2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
tamam gideceğim. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. bu arada benim eğer bebek varsa 5 haftalığım

Benik sol tupum sıkıntılı Allahtan sag tarafım agriyor gonlunden gecen ne erkekmi istiyosun yoksa yine kizmi olsun
Sağlıklı olsun tabi önce ama bir tane de oğlum olsun istiyorum galiba ama kızım olduğu için de kendimi her zaman çok şanslı hissediyorum. Allah herkese gönlüne göre versin inşallah. Sen erkek istiyorsun sanirim

Icmem canim o yeterki saglikli olsun onun icin herseyden vz gecerm 4 yıl hasretini cektim birakamadigik sigarayi onu ogrendigim an biraktim Icemem suan haksizlik yapmis gbi hisederim kendimi kiyamam onaaa❤
Bende de tam 4 yıldır canım. İnşallah hasret bitsin sağ salim alalım kucağımıza

Kızlar sizde bel ağrısı varmı bende dün aşırı bir bel ağrısı oldu ağladım acımdan. Doğrulamadım resmen,şimdi daha iyiyim ama dün uyutuncaya kadar can çekiştim
Gece benim de vardı canım yatağımda döndüm durdum. Sabah da erken uyandım yine ağrıyordu kalkınca geçti şimdi daha iyiyim çok şükür. Acaba dün kendimi çok mu yordum diye düşündüm

Ultrason yaptıran hamişler
Fotoyu yükleyebilir misiniz? Bakalım

Benimde bir oğlum var kizlar bu gece rüyamda kızım olduğunu gördüm isminide koymuşum hiç aklımdan geçmeyen bir isimdi ilki belliydi de ikinci ismi Kuranda geçen bir isimmis kızım olursa inşallah rüyamda gördüğüm ismi koyacağım

Bilmiyorum canım. Benim de bacaklarıma vuran ağrıydı. Hatta adete yakın böyle bacaklarım uyuşursa ve belim ağrırsa bilirim ki adet yakın. O yüzden dün çok korktum. Çok şükür geçti gitti

Bilmiyorum canım. Benim de bacaklarıma vuran ağrıydı. Hatta adete yakın böyle bacaklarım uyuşursa ve belim ağrırsa bilirim ki adet yakın. O yüzden dün çok korktum. Çok şükür geçti gitti
Aynen benimde öyleydi çok şükür geçmiş canım bende daha iyiyim Rabbim sağlık versin hepimize. Böyle değişik belirtiler yaşayacağız herhalde

Aynen benimde öyleydi çok şükür geçmiş canım bende daha iyiyim Rabbim sağlık versin hepimize. Böyle değişik belirtiler yaşayacağız herhalde
Evet doktorum ne yaşarsan yaşa korkutma kendini dedi. Bence de stres yapmamalıyız. İnşallah herşey güzel olacak

Göbekten iğne kullananınız var mı? Kan sulandırıcı

Yattmisim uyymusum 2 de uyandim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…