Kanda 31 martta 163.5 çıktı 2 nisanda 417.8 çıktı kese daha gözükmemişti yarın tekrar betaya baktıracağım doktor sağlıksız gebelik olabilir demiştisiz kana baktırdınız mı?baktırdıysanız kaç çıktı? benimki sizinkiyle yaklaşık aynı tarihler, 15 aralık görünüyor ama kanda baktırmadım henüz.
Benim uykum gelmiyor gelse de hemen gidiyorYattmisim uyymusum 2 de uyandim bende
Ben bol bol uyuyorumBenim uykum gelmiyor gelse de hemen gidiyor
Nie oyle demiss gayet guzel artmış canim ksc gun geçti adetinKanda 31 martta 163.5 çıktı 2 nisanda 417.8 çıktı kese daha gözükmemişti yarın tekrar betaya baktıracağım doktor sağlıksız gebelik olabilir demişti
iyi de kese 2000 lerdeyken görünüyor diye biliyorum, nasıl sağlıksız demiş anlayamadımKanda 31 martta 163.5 çıktı 2 nisanda 417.8 çıktı kese daha gözükmemişti yarın tekrar betaya baktıracağım doktor sağlıksız gebelik olabilir demişti
Gayet güzel yükselmiş o betada kese görünmez zaten yarın kesen vajinal bakılırsa büyük ihtimalle görünür:)Kanda 31 martta 163.5 çıktı 2 nisanda 417.8 çıktı kese daha gözükmemişti yarın tekrar betaya baktıracağım doktor sağlıksız gebelik olabilir demişti
Benim ilk gebeligimde kasık ağrım olmamıştı oğlum olduKızlar bir de ben ilk gebeligimde hep sol kasigim ağrıyordu kızım oldu. Yine sol kasigim ağrıyor. Kızım mi olacak acaba yine. Siz ne tarafınızda ağrı hissediyorsunuz ilk gebeliginizde nasildi
sag kasigim agriiyo.Kızlar bir de ben ilk gebeligimde hep sol kasigim ağrıyordu kızım oldu. Yine sol kasigim ağrıyor. Kızım mi olacak acaba yine. Siz ne tarafınızda ağrı hissediyorsunuz ilk gebeliginizde nasildi
Hoş geldin aramıza , hayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginizaMerhaba aralık annişleribeni de alın aranıza
Yaş 27
Kilo 57
Bakü
1.çocuk❤
Bulantı değilde sabah benimde midem bir tuhaf oluyor,hadi bakalım güzel haberlerle gel ins salı da ben gidicemGünaydin kizlar bütün geçen gaz sancısı ile geçti sabah uyanınca iki gündür migdem bulanıyor kahvaltı yaptıktan sonra geçiyor.yarin randevum var çok heycanliyim
İnşallah bende rüyam da elma bahçesinde görmüştüm kendimi 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ama kırmızı elmaları kıza yoruyorum bendeBenimde bir oğlum var kizlar bu gece rüyamda kızım olduğunu gördüm isminide koymuşum hiç aklımdan geçmeyen bir isimdi ilki belliydi de ikinci ismi Kuranda geçen bir isimmis kızım olursa inşallah rüyamda gördüğüm ismi koyacağım
Size kalp atışı için kaçıncı hafta gelin dedi doktor? 5. Hafta yeterli oluyormudurbende kocaelinde yaşıyorum
dr 10 gün gel dedi 5+6 ya denk geliyor kalp atış duyulmazsa tekrar çağıracak.zaten dr lar kalp atışı duyulması için mutlaka gelin diyorlar ondan sonra onlarda sık sık çağırmazlar diye düşünüyorum inşallah bi aksilik olmaz hepimiz için
hayırlı olsun, adetin kaç gün geçti?Herkese merhaba. Bende bir kaç gün önce evde idrar testi ile öğrendim. Ama henüz doktora gidemedim.yarin cesaretimi toplarsam bi beta görmek isterim... aslında doktorum bekle 6. Hafta gel dedi ama ben daha kaç haftalık olduğundan da emin değilim....işte bunlar hep o korona yüzündenneyse herkese hayırlı olsun
Hepimiz inşallahHoş geldin aramıza , hayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginiza
Teşekkür ederim. 2 gün gecikince öğrendim. Bugün 5 oldu.hayırlı olsun, adetin kaç gün geçti?
Annem görmüş ruyasinda benibir avuc çilek vermisim onaİnşallah bende rüyam da elma bahçesinde görmüştüm kendimi 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ama kırmızı elmaları kıza yoruyorum bendeoğlum var benim de en başta sağlıklı sıhhatli ve hayırli evlâd nasip olur inşallah
Haklısın canım. İnşallah her şey çok güzel olacakEvet doktorum ne yaşarsan yaşa korkutma kendini dedi. Bence de stres yapmamalıyız. İnşallah herşey güzel olacak ❤