- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
Teşekkür ederim canım. Peki ben nen yapayım. Kızım oturmak istemiyor. Ayakta durmak istiyor. Bende oyle ayakta tutamıyoruminternetten alıntı yaptım canım
Yürüteç kullanarak yürüyen bebekler gerçek yürüme sırasında kullanılan kalça ve eklem koordinasyonunu geliştiremezler. Yürüteç kullanımı bebeklerde normal gelişim süreci içinde yapması gereken motor gelişimi geciktirdiği gibi omurga, kalça ve parmak ucu yürümesi gibi bozukluklara neden olur.
Maşaallah maşaallah rabbim nazardan korusun.Ağlamıyor bıraksam bir saati bulur oyun oynuyor oyuncakları ağzına sokuyor vs. Yanında oturuyorsak sorun yok. Bugün 7 aylık oldu bizde canım. Nereye gidersek gidelim sıkıntı çıkarmıyor kucak kucak diye
Maşallah prenseseAğlamıyor bıraksam bir saati bulur oyun oynuyor oyuncakları ağzına sokuyor vs. Yanında oturuyorsak sorun yok. Bugün 7 aylık oldu bizde canım. Nereye gidersek gidelim sıkıntı çıkarmıyor kucak kucak diye
Bişe diyemıyorum canım . Eger yurumek istiyosa yürütec yürümeyı gecıktırıyo diyolar .yani bu surecte sen kızına destek olucaksın ama rahatlayım dıyosan yürüteçe koyabılırsın karar senınTeşekkür ederim canım. Peki ben nen yapayım. Kızım oturmak istemiyor. Ayakta durmak istiyor. Bende oyle ayakta tutamıyorum
ben yürüteç kullanıyorum. Bende seninle aynı durumdayım, bebeğim durmuyor iş yaparken 20-30 dakika katıyorum yürüteçe pıtır pıtır geziyor arkamdan . uzun süre kullanmıyorum.Teşekkür ederim canım. Peki ben nen yapayım. Kızım oturmak istemiyor. Ayakta durmak istiyor. Bende oyle ayakta tutamıyorum
Hic de kisa degil canim, persentilde boy yuzdesi kilo yuzdesine gore azdir sadece, sorun degil bu da. Biz 7 ayi doldurduk boy 65 cm, kilo 7.250. Biz her iki persentilde de dusuguz maalesef bebegimin istahsizligindan ama zamanla kapanir farklar bence sagliklari yerinde olsun daHanımlar kızım 6 ay 23 günlük. 8 ayına girecek haftaya.
8.39 kg.
Boyu 66.
Doktor kilosuna göre kısa olduğunu söyledi.
Benim boyum 1.53. Eşimin boyu 1
76 larda..
Kızımın şimdi kısa olması kısa olacağı anlamına geliyor mu. Bilgisi olan varmı yada benimle aynı durumda.
7.250 düşük değil ama canım. 7 aylık bebek için.Hic de kisa degil canim, persentilde boy yuzdesi kilo yuzdesine gore azdir sadece, sorun degil bu da. Biz 7 ayi doldurduk boy 65 cm, kilo 7.250. Biz her iki persentilde de dusuguz maalesef bebegimin istahsizligindan ama zamanla kapanir farklar bence sagliklari yerinde olsun da
Maşaallah rabbim esirgesin kötülüklerden. Rabbim size bağışlasınBizim ek gıda hikayemiz böyle devam edıyor . Agzının kenarındakıler lable ve yumurta sarısı karısımıEki Görüntüle 2887560
Maşallah suphanallahBizim ek gıda hikayemiz böyle devam edıyor . Agzının kenarındakıler lable ve yumurta sarısı karısımıEki Görüntüle 2887560
Benim kızım da tam 8 aylık boyu 67 cm kilosu 8700 gr. Doğum boyu 44 cmdi uzama hızının iyi olduğunu söylüyor doktor ama kıyaslamaya kalkarsak kısa gibi geliyor bize de. Önemli olan persentil tablosunda eksiye düşmeyecek hızda sağlıklı uzaması. Benim ve eşimin boyu da sizinki gibi, minyon da olabilirler ilerde bir anda boy da atabilirler hiç belli olmazHanımlar kızım 6 ay 23 günlük. 8 ayına girecek haftaya.
8.39 kg.
Boyu 66.
Doktor kilosuna göre kısa olduğunu söyledi.
Benim boyum 1.53. Eşimin boyu 1
76 larda..
Kızımın şimdi kısa olması kısa olacağı anlamına geliyor mu. Bilgisi olan varmı yada benimle aynı durumda.
