalıyor.

Canım yalancılık boyutunu aştı artık bu şizofren çok kişiliklilik ne ararsan var keşke konu sahipleri kendi topiklerinden böylelerini engellese varsa öyle bir özellik. Taş atıyor kaçıyor sonra uğraş dur
Yakında Müge Anlıya çıkıp kocasına seslencez grup olarak gerçekleri birde ondan dinleyelim bakalım
Ben bu arkadaş hakkında hiç yorum yapmayayacağım. Baktığı konu ne kadar dürüst!! olduğunu özetliyor zaten Eki Görüntüle 2917966
Hasta ruhlu birde bize hakkını helal etmiş falan ayy görüyor musunuz teşekkürmü etsek af mı dilesek bu örnek davranışından dolayı bilemedik yorumda istememiş neyse kendisine yazmıyoruz zaten, arkasından yazıyoruz okumuyordur bi şey olmaz (!)

Müge anlı yada Esra Erol ikisinden biri
Bence girip girip okuyor seviyor kendinden bahsedilmesini ama işte köyü bir şekilde bahsediyoruz

Müge anlı yada Esra Erol ikisinden biri
Bence girip girip okuyor seviyor kendinden bahsedilmesini ama işte köyü bir şekilde bahsediyoruz
Yok yok o bizimle zaman kaybetmiyor yeni topiğinde takılıyor pardon hesabını verdiği aynı yaştaki 2.çocuğunu bekleyen arkadaşı

Eklentiler

• Screenshot_20210917-162818.png
    169,9 KB · Görüntüleme: 34
Yok yok o bizimle zaman kaybetmiyor yeni topiğinde takılıyor pardon hesabını verdiği aynı yaştaki 2.çocuğunu bekleyen arkadaşı
Kız bende yorum yapmak istemiyorum İnan ama salak bizi akılsız sanıyor deliriyorum
Arkadaşı da konuya hanımlar diye giriyormuş bak sen

4 aydır da bebek için uğraşıyormuş. Yani kocası bunu döverken falan oluyo dimi Ayy neyse vallahi sustum

Arkadaşı da konuya hanımlar diye giriyormuş bak sen
Eki Görüntüle 2918090
4 aydır da bebek için uğraşıyormuş. Yani kocası bunu döverken falan oluyo dimi Ayy neyse vallahi sustum
Bunun yüzünden girip çıkmadığımız hamilelik topiği kalmıyor ona yanıyorum Hee dayak yedikçe çocuk çocukk daha fazla çocuk diye tutturuyor işte canım tövbe est

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…