How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben her pazartesi 5 gün alarak 8 haftayı geçirmiştim arkadaşım
Tek doktordan mi almıştın canım? Bugün müdürümle konustum, iznim bitiyor rapor almak zorunda kalmayayım, genelgeye gore idari izinli oluyorum değil mi? dedim. Hem ücretli öğretmene ücret ödeyip hem de bana ek ders ödemeleri gerekiyormus o yüzden olmuyor dedi. Ya rapor al ya da ise başla,dedi. Ben ek ders falan istemiyorum ki dedim. Mem boyle diyor, dedi.Biz bu hakki kullanamayacaksak neden genelge yayınlıyorlar ki...😞

Tek doktordan mi almıştın canım? Bugün müdürümle konustum, iznim bitiyor rapor almak zorunda kalmayayım, genelgeye gore idari izinli oluyorum değil mi? dedim. Hem ücretli öğretmene ücret ödeyip hem de bana ek ders ödemeleri gerekiyormus o yüzden olmuyor dedi. Ya rapor al ya da ise başla,dedi. Ben ek ders falan istemiyorum ki dedim. Mem boyle diyor, dedi.Biz bu hakki kullanamayacaksak neden genelge yayınlıyorlar ki...😞
Genelgede ihtiyaç halinde memur göreve çâğrılabilir diye bir madde varmış öğretmenler bu kapsamda değerlendirmeye alınıyor idari izin uygulanmiyormuş. Bize de ilçeden uyarı mesaji geldi çok dilekçe veren olmuş. Benim de bugün bitti raporum yarın doktora gideceğim bayrama kadar rapor alabilirim inşallah

Genelgede ihtiyaç halinde memur göreve çâğrılabilir diye bir madde varmış öğretmenler bu kapsamda değerlendirmeye alınıyor idari izin uygulanmiyormuş. Bize de ilçeden uyarı mesaji geldi çok dilekçe veren olmuş. Benim de bugün bitti raporum yarın doktora gideceğim bayrama kadar rapor alabilirim inşallah
Evet normal şartlarda idari izinli sayılıyorsunuz fakat Maalesef ki -hizmetine ihtiyaç duyulanlar görev yerine dönecektir. İbaresi var. sanırım herkesin hizmetine ihtiyaç var çünkü bu izin maddesinden kimse yararlanamıyor. Allah yardımcınız olsun 💐

Iyiyim canim ben de 🤗 insallah en az agriyla atlatir cani hiç yanmaz hiçbi şey anlamadan geçer gider🤲 yok ben hala yerimde sayiyorum randevu alamadim eşim devamli saçma sapan bahanelerle erteliyodu dün en son patladim itiraf etti kiyamiyormuş beyfendi 1 yaşinda mi yaptirsak diyo🤦‍♀️ sanki 1 yaşinda kiyabilecek taviz vermedim tabii o zaman da ben kiyamam şimdi yaptircaz dedim😁 cok israr etti bari ramazan bitsin hemen o zman söz yaptircaz dedi ben de kabul ettim ramazandan sonra ilk isimiz Allahin izniyle o olcak. Ben şu zamana kadar bekledigim için bile pismanim herif bana 1 yaş diyo. Yaptiranlar şuan nasil rahat biran önce ben de o kategoride olmak istiyorum😀 insllah yarin sen de biraz zorluk çeksen de 2.gun iyi ki diyeceksin🥰
Vallahi bana kalsa canı acımasın diye ömrünün sonuna kadar erteleyebilirdim 🥲 ama bir an önce de olsun geçsin istediğim için yaptırdık artık ☺️

Gelelim bugüne, sabah 8’de emla krem sürüp içinden çıkan yapışkanlı streçle güzelce kapattım. 9’da klinikteydik fotoğraf çekimi yapıldı. Sonrasında lokal anestezi uygulandı o sırada çok az mızıklandı ama öyle çok ağlamadı. Uykusu gelmiş ve karnı acıkmıştı ondan da mızıklanmış olabilir. Sonrasında odaya geçip emzirip uyuttum. Tam sedyeye koydum uyandı sıpa yani uyanıkken oldu sünneti 😁 ama gayet güzel durdu hiç ağlamadı. Kliniği öyle internetten rastgele bulmuştum ama çok memnun kaldım. Doktorumuz çok cana yakındı. Dualarla yaptı hoşuma gitti ☺️ Yaklaşık 10-12 dk. sürdü. Çokta güzel yaptı gösterdi tertemiz ne kan ne bişey. Dikişleri 2 haftaya kadar düşecekmiş. Bugün ve yarın biraz şişecek dedi. 4-6 saatte bir bir ölçek calpol vereceğim. Eve geldik biraz acısı var sanırım ağlıyor ama gülmeyede çalışıyor yavrum 🥲🥲 Calpol verdim uyuyor şimdi bakalım anestezinin etkisi geçince nasıl olacak. Umarım çok acı çekmez.
Bizden şimdilik haberler böyle, sonraki aşamaları da yazarım yine ☺️

Canım çok sağol ilk 2 gün ağladı biraz çiş yaparken pazartesi olmuştık persembe antibiyotikli kremi bıraktık fitokreme başladık haftasonuna artık rahat rahat kucağımıza almaya başladık cuma da yıkamıştık zaten
Sünnet düşünenler mutlaka yaptırın aradan çıksın oda bilmiyor ne olduğunu öbür türlü ona da travma olurdu
Darısı bizim başımıza canım, şu 2 günü atlatsak hayırlısıyla gerisi kolay olur 🙏 kucağıma alırken çok tedirgin oluyorum canı acır diye sen nasıl tutuyordun genelde? Ben sırtı bana yaslı şekilde popodan destekli tutuyorum ama bilemedim

