- 14 Mart 2010
- 7.890
- 6.805
- 398
Bol bol tummy time yap bebeginle kaslari icin cok onemli.Doktor mu söyledi canım? Kızımı karın üstü koyduğumda başını kuvvetlice kaldırmıyor, kısa süre tutuyor ondan endişe ediyorum oturtma konusunda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol tummy time yap bebeginle kaslari icin cok onemli.Doktor mu söyledi canım? Kızımı karın üstü koyduğumda başını kuvvetlice kaldırmıyor, kısa süre tutuyor ondan endişe ediyorum oturtma konusunda.
Biz 6 aylık olduk hala başını çok tutamıyor önüne düşüyorKarın üstü yere koyduğumda başını pek uzun süre yukarıda tutamıyor ondan emin olamadım pek. Kucaktayken falan dik tutuyor başını sorun yok. Sizin oturmaya başladığında nasıldı
Canım bizim 4. Ay kontrolünde doktor söyledi destekli ufak ufak oturtabilirsin diye. Ama zaten ondan öncesinde de Ela çok hevesliydi. Kucağımda ben yaslıyordum o oturuyordu. Pusetinde uyurken bile kalkıp oturmaya çalışmıştı biz şok olmuştuk. Ben 5 dk 10 dk öyle destekli oturttum hep. Şimdi de biraz destekli biraz desteksiz oturuyor kendi. Yatıp yuvarlanmak hiç istemiyor dönmek istemiyor oturmak istiyor. Kollarından poposundan destekliyorum yürümek istiyor babasına yönelip gitmeye çalışıyor. Öyle yani. Her bebek farklı isteği varsa 5 dk falan ara ara oturtabilirsin bence.Kizlar bebisleri destekli oturtuyor musunuz? 5 ay 6 gunluk olduk biz, doktora sormayi unutmusum kontrolde.
120 günlük olan bebekler ufak ufak destekli oturtulabilir diye biliyorum ben.Canım bizim 4. Ay kontrolünde doktor söyledi destekli ufak ufak oturtabilirsin diye. Ama zaten ondan öncesinde de Ela çok hevesliydi. Kucağımda ben yaslıyordum o oturuyordu. Pusetinde uyurken bile kalkıp oturmaya çalışmıştı biz şok olmuştuk. Ben 5 dk 10 dk öyle destekli oturttum hep. Şimdi de biraz destekli biraz desteksiz oturuyor kendi. Yatıp yuvarlanmak hiç istemiyor dönmek istemiyor oturmak istiyor. Kollarından poposundan destekliyorum yürümek istiyor babasına yönelip gitmeye çalışıyor. Öyle yani. Her bebek farklı isteği varsa 5 dk falan ara ara oturtabilirsin bence.
Pastorize sut marketlerde varmi hic dikkat etmedim .hazir mama olan sutlerdenBenim doktorum pastörize sütten yapmamı söyledi hazır benek sütü dediğin hangisi
Bende carezetta kullanarak oldum ama cok duzensizlesti biraktim 1 ayda 3 kez oldumAdet olmayan var mı ? Ben ilkinde 5. Ayda olmustum ama mama da veriyordum bunda sadece emzirdigim icin gecikti sanirim yinede stres oluyorum ister istemez.
Benim kizim 5 5 aylik 7.25 kilosu...doktor kontrolune gittik artik köşelere destekli oturtabilirsiniz dedi zaten kendini one dogru itip oturmak istiyor.ek gidaya baslayin dedi ayni zaman daAlmanyada doktorlar bebeklerin oturtulmasini desteklemiyorlar. Sadece ek gida alirken oturtulacak. Hatta kendi oturamadan mama sandalyesine bile oturmayin diyorlar. Benim kizim 5 ay 7 gunluk ek gida verirken kendi kucagimda oturtup veriyorum. Bundan haric oturtutmuyorum.
Bizim ki 5.5 aylık ve desteksiz oturuyor artıkKizlar bebisleri destekli oturtuyor musunuz? 5 ay 6 gunluk olduk biz, doktora sormayi unutmusum kontrolde.
