2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayırlı olsun, hamilesiniz
Kesin emin olmak istiyorsanız kan verin bence.

Kızlar ben bugün biraz temizlik yapayım dedim bittikten sonra çok ağrım oldu hatta adet sancısı gibi olmaya başladı ara ara sizede oluyor mu yani ne bileyim hiç ev işide mi yapmıycaz

Kızlar ben bugün biraz temizlik yapayım dedim bittikten sonra çok ağrım oldu hatta adet sancısı gibi olmaya başladı ara ara sizede oluyor mu yani ne bileyim hiç ev işide mi yapmıycaz
Adet ağrısı gibi bende çok hafif oluyor ara sıra ama özellikle ilk 3 ay çok dikkat etmeliyiz. Ben evi yavaş yavaş ve günlere bölerek supuriyorum. Çok eğilme kalkma yapmıyorum, uzanmiyorum. Bugün uzanarak dinlen ve birkaç gün çok dikkat et

Ben biraz zorladım galiba koltuk falan ittirdim ilk olunca birde tecrübesizlik var her şeyden tırsar oldum artık her ağrıda tamam kesin düştü düşecek diyorum zor valla birde hep evdeyiz kafamı dağıtmak zor oluyo vakit geçmiyo haftaya cuma kontrol var nasıl geçecek günler hiç bilmiyorum

Koltuk, eşya itme, çekme vs yapmamaya çalış bence canım. İş başka zaman da yapılır ama bebeğinin sağlığı daha önemli.

teşekkür ederim inşallah, bakalım hastanelere de girmek istemiyorum ama giderim hafta içi
Büyük hastane veya sağlık ocağından ziyade küçük klinikleri tercih edebilirsin eğer yakınında varsa. Ben ilk kan verdigimde cumartesi günüydü ve klinikte hiç hasta yoktu. Eldiven, maske taktım. Kan verirken hemşireye rica ettim koltuga bile oturmadan ayakta kan verdim. Hemşire kanı alirken kafanı diğer tarafa çevir mumkun olduğunca yakın mesafe olmasın. Eve gelir gelmez kıyafetlerimi makinaya attım kendim de duşa girdim.

tamam aynısını uygulayacağım

Hayırlı olsun bariz pozitif görünüyor :) bende laboquick marka testle öğrendim benim bata 1 gün kala bu koyuluktaydı 2 gün arayla yaptım daha da koyulaştı. Sizin de yumurtlamanız erken olmuş demek ki

teşekkür ederim ama ümitlenmek istemiyorum, belki de laboquick markasından kaynaklanıyordur, yorumları okudum hep erkenden gösterebiliyor denmiş.
Aklinda şüphe olmasinnn canim benim 4 testimde seninle ayni markaa 4 dude silik çıkmıştı hayirli ugurli olsun bebegin❤

kızlar ama akşam yine kahverengi akıntı geldi tüm gün olamamıştı moralim bozuldu biraz. kasıklarımda ağrı da var biraz.

kızlar ama akşam yine kahverengi akıntı geldi tüm gün olamamıştı moralim bozuldu biraz. kasıklarımda ağrı da var biraz.
Acile gidip kan verebilirmisinz yarin saglik ocaklarida kapalı pazar oldugu icin maske eldiven takin acile gidin bi

Kızlar bende gebelik testi yaptım pozitif cıktı sağlık ocağını aradım 7. Haftaya kadar gitme dediler folik asit alıyorum son adet tarihine göre 5 haftalık gebeyim. Gitmeyi düşünmüyorum 2 hafta daha ankara dayım onerdiğiniz hastane var mı bu süreçte bildiğiniz gittiğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…