2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bende gebelik testi yaptım pozitif cıktı sağlık ocağını aradım 7. Haftaya kadar gitme dediler folik asit alıyorum son adet tarihine göre 5 haftalık gebeyim. Gitmeyi düşünmüyorum 2 hafta daha ankara dayım onerdiğiniz hastane var mı bu süreçte bildiğiniz gittiğiniz
Tebrikler 👏😊 ankarali degilim ama bilen bir arkadas cikar , kanama ve agri olmadikca kimse gitmek istemiyor

Merhaba guzeller ❤ ben 2018 ekim annelerinden geliyorum aralik 2020 annesi de olabilmek icin 😊.

Yas 33
Kilo 67
Tdt 6 aralik
2. Cocuk
Antalya
Merhaba canim bende kızımı 2018 şubatta kucagima aldım şimdi yine hamileyim. Seninle ayniyiz galiba. 2. Çocuk için erken olduğunu düşünüyordum. Bu süreçte olması da beni kaygılandırıyor. Sen ne düşünüyorsun ne hissediyorsun..

Ya ben öğlen de uyuyorum herhalde ondan da mı erken kalkiyorum iyice bilemedim
Valla bende uyuyorum bgun 4 20 de uyandimm 8 de uyudum sabah 10 da uyandim.arada uyukluyorum biraddan uyucaaam hehrlde gozler gidiyooor😂

kizlar evet uyku olayi bende de var. normalde sabah 10 11 anca kalkardim inanrmisinzi smdi 7 8 gbi kalkiyorm. ve uyurkende cok huzursuz uyuyorm. her an uyaniyorm. heycandanmidir nedir😊

Ben tam tersine gece uyuyamiyorum, geç yatıyorum ve sabah erken uyanamiyorum. Rüyalarim da hep Corona ile ilgili 😟

kizlar evet uyku olayi bende de var. normalde sabah 10 11 anca kalkardim inanrmisinzi smdi 7 8 gbi kalkiyorm. ve uyurkende cok huzursuz uyuyorm. her an uyaniyorm. heycandanmidir nedir😊
Ben normalde gece 3 4 de yatan biriydim simdi bu saattlerde uykum gelio erkenden kalmiyorum 4 5 6 heyedandan herhlde ben bide uyaninca acaba ruyamiydi falan diyorum😂

Kızlar bir de ben ilk gebeligimde hep sol kasigim ağrıyordu kızım oldu. Yine sol kasigim ağrıyor. Kızım mi olacak acaba yine. Siz ne tarafınızda ağrı hissediyorsunuz ilk gebeliginizde nasildi

Kızlar bir de ben ilk gebeligimde hep sol kasigim ağrıyordu kızım oldu. Yine sol kasigim ağrıyor. Kızım mi olacak acaba yine. Siz ne tarafınızda ağrı hissediyorsunuz ilk gebeliginizde nasildi
Hic dikkat etmedim Bidahakine edicem❤

Benik sol tupum sıkıntılı Allahtan sag tarafım agriyor 😂 gonlunden gecen ne erkekmi istiyosun yoksa yine kizmi olsun

Merhaba aralık annişleri 😍 beni de alın aranıza 🤗

Yaş 27
Kilo 57
Bakü
1.çocuk 🤰❤️

Merhaba canim hoşgeldin sağlıcakla kavusuruz insalllahhhhh en son bat ne zamandi.nekdrlik.hamilesinnn

Hoşbulduk canım. Bat 25 şubattı. Ama bi kaç aydır 2-3gün gecikmem oluyor. O yüzden tam bilemiyorum. Bata göre 5+5 oluyorum. Ama 2gün önce ultrasona girdim doktor nokta kadar keseyi gördü ve 3-4 haftalık dedi. Düğmem Küçük olduğundan ölçümünü yapamadı doktor 😍

İnşallah sağ salim kucağımıza alırız canım ❤️
Sen gördün mü keseyi?

Hoşbulduk canım. Bat 25 şubattı. Ama bi kaç aydır 2-3gün gecikmem oluyor. O yüzden tam bilemiyorum. Bata göre 5+5 oluyorum. Ama 2gün önce ultrasona girdim doktor nokta kadar keseyi gördü ve 3-4 haftalık dedi. Düğmem Küçük olduğundan ölçümünü yapamadı doktor 😍

İnşallah sağ salim kucağımıza alırız canım ❤
Sen gördün mü keseyi?
Hayirr yarin gidicem of cok heyecanliyim 🤲🏻 insalllah gorurum kesesini annesinin kuzusunun bende 4 martta oldum en son sonnn ben 31 martta yada 1 nisanda olmam gerekiyordu 6 gun gecikme var yarin 7 gecikme olcak acaba erkenmi gidiyoruz diyorum.keseyi gorurmuyuz biyanim cok gtmek istiyor biyanim koronadan korkuyor ama gidicem bi keseyi falan gorursem rahatlarım

Hayirr yarin gidicem of cok heyecanliyim 🤲🏻 insalllah gorurum kesesini annesinin kuzusunun bende 4 martta oldum en son sonnn ben 31 martta yada 1 nisanda olmam gerekiyordu 6 gun gecikme var yarin 7 gecikme olcak acaba erkenmi gidiyoruz diyorum.keseyi gorurmuyuz biyanim cok gtmek istiyor biyanim koronadan korkuyor ama gidicem bi keseyi falan gorursem rahatlarım
Benim başımdan talihsiz bir hamilelik geçtiğinden dolayı doktorum kontrol altında olmam gerektiğini söyledi. O yüzden erken davrandık. Keseyi rahimde görmem lazım ondan sonra sana ilaç yazabilirim dedi. Çok şükür gördük ve başladım progesteron için ilaç almaya.

X