• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
çocuk bakimi çok zor ama geçiyor unutuyorsun zamanla ama hersey zmaninda güzel yaş ilerleyince dahada zor oluyor

Bizim puset bebek arabasında da kullandığımız için sıkıntı olmuyor içinde geniş bayagi kullanıyorum

niyeki 😮

Doğduğundan beri bide salincakli puseti var ikisini birden dönüşümlü kullaniyom

Ben şuan 35 yaşındayım canim zaten ilk çocuğum. Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularimiza. Cok geç oldu bebegim ama gerçekten çok zor bakmak.

Bende şuan çalışıyorum canım bulunduğum ilden ayrılamam evden de çalışsam. Evimizi de taşıdık tayini çıkar diye ama çıkmadı. Gidince kalacak yerimiz yok. Apartta kalacak eşimde.
Rabbim sabır versin canım insan boyle zamanlarda daha bi hassas oluyor eşini yanında istiyor ama enazındna hayatta en azından saglıklı hafta sonları gelır güzel düşün . Kuzenımın eşi bebegın kalp atıslarının duyuldugu gün vefat etti .bu ayın sonunda babasız bi bebek dunyaya gelcek . O olaya tanık oldugumdan beri her halımıze şükrediyorum .

Rabbim sabır versin canım insan boyle zamanlarda daha bi hassas oluyor eşini yanında istiyor ama enazındna hayatta en azından saglıklı hafta sonları gelır güzel düşün . Kuzenımın eşi bebegın kalp atıslarının duyuldugu gün vefat etti .bu ayın sonunda babasız bi bebek dunyaya gelcek . O olaya tanık oldugumdan beri her halımıze şükrediyorum .

Allah kuzenine sabırlar versin yardımcısı olsun canım. Çok üzüldüm onun için, gerçekten de cok şükür en azından tayini çıkınca gelecek artık kaç ay sürer bilinmez ama. Hayat zor.

Kızlar güneş kremi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ben biraz araştırdım La Roche - Posay Baby beğendim ama kararsızım, kullanıp memnun kaldığınız yada kalmadığınız markalar neler?
C02A56F4-FD3A-4B8C-996A-789182E28823.png

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-14-15-19-14-824_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-05-14-15-19-14-824_com.instagram.android.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 32
Ah nasıl bir acı Ya Rabbim.
Allah'ım sabırlar versin yavrucuğa da annesinede

Hanımlar benim kızım çok terliyor böyle olan varmı.. Yada bu durum nedendir bilen varmı.
Hanımlar terlemesi sıcaktan değil.
Battaniyeden değil.
Yani yastık sırık sıklam
Sabah pijaması bile sırıl sıklam olmuştu.

Canim öncelikle geçmiş olsun benim bebek de kusma vs yoktu kakasindaki mukus yüzünden kati bir diyet yaptim ama sadece süt değil vegan beslendim bütün hayvansal gidalari ve kuruyemiş susam da dahil. Belki senin bebeğe başka şeyler de dokunuyodur. @nsl4721 onun da bebeğinin çok ciddi kusma problemi vardi. Biraz daha hafifledi son zamanlarda. Istersen onunla iletişime geç yardimci olabilir.
Selam ne yiyordunuz acaba sütunuz azalmadı mi bu şekilde ben de şu an ne olduğunu bilmiyorum süt diyeti deniyorum ama aşırı zorlaniyorum tatlı istegim çok fazla hurmalar falan kesmiyor ve kahvaltida peynir yiyememek çok kotu

Hanımlar benim kızım çok terliyor böyle olan varmı.. Yada bu durum nedendir bilen varmı.
Hanımlar terlemesi sıcaktan değil.
Battaniyeden değil.
Yani yastık sırık sıklam
Sabah pijaması bile sırıl sıklam olmuştu.
Canım benim oğlanda çok terliyordu 5 ayda gittiğimizde d vit ve Demir ilacının dozunu artırdı baya azaldı terlemesi

Selam ne yiyordunuz acaba sütunuz azalmadı mi bu şekilde ben de şu an ne olduğunu bilmiyorum süt diyeti deniyorum ama aşırı zorlaniyorum tatlı istegim çok fazla hurmalar falan kesmiyor ve kahvaltida peynir yiyememek çok kotu
Ben de ilk başta sütüm etkilenir mi diye korktum ama bi fark olmadi desem yeridir öncelikle bundan yana endişeniz olmasin. Tabi bol su ve yesillik tüketiyorum hep. Tatli konusu benim de en zayif noktam hurma ve irmik helvasi yapiyorum suyla en azindan tatli ihtiyacimi bi nebze gideriyor

Selam kizlar benim bebenin iki gündür burnu musluk gibi çok akiyor rengi şeffaf o yüzden çok sıkıntı yapmiyorum ama geniz akintisi da var sanirim hafiften öksürüyor. Yakin zamanlarda burdan çocuğu rahatsizlananlar vardi neler yapmiştiniz ya da tavsiyesi olan varsa bekliyorum 🥰

Selam kizlar benim bebenin iki gündür burnu musluk gibi çok akiyor rengi şeffaf o yüzden çok sıkıntı yapmiyorum ama geniz akintisi da var sanirim hafiften öksürüyor. Yakin zamanlarda burdan çocuğu rahatsizlananlar vardi neler yapmiştiniz ya da tavsiyesi olan varsa bekliyorum 🥰
Günde en az 3 kere serum fizyolojik ve aspiratorle burnunu temizlemek ve bol bol emzirmek en etkili yöntem. Bizde nezle geçirdik bu şekilde yaptım 2-3 günde toparladı bebeğim. Önemli olan içerdeki mukusun göğse inmesini engellemek balgama dönüşüp bronşit olmaması için. Emiyorsa ilaçsız çok hızlı iyileşiyor bebekler

Günde en az 3 kere serum fizyolojik ve aspiratorle burnunu temizlemek ve bol bol emzirmek en etkili yöntem. Bizde nezle geçirdik bu şekilde yaptım 2-3 günde toparladı bebeğim. Önemli olan içerdeki mukusun göğse inmesini engellemek balgama dönüşüp bronşit olmaması için. Emiyorsa ilaçsız çok hızlı iyileşiyor bebekler
Aynen canim ben de suan onlari yapiyorum inşallah ciğerlere inmez

Kizlar bi arkadasim ( baya bilgilidir cogu konuda) yoğurdu hazir bebek sutlerinden yapmami soyledi duydunuz mu hic boyle bisey

Back