Darısı bizim başımıza canım, şu 2 günü atlatsak hayırlısıyla gerisi kolay olur 🙏 kucağıma alırken çok tedirgin oluyorum canı acır diye sen nasıl tutuyordun genelde? Ben sırtı bana yaslı şekilde popodan destekli tutuyorum ama bilemedim
Oncelikle hayirli olsun rabbim damatliklarini gormeyi nasip etsin Bende hep osekilde oturttum

Canım Dolunay89 Dolunay89 bir de yapışmayan sargıbezleri varmış onunla sardılar. Doktor normal sargı bezleri yapışınca sünnetten daha fazla acı veriyor dedi. Seninde aklında bulunsun yaptıracağın kliniğe sor mutlaka

Bizimkinde pipisi şişti dr ödem olmuş dedi dikiş yerleri sivilce gibi iltihap oldu sunnet derisini geriye doğru itemiyorum allahtan ucu açık çiş ini yapıyor ama tekrar yapışacak diye çok korkuyorum

Vallahi bana kalsa canı acımasın diye ömrünün sonuna kadar erteleyebilirdim 🥲 ama bir an önce de olsun geçsin istediğim için yaptırdık artık ☺️

Gelelim bugüne, sabah 8’de emla krem sürüp içinden çıkan yapışkanlı streçle güzelce kapattım. 9’da klinikteydik fotoğraf çekimi yapıldı. Sonrasında lokal anestezi uygulandı o sırada çok az mızıklandı ama öyle çok ağlamadı. Uykusu gelmiş ve karnı acıkmıştı ondan da mızıklanmış olabilir. Sonrasında odaya geçip emzirip uyuttum. Tam sedyeye koydum uyandı sıpa yani uyanıkken oldu sünneti 😁 ama gayet güzel durdu hiç ağlamadı. Kliniği öyle internetten rastgele bulmuştum ama çok memnun kaldım. Doktorumuz çok cana yakındı. Dualarla yaptı hoşuma gitti ☺️ Yaklaşık 10-12 dk. sürdü. Çokta güzel yaptı gösterdi tertemiz ne kan ne bişey. Dikişleri 2 haftaya kadar düşecekmiş. Bugün ve yarın biraz şişecek dedi. 4-6 saatte bir bir ölçek calpol vereceğim. Eve geldik biraz acısı var sanırım ağlıyor ama gülmeyede çalışıyor yavrum 🥲🥲 Calpol verdim uyuyor şimdi bakalım anestezinin etkisi geçince nasıl olacak. Umarım çok acı çekmez.
Sna yazmak için girdim ben de sen yazmişsin Çok şükür ilk aşamayi sorunsuz atlamişsiniz canim geçmiş olsun damatligini de görün inşallah🥰 bundan sonra ağlasa da şöyle düşün sayili saatler sayili günler. Öyle ya da böyle olacaklardi oldu bitti😀 sargi bezini mutlaka halledicem iyi ki söyledin. Karton bardak ne zaman koyacaksin bir de sargi bezini ne zaman çikarcakmişsin

Bizimkinde pipisi şişti dr ödem olmuş dedi dikiş yerleri sivilce gibi iltihap oldu sunnet derisini geriye doğru itemiyorum allahtan ucu açık çiş ini yapıyor ama tekrar yapışacak diye çok korkuyorum
Neden öyle olmuş canim doktora söyledin mi

Sna yazmak için girdim ben de sen yazmişsin Çok şükür ilk aşamayi sorunsuz atlamişsiniz canim geçmiş olsun damatligini de görün inşallah🥰 bundan sonra ağlasa da şöyle düşün sayili saatler sayili günler. Öyle ya da böyle olacaklardi oldu bitti😀 sargi bezini mutlaka halledicem iyi ki söyledin. Karton bardak ne zaman koyacaksin bir de sargi bezini ne zaman çikarcakmişsin
Çok şükür canım en önemli aşamayı sorunsuz attık, bugün se geçerse yarına daha da hafifler diye düşünüyorum 🙏
Sargı bezi kendiliğinden çıkacak sen hiç müdahale etme dediler, sargı bezinin üzerine bol bol kantaron yağı ucuna da o söyledikleri Altermed phantenol süreceğim. 3 gün sonra krem sürdükten sonra hafifçe geriye çekmeye başlayacakmışım yine 3 gün sonra günde 15-20 dk. sıcak suya oturt dedi. 2 güne bir de fotoğraf atacağız bir aksilik olmazsa 15 gün sonra kontrole gidicez 🙏☺️

Ah bir de şu an üstünde doktorun koyduğu bez var altını değiştiricem ondan sonra bezi alıp bardağı koyacağım. Ben hem büyük hem küçük karton bardak almıştım. Klinikten küçük verdiler. Bir de karton bardak temas eden yerlerde kızarıklık yaparsa bardak koymayın bezine bolca vazelin sürüp öyle kapatın dediler. Yapışmasını önlüyormuş. Haberin olsun canım.
Bu şekilde kesip koyuluyormuş. Üstü açık kalacak şekilde B140A182-4CB6-4357-B6AA-BA8BA8E51C3F.jpeg

Çok çok geçmiş olsun 🙏🏼

Back