tamam gideceğim. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. bu arada benim eğer bebek varsa 5 haftalığımCanım kaç haftalık senin. Ben 7. Haftaya kadar gitmeyi düşünmüyordum hatta Burdada yazdım. Ama dün kahverengi akıntı geldi bir iki kere daha sonra kırmızı sulu ben bundan önce düşük yaptım 5 haftalık tan kanamam başlamıştı 3 ayda düşmüştü. Ondan endişlenip dün acile gittim akıntım var kahverengi kırmızı karışık diye. Kanda hiç bir şey çıkmadı idrarda da kese düzgün hatta bebeği gördük kalp atışı için haftaya glein dedi. Normalde 5+2 olmam lazım ultosonda 6+3 çıktıbir şry bulamadık ama daha önce düşük yaşadığım için progestana başladık. Bence sende bir acile git.
Amin inşallah canım inşallah.tamam gideceğim. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. bu arada benim eğer bebek varsa 5 haftalığım
Geldim canım
Sağlıklı olsun tabi önce ama bir tane de oğlum olsun istiyorum galibaBenik sol tupum sıkıntılı Allahtan sag tarafım agriyorgonlunden gecen ne erkekmi istiyosun yoksa yine kizmi olsun
Bende de tam 4 yıldır canım. İnşallah hasret bitsin sağ salim alalım kucağımızaIcmem canim o yeterki saglikli olsun onun icin herseyden vz gecerm 4 yıl hasretini cektim birakamadigik sigarayi onu ogrendigim an biraktim Icemem suan haksizlik yapmis gbi hisederim kendimi kiyamam onaaa❤
Gece benim de vardı canım yatağımda döndüm durdum. Sabah da erken uyandım yine ağrıyordu kalkınca geçti şimdi daha iyiyim çok şükür. Acaba dün kendimi çok mu yordum diye düşündümKızlar sizde bel ağrısı varmı bende dün aşırı bir bel ağrısı oldu ağladım acımdan. Doğrulamadım resmen,şimdi daha iyiyim ama dün uyutuncaya kadar can çekiştim
Ben dün hiç işte yapmadım ya normalde fıtığım var ama bu çok değişik bir Ağrı idi ben hareket edemedim. Acaba vücuttaki değişiklikler karın genişliyor falan belemi vuruyor.Gece benim de vardı canım yatağımda döndüm durdum. Sabah da erken uyandım yine ağrıyordu kalkınca geçti şimdi daha iyiyim çok şükür. Acaba dün kendimi çok mu yordum diye düşündüm
Aminnn aminnn cok.amin canimmmBende de tam 4 yıldır canım. İnşallah hasret bitsin sağ salim alalım kucağımıza
Aynen benimde öyleydi çok şükür geçmiş canım bende daha iyiyim Rabbim sağlık versin hepimize. Böyle değişik belirtiler yaşayacağız herhaldeBilmiyorum canım. Benim de bacaklarıma vuran ağrıydı. Hatta adete yakın böyle bacaklarım uyuşursa ve belim ağrırsa bilirim ki adet yakın. O yüzden dün çok korktum. Çok şükür geçti gitti
siz kana baktırdınız mı?baktırdıysanız kaç çıktı? benimki sizinkiyle yaklaşık aynı tarihler, 15 aralık görünüyor ama kanda baktırmadım henüz.Geldim canım
Evet doktorum ne yaşarsan yaşa korkutma kendini dedi. Bence de stres yapmamalıyız. İnşallah herşey güzel olacakAynen benimde öyleydi çok şükür geçmiş canım bende daha iyiyim Rabbim sağlık versin hepimize. Böyle değişik belirtiler yaşayacağız herhalde
Ben yeni uyandımBu saatlerde hep bir uyku ve halsizlik çöküyor