Düzensiz oluyordum daha adetim geçmemişti kanamam çok erken oldu diye herhalde öyle dediNie oyle demiss gayet guzel artmış canim ksc gun geçti adetin
Gayet belirgin zaten canım kan testi yaptır hemen bizim çizgiler bu kadar bile yoktuKızlar 1. Resim bata 2 gün kala, 2. Resim bata 1 gün kala yani bugün beta hcg nin yükseldiğini umut ediyorum herkese hayırlı haberler diliyorum ♥
Kanamam olduğu için öyle dedi sanırımiyi de kese 2000 lerdeyken görünüyor diye biliyorum, nasıl sağlıksız demiş anlayamadım
Vajinal muayene yapıyorlar mı ki devlette bilmiyorumGayet güzel yükselmiş o betada kese görünmez zaten yarın kesen vajinal bakılırsa büyük ihtimalle görünür:)
YukselmissKızlar 1. Resim bata 2 gün kala, 2. Resim bata 1 gün kala yani bugün beta hcg nin yükseldiğini umut ediyorum herkese hayırlı haberler diliyorum ♥
Olabilir canimDüzensiz oluyordum daha adetim geçmemişti kanamam çok erken oldu diye herhalde öyle dedi
Kacta gozukur kese acaba beta kac olmasi lazimGayet güzel yükselmiş o betada kese görünmez zaten yarın kesen vajinal bakılırsa büyük ihtimalle görünür:)
Hayırlı olsun, hoşgeldiniz aramıza
Merhaba hoş geldin aramızahayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah
Merhaba canim bende kızımı 2018 şubatta kucagima aldım şimdi yine hamileyim. Seninle ayniyiz galiba. 2. Çocuk için erken olduğunu düşünüyordum. Bu süreçte olması da beni kaygılandırıyor. Sen ne düşünüyorsun ne hissediyorsun..
Inanin Allah koruyor. Ablam ilk cocugu hoplatti ziplatti kucagindan indirmedi ama karnindakine hic birsey olmadi Allaha şükür. Benim kizimda surekli karnima vuruyor oyun saniyor. Tepki gostermiyorum konuyu degistirmeye calisiyorum. Boyle boyle unutacakBen de bebeğimi abisinden korumaya çalışıyorum, dün karnıma vurdu belime kadar ağrıdı, isteyerek yapmıyor zaten bilmiyor, hızla kucağıma atladı, bakalım ne yapacağız
İnşallah, ben söylemedim ama çocuğun içine doğuyor:)Inanin Allah koruyor. Ablam ilk cocugu hoplatti ziplatti kucagindan indirmedi ama karnindakine hic birsey olmadi Allaha şükür. Benim kizimda surekli karnima vuruyor oyun saniyor. Tepki gostermiyorum konuyu degistirmeye calisiyorum. Boyle boyle unutacak
Annem görmüş ruyasinda benibir avuc çilek vermisim onasonra 1 hafta sonra ogrendim hamileligi
Öyle görünüyor canm hayırlı olsunKızlar 1. Resim bata 2 gün kala, 2. Resim bata 1 gün kala yani bugün beta hcg nin yükseldiğini umut ediyorum herkese hayırlı haberler diliyorum ♥
Benimde oğlum çok hareketlidir anlık üstüme sırtıma neresi denk gelirse atladığından eşim konuştu anlattı dikkat etmelisin diye şuan iyi gidiyoruz oğluşum dikkat ediyorBen de bebeğimi abisinden korumaya çalışıyorum, dün karnıma vurdu belime kadar ağrıdı, isteyerek yapmıyor zaten bilmiyor, hızla kucağıma atladı, bakalım ne yapacağız
Ben de söyledim, pirinç kadar dedim:)Benimde oğlum çok hareketlidir anlık üstüme sırtıma neresi denk gelirse atladığından eşim konuştu anlattı dikkat etmelisin diye şuan iyi gidiyoruz oğluşum dikkat ediyor
bende de kanama var yani kanama değil kahverengi lekelenme. ama evdeki test pozitif çıktı.Kanamam olduğu için öyle dedi sanırım
Heveslenmen iz güzel ama eşyalar için daha erken canımKizlar cok hevesleniyoruz herhlde biz esim.bisiler alsakmi falan diyor bebeğe daha diyorum.dur 4 yil bekledi napsın onada hak veriyorum surekli bebek seyelri arastiriyoruz ya yatak besik odasini düşünüyoruz sunu böyle sunu söyle yaparız gbisineeeee besik almicaz anne yani gbi bisi alicaz montosori istiyoruz bakalim rabbim.nasip ederse insalllaaaah