Bebek için yer yatağı ayarlasan rahat edersin bence düşme riski de olmaz uykusunda da rahatça döner. Bende korkuyorum yüksekte bırakırken etrafını yastıkla çeviriyorum çünkü saniyelik hareket ediyorlar. Yerde bile halının ortasına bıraksam arkamı dönüp tekrar bakmamla parkeye gitmiş vaziyette buluyorum. Eşin de gece kendi kalkarken bebeğin yanını kapatarak güvenli hale getirmeli. Gerekirse kendi yatağınıza yatak korumalığı gibi bişey alabilirsiniz, ebebekte satılıyor. Travmatik bir düşme olmadıkça sorun olmaz inşallah vicdan azabı yapmana gerek yok önlem almak önemli, onun haricinde elimizden bişey gelmiyor düşe kalka büyüyorlar. 3 çocukla yetişmek çok zordur eminim. Allah hepimizin yavrularını korusun kolaylık versinKızlar nasılsınız? Uzun zamandır uğrayamadım biraz işi düştü geldi gibi oldu ama oğlum üçtür yataktan düşüyor kızları hiç düşürmemiştim nasıl oluyor anlamıyorum bugün yine yatırdım etrafını yastıklarla çevirdim beşiği dar geliyor küçük dönemeyince ağlıyor uyuyamıyor yatağa koydum kızlarım hasta onlarla mutfakta uğraşırken düşmüş Allahım bu yaşadığım üçüncü korku.. İlkinde kızlar kapıya vurdular onlara kapıyı açarken saniyelik bi bırakmayla düştü ikincisi eşimle arama alıyorum bazen geceleri emzirirken o sıcak diye kalkmış salona geçmiş oğlumda dönüp düşmüş ağlamasına kalktım o ayrı bi travmaydı doktor kusma bir anormallik yoksa birşey yoktur dedi ama ben vicdan azabından bittim ilerde bir sorun çıkarmı bişey mi olacak ki sebep olarak düşüyor diye kafayı yiycem büyüklerle uğraşmaktan bebeğe bakamıyorum moralim çok bozuk
Yatakla gardıropun arası bile 20 cm canım odada yer yok malesef beşiği zor sığdırdım şifonyeri çıkarıp annemde yer yatağını hep söylüyor ama malesef..3 kere düşünce bişey mi olacak ki sürekli düşüyor diye düşünmeden edemiyorum kızlarda da hiç başıma gelmeyince baya korkuttu beni bu düşmelerBebek için yer yatağı ayarlasan rahat edersin bence düşme riski de olmaz uykusunda da rahatça döner. Bende korkuyorum yüksekte bırakırken etrafını yastıkla çeviriyorum çünkü saniyelik hareket ediyorlar. Yerde bile halının ortasına bıraksam arkamı dönüp tekrar bakmamla parkeye gitmiş vaziyette buluyorum. Eşin de gece kendi kalkarken bebeğin yanını kapatarak güvenli hale getirmeli. Gerekirse kendi yatağınıza yatak korumalığı gibi bişey alabilirsiniz, ebebekte satılıyor. Travmatik bir düşme olmadıkça sorun olmaz inşallah vicdan azabı yapmana gerek yok önlem almak önemli, onun haricinde elimizden bişey gelmiyor düşe kalka büyüyorlar. 3 çocukla yetişmek çok zordur eminim. Allah hepimizin yavrularını korusun kolaylık versin
Allah yardımcın olsun zor gerçekten ama bir çözüm yolu bulunur elbet. Olmadı beşiği kaldırsanız yerine yer yatağı koysan yine de sığmaz mı? Veya başka müsait bir oda varsa oraya kurun orda uyusun en azından gündüzleri aklın kalmaz düştü mü düşecek mi diyeYatakla gardıropun arası bile 20 cm canım odada yer yok malesef beşiği zor sığdırdım şifonyeri çıkarıp annemde yer yatağını hep söylüyor ama malesef..3 kere düşünce bişey mi olacak ki sürekli düşüyor diye düşünmeden edemiyorum kızlarda da hiç başıma gelmeyince baya korkuttu beni bu düşmeleriki kızımı sık yaptım aralarında 15 ay var gerçekten daha kolay büyütmek düşünen sık yapsın bebeleri şimdi onlar büyük sürekli dışarı çıkmak istiyorlar çıkınca da zil ve cam hiç durmuyor gerçekten onlarla ilgilenmekten bebeğe yetemiyorum Rabbim kolaylık versin bana da tüm annelere de cevap içinde teşekkür ederim canım artık sabahı ederim de bu kafayla ben yarına Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?