2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydin kizlar bütün geçen gaz sancısı ile geçti sabah uyanınca iki gündür migdem bulanıyor kahvaltı yaptıktan sonra geçiyor.yarin randevum var çok heycanliyim

Ben klomen kullandim catlatma ignesi oldum sonra doktorum kontolre cagirdi bi yumurtan catlamamis sansimiz dustu demistii ama progestan verdi bende diyorum simdi progestani neden verdi busu anladigi icin olabilirmi 10 gun iciceksin dedi ictimm

Günaydin kizlar bütün geçen gaz sancısı ile geçti sabah uyanınca iki gündür migdem bulanıyor kahvaltı yaptıktan sonra geçiyor.yarin randevum var çok heycanliyim
Yarın bizimde randevumuz var hayirli hanerler ile geliriz insalllaaah gaz bendede cok oluyorrrr senin en son bat tarihin ne zamnadi canım

Yarın bizimde randevumuz var hayirli hanerler ile geliriz insalllaaah gaz bendede cok oluyorrrr senin en son bat tarihin ne zamnadi canım
Insallah hayırlı haberler alırız canim benim düzenim çok şaşmıştı bi Ay oluyordum bi Ay olmuyordum sonra rahmimde iltihap çıktı onu temizleyince zaten direk hamile kaldım o yuzden bat i bilmiyorum ama sat 7 şubattı. Bidaha olmadım. Sat a uymuyor ama hamileliğim inşallah yarın hesaplayabiliriz keseyi görürsek hesabıma göre bu minik 28 şubatta olmuş olması lazım başka bir ihtimal vermiyorum çünkü korunmuştuk bu kötü dönemi atlatalım diye ama hayırlısı böyleymiş

Yaaa bu ulturosnda acaba nasil hesapliyor bana kalirsa bende 18 yada 19 martta kaldim ama uygulama suan beni 4 hafta 4 günlük hesapliiyor

Yaaa bu ulturosnda acaba nasil hesapliyor bana kalirsa bende 18 yada 19 martta kaldim ama uygulama suan beni 4 hafta 4 günlük hesapliiyor
Bende Bilmiyorumki canim keseyi görelim hesaplarız dedi son randevumda
Benim ilkindede böyleydi geç döllenme olmuştu. Önce keseyi göremedik sonra keseyi gördük kendisini göremedik baya bi nazliydi yani umarım bu minikte abisine çekmemiştir

Yaaa ikinci bebeginiz allah bagislasin canim cok heyecanliyim ben cok yarin olmaz.simdi bana☹

In
Yaaa ikinci bebeginiz allah bagislasin canim cok heyecanliyim ben cok yarin olmaz.simdi bana☹
Evet benim ikinci ama aradan 5 yıl geçtiği için benim içinde çok heyecanlı geçiyor ilk gibi benim ilk hamileliğim çok zor geçti 3.ayda başlayan kusmam 8.aya kadar devam etti 9 kilo vermistim vitamin bile içemiyordum migdem de kalmadığı için umarım buda öyle geçmez

Ayyy kusmam insalllah ☹ sigara iciyordum ogremdgim gbi biraktim umarim kusmam yaaa

Ben klomen kullandim catlatma ignesi oldum sonra doktorum kontolre cagirdi bi yumurtan catlamamis sansimiz dustu demistii ama progestan verdi bende diyorum simdi progestani neden verdi busu anladigi icin olabilirmi 10 gun iciceksin dedi ictimm
O yollardan çok geçtim hiçbirşey olmadı. Ama bu ay kendiliğinden hiçbirşey yapmadan geldi düğmem progestan zaten hamilelik için çok önemli.

Çok doğru bir haraket. İnşallah içmezsin canım
Icmem canim o yeterki saglikli olsun onun icin herseyden vz gecerm 4 yıl hasretini cektim birakamadigik sigarayi onu ogrendigim an biraktim Icemem suan haksizlik yapmis gbi hisederim kendimi kiyamam onaaa❤

kızlar ama akşam yine kahverengi akıntı geldi tüm gün olamamıştı moralim bozuldu biraz. kasıklarımda ağrı da var biraz.
Canım kaç haftalık senin. Ben 7. Haftaya kadar gitmeyi düşünmüyordum hatta Burdada yazdım. Ama dün kahverengi akıntı geldi bir iki kere daha sonra kırmızı sulu ben bundan önce düşük yaptım 5 haftalık tan kanamam başlamıştı 3 ayda düşmüştü. Ondan endişlenip dün acile gittim akıntım var kahverengi kırmızı karışık diye. Kanda hiç bir şey çıkmadı idrarda da kese düzgün hatta bebeği gördük kalp atışı için haftaya glein dedi. Normalde 5+2 olmam lazım ultosonda 6+3 çıktı bir şry bulamadık ama daha önce düşük yaşadığım için progestana başladık. Bence sende bir acile git.

Kızlar sizde bel ağrısı varmı bende dün aşırı bir bel ağrısı oldu ağladım acımdan. Doğrulamadım resmen,şimdi daha iyiyim ama dün uyutuncaya kadar can çekiştim

Kızlar sizde bel ağrısı varmı bende dün aşırı bir bel ağrısı oldu ağladım acımdan. Doğrulamadım resmen,şimdi daha iyiyim ama dün uyutuncaya kadar can çekiştim
Yok canim bende bi göğüs agrisi adet olcam zamanda acirdi siserdi hareket ettikçe sizliyorlar valla

Bencede bel ağrısı yok ara ara kasiklar agriyor ve göğüslerim inanılmaz hassas sizliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…