2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah çok güzelsiniz

Kızlar kızlar kızlar bebekle ilgili bişey yazmayı çok isterdim ama bu defa kişisel bi konu başıma çok kötü bi olay geldi nasıl atlatacağımı da bilmiyorum burada nasıl anlatacağımı da bilmiyorum bir rabia islam vakası gibiyim çok kötü hissediyorum ama anlatamıyorum en iyisi susayım

Anlat canim biz dert dinlemeyi grup olarak severiz

Anlat anlat burda Güzin abla çok elimizden geldiğince care oluruz

Noldu kuzum anlat derdine çare olmaya çalışırız elimizden geldiğince

Gönder gelsin

Tesekkur ederim canım biraz agır atlattık ama gecti çok şükür

Canım kötü bisey yoktur inşaAllah anlatmak istermısın merak ettik bizde

Kızlar kısaca şöyle anlatayım 3-5 günlüğüne başka bi şehire gittik eşim ve çocuklarla. Ben çocuklarla bi odada eşim başka bir odada yattı. Sıcak oldu diye odamın kapısını açtım Ve ev sahibinin kocası tarafından dikizlendiğimi farkettim çok çok korktum hemen kapıyı kapattım. Hiç uyumadım aynı günde hemen yola çıktım. Tabi eşime falan söyleyemedim çok kötü psikolojim bozuldu. Evime geldim hala kapıyı kapatıyorum. Sürekli bir araya gelmek zorunda olduğumuz bir aile yani akraba diyim ayrıntıya girmeyeyim. Napcam ben hiç bilmiyorum içim ürperiyo çok kötü hissediyorum

Aynen sanalla sınırlı cok sukur simdilik.cikalim diyorum ama yok istemiyor surekli halsiz saglik ocaginda bi dr.anksiyete var demis tum belirtileri var anne diyor testleri yaptirdik ama hicbi sorun gorunmedi cok zormus cidden psikiyatriye gidelim diyorum istemiyor kimseye anlatmam ben diye

Cidden kotu olmusbu erkeklere de hicbisey anlatilmiyor ki ortaligi ayaga kaldiriyolar.en azindan farketmen iyi olmus adamin tiniyetini s.siz .dikkatli olursun .araya mesafe koymaya calis bahaneler uydur bi araya gelmemek icin

Arada kalmak gercekten cok kötü . Eşine desen kıyamet kopacak emınım . Karsı taraf senı suclayacak . Rabbım yüreğine inşirah versın canım . Neysekı ayrı şehirlerdesıniz

Canım çok üzüldüm.
görüşmemek için bahaneler sok araya.
insanlar ne kadar kötü ne kadar iğrenç oldular yaaa!!

Ev sahibim yapti yapacagini kizlar.Bugun esiyle kizi geldi ekimin 15 ine kadar cikin diyolarbebekle ben nasil ev bulacagim nasil toparlanacagim bi basima Allah yardimcim olsun
Dua edinde icimize sinen uygun fiyata bi ev bulalim hakkimizda hayirlisi
Merhabalar
Durumu net bilmiyorum ama haklarınızı biliyorsunuz değil mi?
Gereken şartlar mevcut değilse çık demesinin bit hükmü yok

merhaba kızlar
Dün 9 ay kontrolümüz ve nimenrix aşımız vardı. 9165 gram 73 cm olmuşuz. 250 gram kadar almışız doktor biraz az dedi. Aşıda Allah’a şükür ateş ağrı yapmadı.
Maşallah benişine canım. Az olur mu yahu benim bebeğim 8200 gr ona bile az demedi doktor. Maşallah kuzuna

Ev sahibim yapti yapacagini kizlar.Bugun esiyle kizi geldi ekimin 15 ine kadar cikin diyolarbebekle ben nasil ev bulacagim nasil toparlanacagim bi basima Allah yardimcim olsun
Dua edinde icimize sinen uygun fiyata bi ev bulalim hakkimizda hayirlisi
İnşallah canım içine sinen bir yer bulursun be düşüncesiz insanlar var Allah çoçuklarının yüzü suyu hürmetine hemencecik halledersin inşallah

Ne insanlar var, zor bir durum canim. Esine soylesen bir dert soylemesen baska dert. Birseyleri bahane ederek sogut bence arayi, gorusmemeye calisin, esine de birseyler uydurman gerekecek. Eger esin asiri kizmadan anlayacak ve sadece uzak durabilecek biriyse anlatabilirsin de ama sinirle sonuclari kotu olur diyorsan baska sebepler one surerek uzak durmanizi saglaman lazim. Oyle bir sapikla ayni cati altina gelmeyin bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…