2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar 1. Resim bata 2 gün kala, 2. Resim bata 1 gün kala yani bugün beta hcg nin yükseldiğini umut ediyorum herkese hayırlı haberler diliyorum ♥

Eklentiler

• DE8C8008-C62C-4AAC-84F3-431B4502E8AD.jpeg
    86,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 24D68AB2-D3D5-4B65-8693-E95EC732AEF3.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar 1. Resim bata 2 gün kala, 2. Resim bata 1 gün kala yani bugün beta hcg nin yükseldiğini umut ediyorum herkese hayırlı haberler diliyorum ♥
Gayet belirgin zaten canım kan testi yaptır hemen bizim çizgiler bu kadar bile yoktu

Gayet güzel yükselmiş o betada kese görünmez zaten yarın kesen vajinal bakılırsa büyük ihtimalle görünür:)
Vajinal muayene yapıyorlar mı ki devlette bilmiyorum

Kizlar cok hevesleniyoruz herhlde biz esim.bisiler alsakmi falan diyor bebeğe daha diyorum.dur 4 yil bekledi napsın onada hak veriyorum surekli bebek seyelri arastiriyoruz ya yatak besik odasini düşünüyoruz sunu böyle sunu söyle yaparız gbisineeeee besik almicaz anne yani gbi bisi alicaz montosori istiyoruz bakalim rabbim.nasip ederse insalllaaaah

Ben de bebeğimi abisinden korumaya çalışıyorum, dün karnıma vurdu belime kadar ağrıdı, isteyerek yapmıyor zaten bilmiyor, hızla kucağıma atladı, bakalım ne yapacağız

Hayırlı olsun, hoşgeldiniz aramıza

Tesekkur ederim hepimize hayirli olsun
Merhaba hoş geldin aramıza hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah

Amin canim insallah hepimiz saglikla kavusalim

Sen yine iki yaşına getirmissin canim benim digerini benimki 18 aylik ve emiyor ilk cocuk icin bir yil denemistik olmamıştı bu ilk denemede oldu sok oldum Allah nasip etti diye cok cok mutluyum beraber buyuyecekler arkadas olacaklar boyle planlanmıştık zaten Allah utandirmasin

Ben de bebeğimi abisinden korumaya çalışıyorum, dün karnıma vurdu belime kadar ağrıdı, isteyerek yapmıyor zaten bilmiyor, hızla kucağıma atladı, bakalım ne yapacağız
Inanin Allah koruyor. Ablam ilk cocugu hoplatti ziplatti kucagindan indirmedi ama karnindakine hic birsey olmadi Allaha şükür. Benim kizimda surekli karnima vuruyor oyun saniyor. Tepki gostermiyorum konuyu degistirmeye calisiyorum. Boyle boyle unutacak

İnşallah, ben söylemedim ama çocuğun içine doğuyor:)

Benimde oğlum çok hareketlidir anlık üstüme sırtıma neresi denk gelirse atladığından eşim konuştu anlattı dikkat etmelisin diye şuan iyi gidiyoruz oğluşum dikkat ediyor

Heveslenmen iz güzel ama eşyalar için daha erken canım biz daha varlığına sevinemedik ne olacak ne bitecek diye düşünüp duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…