2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
siz kana baktırdınız mı?baktırdıysanız kaç çıktı? benimki sizinkiyle yaklaşık aynı tarihler, 15 aralık görünüyor ama kanda baktırmadım henüz.
Kanda 31 martta 163.5 çıktı 2 nisanda 417.8 çıktı kese daha gözükmemişti yarın tekrar betaya baktıracağım doktor sağlıksız gebelik olabilir demişti

Kanda 31 martta 163.5 çıktı 2 nisanda 417.8 çıktı kese daha gözükmemişti yarın tekrar betaya baktıracağım doktor sağlıksız gebelik olabilir demişti
Nie oyle demiss gayet guzel artmış canim ksc gun geçti adetin

iyi de kese 2000 lerdeyken görünüyor diye biliyorum, nasıl sağlıksız demiş anlayamadım

Gayet güzel yükselmiş o betada kese görünmez zaten yarın kesen vajinal bakılırsa büyük ihtimalle görünür:)

Herkese merhaba. Bende bir kaç gün önce evde idrar testi ile öğrendim. Ama henüz doktora gidemedim.yarin cesaretimi toplarsam bi beta görmek isterim... aslında doktorum bekle 6. Hafta gel dedi ama ben daha kaç haftalık olduğundan da emin değilim....işte bunlar hep o korona yüzünden neyse herkese hayırlı olsun

Kızlar bir de ben ilk gebeligimde hep sol kasigim ağrıyordu kızım oldu. Yine sol kasigim ağrıyor. Kızım mi olacak acaba yine. Siz ne tarafınızda ağrı hissediyorsunuz ilk gebeliginizde nasildi
Benim ilk gebeligimde kasık ağrım olmamıştı oğlum oldu şimdi yoğunlukla sol kasgm ağrıyor

Günaydin kizlar bütün geçen gaz sancısı ile geçti sabah uyanınca iki gündür migdem bulanıyor kahvaltı yaptıktan sonra geçiyor.yarin randevum var çok heycanliyim
Bulantı değilde sabah benimde midem bir tuhaf oluyor,hadi bakalım güzel haberlerle gel ins salı da ben gidicem

İnşallah bende rüyam da elma bahçesinde görmüştüm kendimi 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ama kırmızı elmaları kıza yoruyorum bende oğlum var benim de en başta sağlıklı sıhhatli ve hayırli evlâd nasip olur inşallah

Size kalp atışı için kaçıncı hafta gelin dedi doktor? 5. Hafta yeterli oluyormudur

hayırlı olsun, adetin kaç gün geçti?

Annem görmüş ruyasinda benibir avuc çilek vermisim ona sonra 1 hafta sonra ogrendim hamileligi

Bende ruyamda hamile oldugumu ogrenmisim.annemlere söylemeye gidiyoruz esimle sonra kayinvalidemlere aynisini 2 gun sonra yaşadık karnim.cikmis bebegimin ayak izi gorunuyor karnimdaaa insallah o gunleride görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…