Canım benim bebeğim altı aylık olmak üzere , doğduğu günden beri aşırı kusuyor ama aşırı. Gitmediğim bölüm kalmadı , kan testleri ,mide bağırsak filmleri. Reflü ilaclari hiçbiri fayda etmedi . Yaklaşık dört aydır katı diyetteydim. Önce süt ürünleri yumurta vardı ikinci ay aşısı ve rotadan sonra çoklu besin alerjisine dönüştü. Buğday kuruyemiş bazı meyveler, çok zorlandım. Ama hâlâ kusuyor evet eskisi kadar değil ama yine de günde bı kaç kez üst değiştiriyoruz önlüklere rağmen. Tek çözüm diyet a gerçek anlamda bir diyet. Bir de Mahmut doğru var doktor. Bu alanda en iyisi diyebilirim ek gıdaya başladıktan sonra benimki daha kötü olursa ona gideceğim. İmkanın varsa online da sonuç alan çok kişi varHerkese merhaba kızlar bebeğim 5 ay 8 günlük süt yumurta fındık alerjisi çıktı cilt testinde Kusması alerjidendir dendi diyet yapıyorum ama geçmiyo geçmiyo kafayı yicem artık bi çözümü olan var mı ilaçları kullandık onlarıda kustu thickener kullandık daha koyi kıvamlı kustu yoruldum artık bi temiz üst giydirememekten bitkisel bi çözüm falan bişeyler duyan deneyen var mı
Alerjik bebekler zaten kilo almazlarmis canım takma. Benim bebeğim de alerjik 250 Gr alıyor ama en azından alıyor. Ben de sagmayi denedim ama nerdeyse hiç çıkmadı. Ama fişli bez sayısı iyi o yüzden sorun etme. Eğer bebek ac olsa ağlar durmazdi.Kızlar bugün 5.ay kontrolümüz vardı, 350 gram almış sadece son üç aydır böyle, alerji durumlarından ötürü maalesef. Mama vermedik, şimdi alerji maması aldık tadı berbat, zaten iştahsızdı. Sütüm yetmiyor diye düşünüyorum artık, 3-4 saatlik sağımda 50-60 cc ancak çıkıyor, normali nedir, siz ne kadar sağıyorsunuz
Sagol canım paylaşım için. Alerji mamasına vanilya aroması katarak vermeye başladım anne sütüne takviye olarak. Çişli bez sayısı da,azalmıştı canım ondan da endişe edip mamayı zorladım biraz. Bir haftadır daha iyi sanki, toparlıyor gibi. Gecsşn su alerjiler de normale donelim insallah bir an onceAlerjik bebekler zaten kilo almazlarmis canım takma. Benim bebeğim de alerjik 250 Gr alıyor ama en azından alıyor. Ben de sagmayi denedim ama nerdeyse hiç çıkmadı. Ama fişli bez sayısı iyi o yüzden sorun etme. Eğer bebek ac olsa ağlar durmazdi.
Canım ilk ay kanama oluyor ama daha sonra kesiliyor kanama . Bende cerazette kullanıyorum ilk kullanmaya basladıgımda oldu sonra kesildi .Bende carezetta kullanarak oldum ama cok duzensizlesti biraktim 1 ayda 3 kez oldum
Aynen canım bide ilgi cekmek için öhü öhü yapıyor benım oglum . Baslarda panık olıyordum neden oksuruyor dıye sonra kucagıma alınca gectıgını farkettım anladım kı numaradan yapıyorkızlar selam nasılsınız?
sizin bücürlerde benim kız gibi cazgır cazgır bağırıyor mu? Sürekli aaaaaa aaaaa diye bağırma var bizde
Aynen canım oturtuluyor. maşallah benimki baya alıştı kendi oturuyor baya120 günlük olan bebekler ufak ufak destekli oturtulabilir diye biliyorum ben.
Benim oğlum da oturmaya hevesli oturtuyorum hergün 5-10 dakika
Hem De ne bağırmaa aaa eee.. şimdi onları da geçti hee heee diyip duruyor sürekli evin içinle heleyip duruyor çok komikkızlar selam nasılsınız?
sizin bücürlerde benim kız gibi cazgır cazgır bağırıyor mu? Sürekli aaaaaa aaaaa diye bağırma var bizde
Hiç sorma canım benim kız da aynı önceleri bende korktum sonra dikkat ettim numaradan yapıyor ilgilenelim diyeAynen canım bide ilgi cekmek için öhü öhü yapıyor benım oglum . Baslarda panık olıyordum neden oksuruyor dıye sonra kucagıma alınca gectıgını farkettım anladım kı numaradan yapıyor
Aleyküm selam canımkızlar selam nasılsınız?
Maşallah canım.Bizim ki 5.5 aylık ve desteksiz oturuyor artık
Hepsi aynı galiba bu yaramazlarin:)bizimki de yapiyo aynisini::)))) birde sürekli mizildaniyo ağlayacakmış gibi ilgilenelim diye yapiyo ilgilenince kesiyo ilgiyi bırakınca yine mızırdanmaya devamAynen canım bide ilgi cekmek için öhü öhü yapıyor benım oglum . Baslarda panık olıyordum neden oksuruyor dıye sonra kucagıma alınca gectıgını farkettım anladım kı numaradan yapıyor